N-au mai avut rabdare si si-au pus verighetele pe degete! "Valsul miresei" ii da mari batai de cap lui Teo! Asculta aici melodia favorita pentru startul petrecerii de nunta!

Sursa: Cancan
Sambata, 19 Mai 2012, ora 01:55
1051 citiri
Dupa ce au pasat organizarea nuntii lor in grija nasei de cununie si si-au comandat tinute cu dichis la creatori de marca, Teo Trandafir si viitorul ei sot, Constantin Iosef, se poticnesc intr-un cantec.

De cateva zile, cei doi viitori miri nu reusesc sa-si aleaga melodia reprezentativa, piesa de deschidere, pe care vor dansa impreuna si care va da startul distractiei la nunta lor.

Din informatiile noastre, la inceput, cei doi viitori miri au alcatuit impreuna o lista cu melodiile lor de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: Teo valsul miresei Teo Trandafir nunta