Mihai Voicu: Piedone a facut blat in colegiul 19

Luni, 26 Aprilie 2010, ora 13:49
2654 citiri
Mihai Voicu: Piedone a facut blat in colegiul 19

Mihai Voicu, vicepresedinte PNL, il acuza pe primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, ca a "trantit meciul din colegiul 19" si a facut blat, lucru ce a dus la castigarea cursei de catre candidatul PD-L Teo Trandafir.

"Ne-am batut gura de saptamani bune sa explicam, desigur discret si in particular, ca Piedone tranteste meciul in colegiul 19. Din pacate asa s-a si intamplat. Nu stiu motivul si acum chiar ca nici nu mai conteaza. Imi povestea presedintele PNL de la sectorul 4 ca, in ultimele zile de campanie, ramasese precum soldatul japonez in transee, fiind singurul care se agita comunicand cu votantii liberali si explicandu-le importanta politica a votului de duminica", a scris liberalul pe blog.

Mihai Voicu mai afirma ca opozitia a ratat oportunitatea de a transmite mesajul ca PD-L nu mai trebuie sa aiba girul alegatorilor.

"Nu ma dezic de ce am sustinut. Alegerile partiale de acest tip transmit un mesaj politic, important nu doar pentru alegatorii din colegiul respectiv. Oportunitate pe care am ratat-o pe mana cuiva care se presupune ca ar fi trebuit sa fie constient de acest lucru.

Am auzit explicatii referitoare la proiecte pe care le are primaria sector 4 si alte basme de genul asta. Ridicol! Andrei Chiliman la sectorul 1 credeti ca nu are proiecte? Dar Radu Stroe a castigat cu 70%. La prezenta extrem de scazuta care a fost duminica, un primar serios nu ar fi avut de discutat cu 800 de voturi", mai spune Mihai Voicu.

Vicepresedintele PNL a precizat insa ca Alianta PSD-PC nu a facut cea mai inspirata alegere in momentul in care au ales-o pe Liliana Minca drept candidat pentru Colegiul 19.

"Este adevarat ca nici desemnarea candidatului PSD-PC nu a fost exact cea mai inspirata decizie din lume. Doamna Minca este o persoana extrem de inimoasa si cred ca s-ar fi decurcat bine in Parlament daca ar fi castigat. Insa este departe de a fi un bun comunicator, lucru subliniat de mai toata lumea in campanie. Respectand decizia de a lasa candidatura in grija PC, cred ca Daniel Constantin sau chiar Codrut Seres, cu putina mobilizare, ar fi reusit sa castige chiar in conditiile blatului lui Piedone. Parerea mea, vorba unui clasic", conchide Mihai Voicu.

Piedone a ajutat-o pe Teo?

De altfel, si social democratii l-au acuzat pe Cristian Popescu Piedone ca ar fi ajutat-o pe Teo Trandafir sa castige alegerile din Colegiul 19.

Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu a sustinut duminica, la Realitatea TV, ca primarul sectorului 4 nu s-a implicat suficient in campania Lilianei Minca.

"Un lucru care mi se pare teribil de periculos, faptul ca primarul sectorului 4, se spune aici, a lucrat la doua capete, sigur ca imi pun intrebarea de ce, prim-vicepresedintele PC? Deci, in momentul in care el sustine candidatul unui partid care este adversarul lui politic, eu cred ca face acest lucru pentru ca stie ca in calitatea sa de primar al sectorului 4 are nevoie de resurse, de resurse care vin de la putere", a comentat Andronescu.

Citeste si:
Anca Dragu spune că întâlnirea dintre Cioloş şi Ciucă nu va fi pentru negocieri. „Vrea să prezinte intenţiile pentru un guvern minoritar”
Anca Dragu spune că întâlnirea dintre Cioloş şi Ciucă nu va fi pentru negocieri. „Vrea să prezinte intenţiile pentru un guvern minoritar”
Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a transmis duminică, 24 octombrie, că întâlnirea care va avea loc, luni, între liderul USR, Dacian Cioloş, şi premierul desemnat, Nicolae Ciucă, nu va...
Vasile Dîncu susține că PSD nu se aliază cu PNL. „Nu putem să credităm un guvern care a dus România în această groapă. Nu dorim să facem niciun fel de USL”
Vasile Dîncu susține că PSD nu se aliază cu PNL. „Nu putem să credităm un guvern care a dus România în această groapă. Nu dorim să facem niciun fel de USL”
Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, a declarat duminică, 24 octombrie, că PSD şi PNL sunt de acord că nu doresc refacerea USL. ”Nu putem să credităm un guvern care...
Sursa: Ziare.com