Sulfina Barbu: Demisia lui Teo Trandafir nu afecteaza majoritatea din Camera

Vineri, 03 Februarie 2012, ora 20:07
1977 citiri
Sulfina Barbu: Demisia lui Teo Trandafir nu afecteaza majoritatea din Camera

Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, a declarat, vineri, ca demisia lui Teo Trandafir din Parlament nu afecteaza majoritatea din Camera Deputatilor, precizand ca, de cand aceasta a avut probleme de sanatate, nu a fost prezenta oricum la vot.

"Regret ca a intervenit aceasta problema de sanatate, independent de vointa oricui si sper sa-si revina. Ii urez sanatate si sa poata avea grija in continuare de fetita sa", a spus Sulfina Barbu.

Teo Trandafir a anuntat, printr-o scrisoare deschisa, ca a demisionat din functia de deputat, precizand ca nu e un capriciu si nici o forma de protest, ci o necesitate impusa de starea sa de sanatate, dat fiind ca pentru ea politica a fost o sursa maxima de stres, iar acesta catalizator pentru boala sa.

Teo Trandafir spune ca pentru ea importanta este fiica sa, Maia, si nu mai vrea ca aceasta sa treaca prin emotiile pe care i le-a pricinuit din cauza bolii.

Ea se adreseaza si alegatorilor din sectorul 4, in care a fost aleasa ca deputat PDL, spunandu-le ca nu a dorit sa primeasca bani publici si sa nu munceasca pentru cei care au ales-o, dar nu crede ca ar fi putut face fata politicii "extrem de tensionate" din Parlament.

Ea recomanda colegilor sai din Parlament sa puna mai mult suflet in politica pentru oameni si pentru nevoile lor urgente.

In 5 mai 2010, Teo Trandafir a depus juramantul in calitate de deputat, dupa ce a castigat, din partea PDL, alegerile partiale din colegiul 19 din Bucuresti, avand-o contracandidata pe Liliana Minca din partea PSD+PC.

In iunie 2010, deputatul PDL Teo Trandafir a votat, la vedere, pentru motiunea de cenzura depusa de opozitie, fiind imbratisata apoi de deputatul PSD Aura Vasile. Urmare a acestui gest, au fost discutii in PDL in legatura cu eventuala sa excludere din partid.

Din toamna anului 2010, Teo Trandafir era membru al Comisiei de cultura a Camerei Deputatilor.

In 11 ianuarie 2011, Teo Trandafir a fost transportata, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, dupa sase zile de internare la Spitalul Elias din Capitala, cu diagnosticul de pancreatita acuta de severitate medie.

Pe 24 februarie, Teo Trandafir a fost supusa unei interventii chirurgicale majore, in urma complicatiilor provocate de pancreatita si a unei infectii abdominale. Partile necrozate ale pancreasului au fost inlaturate si s-a efectuat drenaj extensiv si lavaj al cavitatii abdominale, precizau medicii de la clinica vieneza, spunand ca interventia a fost un "succes".

La sfarsitul lunii martie, Teo a fost din nou operata, pentru a inlatura alte urme de necroza si tesut infectat din abdomen, anuntau medicii clinicii din Viena.

Ea a revenit in tara pe 20 aprilie, dupa aproape patru luni de spitalizare la Clinica AKH din Viena.

In toamna anului trecut, Teo Trandafir s-a intors la Clinica AKH din Viena, pentru a fi supusa unei noi interventii chirurgicale, cauzata de aparitia unor complicatii dupa operatiile suferite in primavara.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Sulfina Barbu, #Sulfina Barbu Teo Trandafir, #Teo Trandafir demisie Parlament , #PDL