Piedone a ajutat-o pe Teo?

Luni, 26 Aprilie 2010, ora 00:03
2948 citiri
Piedone a ajutat-o pe Teo?

Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu a sustinut ca primarul sectorului 4 nu s-a implicat suficient in campania Lilianei Minca,in timp ce Cristian Preda (PDL) a spus ca democrat-liberalii au decis sa nu-l atace pe Piedone, admitand ca acesta nu a fost foarte "entuziast" alaturi de candidatul PC.

Afirmatiile au fost facute in cadrul unei emisiuni la Realitatea Tv, in cadrul careia s-a ridicat problema implicarii primarului sectorului 4, conservatorul Cristian Popescu Piedone, in campania pentru Colegiul 19.

"Un lucru care mi se pare teribil de periculos, faptul ca primarul sectorului 4, se spune aici, a lucrat la doua capete, sigur ca imi pun intrebarea de ce, prim-vicepresedintele PC? Deci, in momentul in care el sustine candidatul unui partid care este adversarul lui politic, eu cred ca face acest lucru pentru ca stie ca in calitatea sa de primar al sectorului 4 are nevoie de resurse, de resurse care vin de la putere", a comentat Andronescu.

Intrebata daca are informatii ca Piedone ar fi ajutat-o pe Teo Trandafir, liderul PSD a raspuns ca in absenta acestei ipoteze nu-si poate explica rezultatul din Colegiul 19. "Am auzit si eu, nu am urmarit. Informatii sunt, si faptul ca nu a sustinut-o asa cum trebuia, ar fi trebuit sa fie permanent cu ea (cu Liliana Minca - n.r.) in toata campania aceasta. Nu s-a intamplat acest lucru", a spus Andronescu.

La randul sau, purtatorul de cuvant al candidatului PDL, Cristian Preda a spus ca, in timpul campaniei, cel mai puternic semnal dat ar fi fost cel al presedintelui PSD Victor Ponta "ca alianta PSD+PC trebuie revizuita". "E mai important acest semnal pe care l-a dat Victor Ponta in organizatie decat faptul ca Piedone a ales sa nu fie entuziast pe toate partile, dar nici noi nu l-am atacat, nu stiu daca ati observat. A fost totusi o alegere strategica. Avem voie sa facem niste gesturi pe care le consideram utile in vederea victoriei? Dati-mi voie sa cred ca am calculat sa nu-l atacam pe Piedone", a comentat Preda.

De altfel Teo Trandafir, in declaratia victoriei, a avut un mesaj pentru primarul sectorului 4: "As vrea sa-l asigur pe primarul Sectorului 4, pe domnul Cristian Popescu Piedone, ca nimeni nu este atat de inconstient incat sa opreasca un om pus pe treaba in momentul in care el chiar isi face datoria. Astfel, chiar daca venim din zone politice diferite nu ne va impiedica absolut nimic sa colaboram foarte, foarte bine".

Citeste si:
George Simion anunță că l-a înregistrat pe ”trimisul lui Cîțu”, care oferea funcții în deconcentrate celor absenți la votul moțiunii de cenzură
George Simion anunță că l-a înregistrat pe ”trimisul lui Cîțu”, care oferea funcții în deconcentrate celor absenți la votul moțiunii de cenzură
Co-preşedintele AUR, George Simion, a afirmat, joi seară, că poate conta pe parlamentarii formaţiuni, deşi i s-a spus că toţi îl vor trăda. ”Tentative au fost”, afirmă parlamentarul,...
Ludovic Orban, despre nominalizarea lui Nicolae Ciucă: ” Asta este picătura care a umplut paharul, săptămâna viitoare îmi voi da demisia din grupul parlamentar al PNL”
Ludovic Orban, despre nominalizarea lui Nicolae Ciucă: ” Asta este picătura care a umplut paharul, săptămâna viitoare îmi voi da demisia din grupul parlamentar al PNL”
Fostul preşedinte al PNL Luovic Orban a anunţat, joi seară, 21 octombrie, că nominalizarea lui Nicolae Ciucă, impus liberalilor de preşedintele Klaus Iohannis, este ”picătora care a umplut...
Sursa: rNews