Teo Trandafir: Eu am venit sa deschid geamul in politica

Joi, 08 Aprilie 2010, ora 08:52
3044 citiri
Teo Trandafir: Eu am venit sa deschid geamul in politica

Teo Trandafir, candidatul PD-L la alegerile partiale din Colegiul 19 al Capitalei, declara ca modelele sale in politica sunt Condoleezza Rice si Mona Musca.

"As spune ca doamna Condoleezza Rice, care mi se pare o persoana foarte interesanta. Nu in ultimul rand si nu neaparat in aceasta ordine, doamna Mona Musca, care a adus prestanta si eleganta politicii din Romania, lucruri care acum ii lipsesc aproape cu desavarsire", a declarat Teo intr-un interviu acordat pentru Romania libera.

Binecunoscuta realizatoare de televiziune spune ca a intrat in politica abia dupa ce a incercat sa duca singura la bun sfarsit cateva proiecte si a descoperit ca este aproape imposibil. "La un moment dat PD-L s-a indreptat catre mine si mi-a propus ajutor, fara sa imi ceara absolut nimic in schimb. Am acceptat imediat, fara nici un fel de rezerva, si iata-ma aici", a dezvaluit Teo explicand ca nu liderul PD-L a fost cel care i-a facut propunerea de a candida ci "mai multi oameni din partid".

In privinta campaniei electorale care abia incepe, Teo Trandafir spune ca nu i s-a propus sa investeasca bani, asa cum nu a sponsorizat niciodata un partid pana in prezent, si a precizat ca de strategie si de slogan se va ocupa o firma "al carei nume nu este un secret".

Oamenii politici au ajuns sa traiasca intr-o "camera fara ferestre"

De asemenea, Teo a precizat ca principalele proiecte pe care le va promova in cazul in care va ajunge deputat se leaga de soarta copiilor.

"Unul dintre ele se refera direct la copiii talentati din familiile nevoiase, apoi este vorba despre copiii ai caror parinti se afla in strainatate sau muncesc foarte mult, iar ei risca sa se angreneze in niste anturaje mai putin fericite. Pentru ei voi incerca sa infiintez niste centre de zi.

Apoi mai exista un proiect, dar sa ajungem noi pana acolo, care isi propune sa educe parintii, pentru ca, repet, nimeni nu s-a nascut invatat si exista posibilitatea sa facem greseli foarte mari cu propriii nostri copii. De ce sa facem asta cand putem fi consiliati la randul nostru?", a declarat Teo Trandafir in interviul citat.

Intrebata daca nu cumva se teme ca va inregistra un esec in politica, Teo a dat un raspuns usor neobisnuit: "Eu nu vreau sa fac o cariera politica. Eu nu asta imi doresc. Eu am inteles ca exista in acest moment o mare apetenta si nevoie de deschidere a partidelor catre societatea civila. Eu fac parte din societatea civila. M-au chemat, am venit. Repet, eu nu vreau sa fac politica. Vreau doar sa ii ajut pe oamenii politici sa inteleaga ca ei, traind doar intre ei, la un moment dat nu mai vad realitatea inconjuratoare. E ca si cum ar trai intr-o camera fara ferestre. Eu am venit sa deschid geamul, asta este tot".

Campania electorala pentru alegerile ce vor avea loc pe 25 aprilie in Colegiul 19 incepe saptamana viitoare. Contracandidata lui Teo Trandafir este fosta sefa a Loteriei Romane, Liliana Minca, propusa de PC si sustinuta de PSD si PNL.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Teo Trandafir alegeri, #Teo Trandafir deputat, #Teo Trandafir politica , #candidat PDL
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
cu Teo, s-a deschis poarta unei alte parasute pt care se risipesc bani publici...Un fel de Tantza venita la piata cu papornita sa se certe cu alti precupeti...
Poza exit
exit
rank 2
domne cat de proata poate fi fiinta asta...numai buna pentru