Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Teo Trandafir: Mi-as da viata pentru Adrian Sarbu - Cum comenteaza reactia lui Mircea Badea

Miercuri, 04 Februarie 2015, ora 14:12
20849 citiri
Teo Trandafir: Mi-as da viata pentru Adrian Sarbu - Cum comenteaza reactia lui Mircea Badea
Foto: Facebook/Wowbiz

Teo Trandafir a vorbit, marti seara, despre socul pe care l-a avut in momentul in care l-a vazut pe Adrian Sarbu incatusat. Prezentatoarea TV a explicat si de ce nu este de acord cu reactia lui Mircea Badea, care a izbucnit spunand "Hai sictir" cand Adrian Sarbu a aratat ca este incatusat.

"Sa nu le incurcam. Eu vorbesc in continuare despre un om, despre calitatea sa umana personala, iar Mircea vorbeste despre lucrurile pe care le stie. Da (mi-as da viata pentru Adrian Sarbu - n.red.).

Adrian Sarbu nu este prietenul meu, e mentorul meu, e omul care m-a ghidat in viata asta, care m-a adus pana aici, care atunci cand m-am ratacit m-a adus inapoi, care m-a dispretuit cand a trebuit", a declarat Teo Trandafir, marti seara, la Kanal D, dupa ce Adrian Sarbu fusese retinut, in prezent fiind arestat preventiv.

Prezentatoarea de la Kanal D a explicat ca in cele mai grele momente ale vietii sale, fostul actionar al Pro TV-ului a readus-o cu picioarele pe pamant.

"Mai mult decat atat. Daca o intrebati pe mama cine e Adrian Sarbu, e mai important decat daca ma intrebati pe mine. Mama e un om discret, dar o sa va spun eu. Mama se uita la fotografiile cu mine si se intreba ce o sa se intample cu ea cand eu o sa mor, iar eu ma uitam si ma intrebam ce o sa se intample cu copilul meu atunci cand o sa mor", a spus Teo Trandafir.

Vedeta de televiziune a continuat, spunand ca Adrian Sarbu a sprijinit-o moral, dar si material, sentimental si intelectual.

Dosarul Mediafax: Adrian Sarbu, arestat preventiv

"A bagat in mine totata increderea de care aveam nevoie, mi-a bagat in cap ca o sa traiesc si acum copilul meu are mama", a adaugat ea.

Mai mult, Teo Trandafir a precizat ca respecta punctul de vedere al lui Mircea Badea, dar ca ei vad totul diferit.

"Despre Mircea Badea va spun cu toata sinceritea discutiile nu sunt pe acelasi nivel. Mircea este unul dintre prietenii mei cei mai de suflet. Am crescut impreuna ca doi copii in aceeasi curticica. Ce crede Mircea respect, ce cred eu respect si stiu.

Mircea vorbeste despre performantele pe care le stie din sursele lui. Eu va spun ce a facut omul asta pentru mine, discutiile dintre noi nu sunt la acelasi palier", a adaugat ea.

Adrian Sarbu a fost arestat preventiv, miercuri dimineata, fiind acuzat de evaziune fiscala, spalare de bani si instigare la delapidare, in dosarul Mediafax.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Teo Trandafir Adrian Sarbu, #Teo Trandafir arestare Sarbu, #Teo Trandafir Mircea Badea Sarbu, #Teo Trandafir Mircea Badea , #Mircea Badea