Tenismena dispărută a ieșit la restaurant! Cum încearcă oficialii din China să dezumfle ”afacerea Shuai Peng” VIDEO

Sambata, 20 Noiembrie 2021, ora 20:52
7703 citiri
Tenismena dispărută a ieșit la restaurant! Cum încearcă oficialii din China să dezumfle ”afacerea Shuai Peng” VIDEO
Shuai Peng

În timp ce lumea sportului este îngrijorată de soarta jucătoarei de tenis Peng Shuai, pe reţelele de socializare a apărut, sâmbătă, o înregistrare video cu sportiva aflată la un restaurant, împreună cu antrenorul ei şi cu alte două femei. Videclipul a fost postat de un jurnalist al unei publicaţii de stat, informează lequipe.fr.

Hu Xijin, redactor-şef al Global Times, care ţine de Cotidianului Poporului, publicaţia oficială a regimului chinez, încearcă să dezumfle ceea ce este acum cunoscut sub numele de "afacerea Peng Shuai", care depăşeşte cu mult graniţele tenisului. Sportiva chineză nu a mai dat nicio veste despre ea de la începutul lunii, după ce a formulat acuzaţii de viol la adresa fostului vicepremier chinez.

Sâmbătă, mai devreme, Hu Xijin a anunţat că Peng Shuai îşi va face o apariţie publică în curând.

În înregistrarea de la restaurant, data acestui weekend este menţionată, intenţionat probabil, în conversaţie de la masă.

CNN precizează că Hu Xijin a publicat două înregistrări cu Shuai Peng.

"Am achiziţionat două clipuri video, care arată că Peng Shuai cina cu antrenorul şi prietenii ei, într-un restaurant. Conţinutul video arată clar că sunt filmaţi sâmbătă, ora Beijingului", a scris Hu Xijin.

China se confruntă cu presiuni din partea Naţiunilor Unite referitoare la dezvăluirea locului în care se află Peng, deoarece organizaţia a cerut o anchetă cu privire la acuzaţiile sale de agresiune sexuală.

Casa Albă a precizat, vineri, că este "profund îngrijorată" de siguranţa lui Peng.

Shuai Peng, una dintre cele mai cunoscute vedete ale sportului din China, l-a acuzat pe fostul vicepremier Zhang Gaoli că a forţat-o să facă sex în casa lui, potrivit capturilor de ecran ale unei postări de pe reţelele de socializare, ştearsă de cenzura chineză la 2 noiembrie, la mai puţin de o jumatăte de oră de la publicare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

China consideră atacul Iranului asupra Israelului drept ”un exercițiu al dreptului la autoapărare”
China consideră atacul Iranului asupra Israelului drept ”un exercițiu al dreptului la autoapărare”
China a declarat că atacul Iranului asupra Israelului a fost un "exerciţiu al dreptului la autoapărare", în timpul unei convorbiri telefonice între miniştrii de externe ai celor două...
Schema prin care companiile din Rusia ar încerca să scape de sancțiunile occidentale
Schema prin care companiile din Rusia ar încerca să scape de sancțiunile occidentale
Comercianții din Rusia și China fac afaceri cu sârmă de cupru, în pofida sancțiunilor vestice, și evită taxele, pretinzând că tranzacțiile se referă la resturi de metale, conform unei...
#shuai peng, #China, #viol, #restaurant, #afacere , #stiri tenis
Comentarii
L
Livakiada
rank 1
ce s'astepti de la intelepciunea calcatorilor de studenti cu tab-ul