Piedone a ajutat-o pe Teo?

Luni, 26 Aprilie 2010, ora 00:03
3073 citiri
Piedone a ajutat-o pe Teo?
Foto: Antena 3

Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu a sustinut ca primarul sectorului 4 nu s-a implicat suficient in campania Lilianei Minca,in timp ce Cristian Preda (PDL) a spus ca democrat-liberalii au decis sa nu-l atace pe Piedone, admitand ca acesta nu a fost foarte "entuziast" alaturi de candidatul PC.

Afirmatiile au fost facute in cadrul unei emisiuni la Realitatea Tv, in cadrul careia s-a ridicat problema implicarii primarului sectorului 4, conservatorul Cristian Popescu Piedone, in campania pentru Colegiul 19.

"Un lucru care mi se pare teribil de periculos, faptul ca primarul sectorului 4, se spune aici, a lucrat la doua capete, sigur ca imi pun intrebarea de ce, prim-vicepresedintele PC? Deci, in momentul in care el sustine candidatul unui partid care este adversarul lui politic, eu cred ca face acest lucru pentru ca stie ca in calitatea sa de primar al sectorului 4 are nevoie de resurse, de resurse care vin de la putere", a comentat Andronescu.

Intrebata daca are informatii ca Piedone ar fi ajutat-o pe Teo Trandafir, liderul PSD a raspuns ca in absenta acestei ipoteze nu-si poate explica rezultatul din Colegiul 19. "Am auzit si eu, nu am urmarit. Informatii sunt, si faptul ca nu a sustinut-o asa cum trebuia, ar fi trebuit sa fie permanent cu ea (cu Liliana Minca - n.r.) in toata campania aceasta. Nu s-a intamplat acest lucru", a spus Andronescu.

La randul sau, purtatorul de cuvant al candidatului PDL, Cristian Preda a spus ca, in timpul campaniei, cel mai puternic semnal dat ar fi fost cel al presedintelui PSD Victor Ponta "ca alianta PSD+PC trebuie revizuita". "E mai important acest semnal pe care l-a dat Victor Ponta in organizatie decat faptul ca Piedone a ales sa nu fie entuziast pe toate partile, dar nici noi nu l-am atacat, nu stiu daca ati observat. A fost totusi o alegere strategica. Avem voie sa facem niste gesturi pe care le consideram utile in vederea victoriei? Dati-mi voie sa cred ca am calculat sa nu-l atacam pe Piedone", a comentat Preda.

De altfel Teo Trandafir, in declaratia victoriei, a avut un mesaj pentru primarul sectorului 4: "As vrea sa-l asigur pe primarul Sectorului 4, pe domnul Cristian Popescu Piedone, ca nimeni nu este atat de inconstient incat sa opreasca un om pus pe treaba in momentul in care el chiar isi face datoria. Astfel, chiar daca venim din zone politice diferite nu ne va impiedica absolut nimic sa colaboram foarte, foarte bine".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Marcel Ciolacu trece peste regrete: : ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Marcel Ciolacu trece peste regrete: : ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei va fi validată de PSD săptămâna viitoare, în forurile statutare, a declarat marţi, 23 aprilie, liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu....
”Cei mai mulți bani din PNRR ajung la companii de stat românești conduse falimentar”. Acuzațiile REPER
”Cei mai mulți bani din PNRR ajung la companii de stat românești conduse falimentar”. Acuzațiile REPER
Ultimul studiu elaborat de Parlamentul European care analizează sumele încasate de top 100 beneficiari din PNRR-urile fiecărui stat membru UE ne plasează pe ultimul loc din Europa în ceea ce...
#alegeri Colegiul 19, #Teo Trandafir parlamentar , #candidat PDL