Prognoza meteo de la Wimbledon - ce sanse sunt sa vedem tenis astazi

Joi, 30 Iunie 2016, ora 08:26
4413 citiri
Prognoza meteo de la Wimbledon - ce sanse sunt sa vedem tenis astazi
Foto: Ziare.com

Numeroase meciuri au fost amanate din cauza ploii, in ultimele zile, la Wimbledon, unele de cel putin o data, iar printre aceste partide se numara si cele disputate de romani.

Londra este recunoscuta ca fiind ploioasa, iar Wimbledon se afla la cativa kilometri distanta de capitala britanica, astfel ca ploaia nu este deloc un lucru rar intalnit aici.

Dupa ce vremea capricioasa a afectat serios desfasurarea meciurilor si nu numai, la Roland Garros, tot mai multi sunt acum curiosi care este prognoza pentru zilele urmatoare la Wimbledon, dupa ce deja programul a fost dat peste cap.

Potrivit Wimbledon.com, sansele de ploaie pentru joi sunt de 40 la suta, fiind asteptate ploi de scurta durata.

Cel mai probabil va ploua dimineata, pana la pranz, dupa care va iesi soarele. Vineri meciurile s-ar putea desfasura fara a mai fi intrerupte de ploaie, insa pentru sambata si duminica sunt prognozate alte ploi, sansele fiind de 50 la suta.

The Weather Network informeaza ca joi ploile vor incepe in jurul orei 11:00, ora locala, exact atunci cand ar trebui sa inceapa si programul de joc, si vor continua pana in jurul orei 16:00, sansele de precipitatii fiind de 60-70 la suta.

Joi dimineata erau doar 12 grade si ploaie marunta, la Wimbledon.

Si prognoza BBC arata ca sunt posibile ploi ocazionale de scurta durata, joi, iar cerul va fi predominant innorat pana dupa ora 16:00.

Partida pe care Simona Halep trebuia sa o dispute in turul doi de la Wimbledon impotriva italiencei Francesca Schiavone a fost amanata miercuri de organizatori, asa cum s-a intamplat si cu meciul ce urma sa il dispute Monica Niculescu in primul tur la Wimbledon, amanat pentru a doua zi la rand.

Meciul lui Marius Copil din primul tur a fost oprit din cauza ploii, in setul al treilea, miercuri, dupa ce anterior fusese amanat si marti.

Organizatorii au anuntat aseara orele de start ale partidelor de joi, in care urmeaza sa evolueze Simona Halep, Monica Niculescu si Marius Copil.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#prognoza meteo Wimbledon, #meciuri amanate ploaie Wimbledon , #Wimbledon