Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Momentul in care Serena Williams il ironizeaza pe Ion Tiriac VIDEO

Miercuri, 12 Mai 2021, ora 10:19
2862 citiri
Momentul in care Serena Williams il ironizeaza pe Ion Tiriac VIDEO
Serena Williams FOTO WTA Tour

Au aparut si imaginile de la celebra conferinta de presa in care fostul lider mondial a facut o remarca deplasata la adresa lui Ion Tiriac.

Cine e adversara Simonei Halep de azi: relatie zbuciumata cu antrenorul

Intrebata daca motivul pentru care nu a participat la Madrid il reprezinta comentariile din trecut ale lui Ion Tiriac, Serena a raspuns: "Comentarii de la acel tip? Acel tip batran, batran? Nu stiu, e inca...", a spus Williams, dupa care s-a trecut mai departe la alta intrebare.

De unde a pornit conflictul Tiriac - Serena

Invitat la emisiunea "Reteaua de idoli", difuzata la inceputul acestui an, Ion Tiriac a declarat: "La varsta asta si la greutatea pe care o are acum, nu se deplaseaza atat de usor pe cat se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucatoare senzationala. Daca ar avea putina decenta, s-ar retrage! Din toate punctele de vedere".

In conflict a intervenit apoi Alexis Ohanian, sotul Serenei: "Nimanui nu-i pasa de ce spune Ion Tiriac. A trebuit sa-l caut pe Google. Fetita mea de trei ani are mai multe titluri de Grand Slam decat acest clovn".

Lui Ohanian i-a raspuns Ion Ion Tiriac, fiul magnatului roman: "Am citit mesajul postat de dumnevoastra pe twitter, cu un mix de neincredere si dezgust. Numele Tiriac are o traditie de 70 de ani in lumea sportului si Gentleman-ul la care faceti dumnevoastra referire a scris cateva capitole importante in cartea tenisului mondial, in ultimele decenii. Acest om bun, fost jucator, antrenor, manager sau organizator de turnee, caruia dumnevoastra ii aruncati cuvinte grele, a fost unul dintre cei mai puternici avocati ai acestui sport si inca este, la varsta de 82 de ani."

Ion Țiriac a plecat de la meciul Irinei Begu. Cât de aproape a fost românca de o mare victorie, contra unei favorite
Ion Țiriac a plecat de la meciul Irinei Begu. Cât de aproape a fost românca de o mare victorie, contra unei favorite
Tenismena Irina Begu (128 WTA), revenită recent în circuit după 7 luni de pauză, a trecut pe lângă o mare victorie în turul secund al turneului WTA 1000 de la Madrid. Astfel, Irina Begu a...
Turneul lui Țiriac de la București, desființat de un jucător: ”E de neînțeles că rămâne...”
Turneul lui Țiriac de la București, desființat de un jucător: ”E de neînțeles că rămâne...”
Tenismanul maghiar Marton Fucsovics a câştigat titlul în proba de simplu a turneului Ţiriac Open (ATP 250), găzduit de baza sportivă Năstase/Marica din Capitală şi dotat cu premii totale...
#Serena, #Serena Williams, #Ion Tiriac, #serena tiriac , #stiri tenis