Ce avere au Teo Trandafir si Liliana Minca?

Marti, 13 Aprilie 2010, ora 22:06
7788 citiri
Ce avere au Teo Trandafir si Liliana Minca?

Teo Trandafir detine un apartament, o casa la tara si este actionar la patru societati comerciale, avand venituri de 18.000 de euro in ultimul an, iar Liliana Minca declara un apartament, o masina si venituri brute de circa 43.000 de euro.

Candidatul PD-L la alegerile din colegiul 19, Teo Trandafir, detine un apartament in Bucuresti si o casa cu teren in satul teleormanean Comana, in ultimul an fiscal a castigat echivalentul a 18.000 de euro si este actionar la patru societati comerciale, potrivit declaratiilor de avere si de interese.

Teo Trandafir are o casa de locuit cu o suprafata utila de aproape 41 mp si teren intravilan de 1.800 mp in satul Comana din Teleorman, cumparate in 2009, si un apartament de aproape 47 de mp in Bucuresti.

Candidatul PD-L a declarat doua conturi curente in care detine aproximativ 6.900 de euro, un alt cont curent cu 284 de lei, iar la ING detine prin alte instrumente de economisire aproape 13.000 de lei.

In ultimul an fiscal, Teo Trandafir a castigat peste 27.000 de lei brut in calitate de realizator TV la SC Local Tv Network si peste 46.000 de lei ca profesor la Busy Media Consulting. Ea a declarat si alocatia de stat primita anul trecut de fiica sa, Elena Maia Trandafir.

In declaratia de interese a mentionat calitatea de membru al PD-L, pe cea de actionar unic la SC Teo Trandafir Production, actionar la SC Local Tv Network (unde detine 30% ), la Cool Dude Production (50%) si la Dietetica SRL (50%) - o societate comerciala din statiunea valceana Calimanesti.

Liliana Minca are apartament si masina, insa nu si conturi in banca

Candidatul PSD-PC in colegiul 19, Liliana Minca, detine un apartament pe numele sau, un autoturism impreuna cu sotul, iar in ultimul an fiscal a castigat in total echivalentul a 43.000 de euro brut in calitate de presedinte al Loteriei si al unei agentii de stat, potrivit declaratiei de avere.

Apartamentul de aproximativ 42 de metri patrati din Bucuresti este trecut pe numele sau, cumparat in 1996. Liliana Minca mai detine, impreuna cu sotul, un autoturism Toyota achizitonat in acest an.

Sotul, Ion Minca, este coproprietarul unui imobil care are curte si spatiu comercial, cu o suprafata totala de 608 metri patrati, situat in Mangalia. Alte bunuri apartinand sotului, mentionate in declaratia de avere, sunt bijuterii de 10.000 de euro si tablouri cu o valoare similara.

Candidatul la alegerile partiale din Colegiul 19 nu a mentionat in declaratia de avere conturi bancare, imprumuturi sau datorii de peste 5.000 de euro - plafonul de la care acestea trebuie declarate.

Lilana Minca spune ca a castigat in ultimul an fiscal peste 43.000 de lei brut in calitate de presedinte al Agentiei Nationale de Control al Exporturilor (ANCEX), iar ca presedinte al Loteriei Romane - peste 134.000 de lei brut. Sotul a fost remunerat in calitate de administrator la THR Marea Neagra cu aproximativ 13.000 de lei, iar ca viceprimar al municipiului Mangalia a castigat 2.141 lei brut.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Teo Trandafir, #Liliana Minca, #avere Teo Trandafir, #avere Liliana Minca, #alegeri Colegiul 19 , #candidat PDL
Comentarii
Poza google
google
rank 2
C
Cronos
rank 3
Madam Loteria romana si-a falsificat CV-ul , cea ar impiedica-o sa-si falsifice declaratia de avere??