Batalie intre "miliardare" la Madrid. "Nora" lui Ion Tiriac are o adversara pe masura. Cine e mai bogata?

Miercuri, 28 Aprilie 2021, ora 08:38
14312 citiri
Batalie intre "miliardare" la Madrid. "Nora" lui Ion Tiriac are o adversara pe masura. Cine e mai bogata?
Jessica Pegula

Sorana Cirstea, (31 de ani, locul 58 mondial), va evolua in primul tur al turneului de la Madrid cu americanca Jessica Pegula, locul 33 mondial, intr-un meci in care se intalnesc, probabil, cele mai "bogate" jucatoare ale momentului in circuitul WTA.

Prin prisma relatiei cu Ion Tiriac junior, se poate spune ca Sorana Cirstea face parte din categoria "miliardarelor", averea "socrului" Tiriac senior sau fiind una considerabila. "Te iubesc! Esti viata mea! Si de abia astept sa fiu in bratele tale", i-a transmis Sorana iubitului ei dupa victoria de saptamana trecuta de la Istanbul, semn ca legatura sentimentala e una extrem de solida.

In schimb, Jessica Pegula (27 de ani), jucatoarea calificata in mod surprinzator in sferturile de finala ale Australian Open, este fiica miliardarului Terry Pegula, cu afaceri in domeniul imobiliar si al extractiei gazelor naturale.

Terry Pegula detine franciza Buffalo Sabres din campioantul nord-american de hochei pe gheata si, impreuna cu sotia lui, Kim, franciza Buffalo Bills din campionatul de fotbal american.

Pegula a aparut tarziu in tenisul de inalta performanta. Dupa ce a devenit jucatoare profesionista in 2012, Pegula a asteptat trei ani pana sa joace la un grand slam. Ea a evoluat la US Open in 2015, unde nu a trecut de calificari. Au mai trecut trei ani pana cand a jucat prima finala in circuitul WTA, in 2018, la Quebec Open, unde a fost invinsa de Pauline Parmentier. In 2019, americanca a castigat singurul titlu din palmaresul ei, la Washington, invingandu-o pe sportiva italiana Camila Giorgi in finala.

"Loviturile le-a avut intotdeauna. Problema era increderea. Chiar si cand era pe locul 100 a reusit sa invinga cateva jucatoare bune din Top 50. A fost nevoie doar de cateva victorii pentru a incepe sa creada. Si dupa ce a obtinut acele victorii, a venit si increderea in cele din urma", a declarat antrenorul jucatoarei, David Witt.

#Jessica Pegula, #madrid, #Sorana Cirstea, #Ion Tiriac , #stiri tenis