Teo Trandafir: "Sunt judecata pentru lucrurile pe care le-am facut, de catre oameni judecabili... Acum inteleg de ce ma lovesc!"

Sursa: Libertatea
Joi, 22 August 2013, ora 17:28
206 citiri
Renumita vedeta de televiziune a vorbit despre lucruile care i se intampla in ultima vreme, dupa ce s-a aflat ca va aparea din nou pe micile ecrane.

Ea va avea o emisiune la Kanal D. Teo Trandafir va fi din nou prezenta in casele romanilor din toamna Intr-un material pe care l-a scris pe blogul sau personal, celebra Teo Trandafir a tinut sa povesteasca despre faptul ca, in ultima perioada de timp, tot este intrebata despre ceea ce va face si ce anume nu va face la viitoarea emisiune de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.