Teo Trandafir, despre intrarea in politica: Am debutat cu stangul

Luni, 21 Iunie 2010, ora 16:09
3838 citiri
Teo Trandafir, despre intrarea in politica: Am debutat cu stangul
Foto: Arhiva

Teo Trandafir nu a fost invitata la intalnirea PD-L care a avut loc duminica seara, la Snagov, si s-a aratat surprinsa de gestul premierului de a-l expedia de la Snagov pe deputatul Daniel Oajdea care, in prealabil, fusese invitat.

"Doamne, Iisuse, daca as fi fost eu in locul domnului Oajdea, ce s-ar fi intamplat oare!?...", s-a intrebat Teo Trandafir, cu o voce ciudata, explicand totodata ca tonul vocii nu este un semn ca ar plange, ci ca are "40 de grade Celsius febra".

Totusi, se pare ca nu starea de sanatate a fost motivul care a impiedicat-o sa participe la intalnire. "Nu am nici cea mai vaga idee despre ce se intampla. Cand nu te invita cineva, nu stii de ce nu te cheama", a spus vedeta, pentru Ziarul Ring.

In ceea ce priveste o posibila cadere a Guvernului, ea a dat de inteles ca, desi a votat motiunea initiata de Opozitie, sustine in continuare Executivul Boc. "E singurul care ne-a mai ramas", a spus ea.

In ciuda faptului ca a intrat de curand in politica, Teo considera ca nu o sa aiba mare succes, pentru ca "a debutat cu stangul".

"Ma simteam foarte rau atunci cand am facut acel gest din Parlament in ziua votului. Am incercat sa urc treptele, sa pun bilele si apoi sa cobor. Cand am vazut ca pot sa fac chestiile astea, am spus: 'Oh, my God!' si, cand am coborat, am zis: 'Yes, am reusit, am reusit, am putut!' Toata lumea m-a blamat. (...) Sigur ca imi pare rau. Fiecare poate sa aiba momentele lui proaste, cum am eu acum", a adaugat vedeta.

Motiunea trebuia sa aiba doua bucati: una pe caderea Guvernului, alta pe taierea pensiilor

Contactata telefonic si de Realitatea TV, Teo Trandafir a facut si alte precizari referitoare la gesturile facute in Parlament. "Gestul nu a fost indreptat impotriva partidului meu. Cand am vazut imaginile si am aflat ce gest am facut am fost socata. Nu mi-a venit sa cred!", a spus Teo argumentand ca emotiile au coplesit-o in ziua respectiva si ca regreta doar gesturile facute, nu si votul.

"Colegii mei vor lua o decizie in ceea ce ma priveste, iar eu o voi astepta (...) O sa mi se explice ce am de facut si o sa fac in consecinta", a raspuns Teo Trandafir la intrebarea cum are de gand sa procedeze in continuare.

Proaspatul deputat PD-L a mai precizat ca nu este nemultumita de PD-L sau de colegii ei pe care ii respecta, ci a fost nemultumita doar punctual de taierile de salarii si pensii.

In opinia sa, motiunea de cenzura ar fi trebuit sa fie "redactata pe doua bucati".

"Una pe caderea Guvernului si alta era taierea pensiilor. Nu asa, la pachet", a explicat Teo Trandafir, demonstrand ca nu s-a acomodat inca cu procedurile parlamentare si cu Constitutia.

Eveniment Quarterly Report

Iohannis: Rusia a calculat greşit. Pentru securitatea noastră, a tuturor, Ucraina trebuie să câştige
Iohannis: Rusia a calculat greşit. Pentru securitatea noastră, a tuturor, Ucraina trebuie să câştige
Rusia s-a aşteptat la o comunitate internaţională slabă atunci când a atacat Ucraina, dar "a calculat greşit", a afirmat, joi, preşedintele Klaus Iohannis. Şeful statului a susţinut o...
Noile taxe ale lui Ciolacu s-au împiedicat la CES. Ordonanța de urgență ”contravine principiului legalităţii”
Noile taxe ale lui Ciolacu s-au împiedicat la CES. Ordonanța de urgență ”contravine principiului legalităţii”
Consiliul Economic şi Social a avizat nefavorabil proiectul de Ordonanţă de urgenţă a Guvernului pentru modificarea alineatului (4) al articolului 4 din Legea nr.227/2015 privind Codul fiscal,...
#Teo Trandafir, #debut PDL, #Teo Trandafir motiune , #PDL