Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Minca: Teo nu e lasata sa vina la confruntare! - Preda: Nu suntem amanti!

Joi, 15 Aprilie 2010, ora 16:17
6606 citiri
Minca: Teo nu e lasata sa vina la confruntare! - Preda: Nu suntem amanti!
Foto: Ziare.com

Dupa exemplul oferit de Traian Basescu si Mircea Geoana in recenta campanie prezidentiala, confruntarea electorala intre Teo Trandafir si Liliana Minca a ajuns in faza acuzelor pe tema refuzului de a participa la dezbateri televizate.

Astfel, in timp ce candidatul PC o acuza pe Teo ca se teme o o confruntare directa, purtatorul de cuvant al acesteia, Cristian Preda, declara cu nonsalanta ca aceste intalniri trebuie sa fie pregatite din timp, de comun acord, pentru ca "nu suntem amanti, sa ne intalnim la Universitate peste doua ore!".

PC: Teo nu are proiecte si solutii

"Populismul este caracteristica reprezentativa a PD-L care a dat inca o data dovada ca in acest partid totul se petrece la nivel strict declarativ. Reprezentantii PD-L sunt interpreti desavarsiti ai rolului de victime, stiind ca aceasta este cheia prin care poate fi castigata inima electoratului", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com de Liliana Minca.

Mai mult, aceasta reaminteste declaratiile recente ale contracandidatei sale care spunea ca este dispusa sa participe la confruntari.

"In pofida acestor declaratii, Teo Trandafir nu a vrut sa fie prezenta la emisiunea 'Deschide Lumea' care ar fi trebuit sa aiba loc, joi, la ora 16:00, la postul Realitatea Tv. Ma bucur, pe de o parte, ca prin refuzul lor, PD-L mi-a dat dreptate atunci cand am afirmat ca Teo Trandafir nu va fi lasata sa apara la televizor pentru ca nu au proiecte si solutii pentru oameni", acuza fosta sefa a Loteriei Romane.

Liliana Minca se declara revoltata de faptul ca prin acest refuz "mi se ingradeste si mie, potrivit legii, dreptul de a imi face public programul si proeiectele care sunt suta la suta dedicate oamenilor din Colegiul 19 si nu numai lor, pentru ca in calitate de deputat, voi face legi pentru toti romanii".

De asemenea, aceasta isi arata disponibilitatea de a se infrunta electoral cu Teo Trandafir "la orice televiziune pe care o alege".

De aceeasi parere este si presedintele PC, Daniel Constantin, care sustine ca Teo refuza confruntarea directa deoarece "incearca sa se detaseze de imaginea partidului care conduce atat de prost Romania".

"E o miza foarte mare in special pentru Partidul Democrat Liberal, care, din punctul nostru de vedere, ar face orice pentru a nu mai pierde inca un loc de deputat in Bucuresti. Dupa cum ati vazut si la nivelul intregii tari, dar mai ales in Bucuresti, Partidul Democrat Liberal, prin actiunile pe care guvernul condus de acesta le face, este intr-o cadere libera. O noua pierdere la nivelul Bucurestiului cred ca ar fi inceputul sfarsitului pentru acest guvern de oportunisti si pentru acest partid de oportunisti", a declarat joi presedintele PC, aflat la Craiova, informeaza Newsin.

Preda: Nu suntem amanti, sa ne intalnim la Universitate

Contactat telefonic de Ziare.com, europarlamentarul PD-L a replicat de la Bruxelles: "Noi am spus ca vrem dezbatere, dar nu ne dam intalnire ca intre amanti, in fata la Universitate peste doua ore. Astea sunt intalniri care se pregatesc, nu punem mana pe telefon si zicem 'hai in metrou!'. In plus, trebuie sa lamurim mai intai de ce ni se distrug materialele electorale".

Referitor la acest subiect delicat, al acuzelor reciproce de distrugere a bannerelor electorale, Cristian Preda a respins acuzatiile si a comentat scurt: "O rugam insistent pe doamna Minca sa nu distruga materialele electorale, nici ale noastre si nici ale ei".

Cristian Preda: Liliana Minca a demarat o campanie murdara la adresa lui Teo

Liliana Minca acuza PD-L ca i-a taiat si incendiat afisele electorale

Cristian Preda, purtatorul de cuvant al lui Teo Trandafir, raspunsese miercuri pozitiv invitatiei PC de a organiza o dezbatere televizata intre cei doi candidati inscrisi in cursa electorala pentru Colegiul nr. 19.

"Consideram ca este nevoie de o dezbatere serioasa, noi sustinand inca de la inceputul campaniei electorale necesitatea acesteia. De aceea, va propunem sa stabilim, de comun acord, o intalnire a reprezentantilor staff-urilor electorale ale candidatilor, pentru a decide impreuna conditiile de desfasurare ale dezbaterii", a declarat Cristian Preda citat de Newsin.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Teo Trandafir Liliana Minca, #alegeri colegiul 19 Bucuresti, #dezbatere Teo Minca , #candidat PDL