Roland Garros, in pericol! "Ar fi un dezastru sa se intample asta"

Sambata, 03 Aprilie 2021, ora 09:56
3202 citiri
Roland Garros, in pericol! "Ar fi un dezastru sa se intample asta"
Roland Garros FOTO Twitter

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a instituit incepand de astazi un al treilea lockdown in Franta. Restrictii mult mai dure vor fi aplicate, ca urmare a cresterii cazurilor de Covid. Scolile si magazinele neesentiale se vor inchide, iar lumea trebuie sa intre in casa de la ora 19.00.

Masurile ar putea afecta si turneul de la Roland Garros, care e prevazut sa se desfasoare in perioada 24 mai - 7 iunie. Seful federatiei de tenis din Granta, Gilles Moretton, spera ca turneul se va desfasura conform planului, insa exista mari temeri ca acest lucru nu va fi posibil.

"In acest moment, avem toate scenariile pe masa. Cel mai negru ar fi sa anulam turneul, dar ar fi un dezastru sa se intample acest lucru si incercam din rasputeri sa evitam sa ajungem acolo. Avem discutii cu jucatorii in mod regulat si va trebui sa asteptam sa vedem cum se aseaza lucrurile", a spus Moretton.

Anul trecut, Roland Garros-ul a fost mutat din luna mai in septembrie, 1000 de spectatori pe zi avand accesul permis.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

4 românce la Roland Garros! Care e singura șansă a Simonei Halep?
4 românce la Roland Garros! Care e singura șansă a Simonei Halep?
Turneul de tenis Roland Garros 2024 va demara peste aproape o lună, iar cei mai buni tenismeni ai lumii participă la acesta. Organizatorii au publicat deja lista de jucători și jucătoare...
Miriam Bulgaru e în optimile turneului ITF de la Koper
Miriam Bulgaru e în optimile turneului ITF de la Koper
Jucătoarea română de tenis Miriam Bianca Bulgaru s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale turneului ITF de la Koper (Slovenia), dotat cu premii totale de 60.000 de dolari, după ce a...
#tenis, #Roland Garros, #tenis Roland Garros, #se joaca roland garros, #franta lockdown , #stiri tenis