Tenis: Djokovic, Thiem si Zverev au castigat primele lor meciuri la Adria Tour

Sambata, 13 Iunie 2020, ora 22:45
3346 citiri
Tenis: Djokovic, Thiem si Zverev au castigat primele lor meciuri la Adria Tour
FOTO: Facebook/Novak Djokovic

Sarbul Novak Djokovic, liderul mondial al tenisului masculin, austriacul Dominic Thiem, locul 3 ATP, si germanul Alexander Zverev, clasat cu patru pozitii mai jos, au castigat sambata primele lor meciuri din cadrul turneului caritabil Adria Tour, informeaza Reuters.

Tenisul profesionist a fost suspendat in luna martie din cauza pandemiei de coronavirus, iar reluarea circuitelor ATP, WTA si ITF nu este asteptata mai devreme de inceputul lunii august.

Meciurile de la Adria Tour se joaca pe zgura, dupa sistemul cel mai bun din trei seturi, de patru ghemuri fiecare, la Centrul de tenis Novak, finantat de familia starului sarb. Cei opt participanti sunt impartiti in doua grupe.

In fata a 4.000 de spectatori, in Grupa A, Djokovic a trecut usor, cu 4-1, 4-1 de compatriotul sau Viktor Troicki, iar Zverev l-a invins pe un alt sarb, Filip Krajinovic, 0-4, 4-3, 4-3.

In Grupa B, Thiem il conducea pe Damir Dzumhur cu 2-0 in primul set cand bosniacul a abandonat din cauza unei accidentari la coapsa. In aceeasi grupa, bulgarul Grigor Dimitrov a avut castig de cauza in fata sarbului Dusan Lajovic, 4-3, 3-4, 4-3.

In cursul serii, in Grupa A Djokovic va primi replica lui Krajinovic, iar Zverev pe cea a lui Troicki. In Grupa A, Thiem il va avea adversar pe Lajovic, iar Dimitrov pe sarbul Nikola Milojevic, inlocuitorul lui Dzumhur.

Castigatorii grupelor, care vor fi cunoscuti dupa meciurile de duminica,se vor intalni in finala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Incredibil ce s-a întâmplat la Rouen: francezii au scos-o din sărite pe Gabriela Ruse
Incredibil ce s-a întâmplat la Rouen: francezii au scos-o din sărite pe Gabriela Ruse
Jucătoarea română de tenis Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia, a doua favorită, cu 6-3, 6-4, vineri, în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Rouen (Franţa), dotat...
Miriam Bulgaru e în optimile turneului ITF de la Koper
Miriam Bulgaru e în optimile turneului ITF de la Koper
Jucătoarea română de tenis Miriam Bianca Bulgaru s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale turneului ITF de la Koper (Slovenia), dotat cu premii totale de 60.000 de dolari, după ce a...
#tenis, #djokovic, #sport, #meci , #stiri tenis