Teo Trandafir si Liliana Minca se vor confrunta intr-o dezbatere electorala televizata

Miercuri, 14 Aprilie 2010, ora 22:12
1608 citiri
Teo Trandafir si Liliana Minca se vor confrunta intr-o dezbatere electorala televizata

Staff-urile de campanie ale PDL si PC sunt de acord cu organizarea unei dezbateri electorale televizate intre candidatele la functia de deputat in Colegiul 19 din Capitala, Teo Trandafir si Liliana Minca.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de PD-L sector 4, Cristian Preda, purtator de cuvant al campaniei electorale, a raspuns pozitiv invitatiei Partidului Conservator de a organiza o dezbatere televizata intre cele doua candidate.

PC a trimis o invitatie oficiala staff-ului campaniei electorale a Teodorei Trandafir pentru a participa la o dezbatere televizata avand ca subiect problemele din Colegiul 19. "In situatia in care se accepta invitatia vom stabili data de comun acord", se arata in invitatia PC.

In Colegiul 19 din Bucuresti vor avea loc alegeri parlamentare partiale pentru Camera Deputatilor pe 25 aprilie. In cursa electorala s-au inscris conservatoarea Liliana Minca, sustinuta si de PSD si PNL, iar din partea democrat liberalilor candideaza Teo Trandafir.

Postul de deputat pentru care candideaza cele doua a ramas liber la inceputul acestui an, prin demisia liderului conservator Daniela Popa, ca urmare a numirii sale in Comisia de Supraveghere a Asigurarilor.

A.S.

#dezbatere televizata Colegiul 19, #dezbatere Teo Liliana Minca, #candidati Colegiul 19 Capitala , #candidat PDL