Teo Trandafir implineste 43 de ani

Joi, 02 Iunie 2011, ora 18:50
5746 citiri
Teo Trandafir implineste 43 de ani

Teo Virginia Trandafir (pe numele complet), una dintre cele mai cunoscute si iubite realizatoare de emisiuni tv de divertisment, mai nou si om politic, s-a nascut in urma 43 de ani, pe 2 iunie 1968, la Pitesti.

Alaturi de Andreea Marin-Banica si Mihaela Radulescu, se poate spune ca formeaza "trioul" imbatabil, chiar de aur, care a revolutionat dupa 1990 show-ul pe micul ecran, atat de charismaicele-i aparitii pe "sticla" aducandu-i o notorietate de tip hollywoodian.

Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, sectia araba-engleza, din cadrul Universitatii Bucuresti, primul contact cu media post-decembrista l-a avut la inceputul anilor '90 la microfonul Radio 2M+.

Cariera fulminanta in televiziune:

Tele 7abc - 1994/1997 (Buna dimineata Romania, alaturi de Mircea Badea)

Antena 1 - 1997/2001 (emisiunile Buna dimineata devreme si Teo@Mircea Show, alaturi de Mircea Badea, un cuplu irezistibil al micului ecran din acea perioada)

Pro TV - 2001/2006 (Teo Show, emisiune care i-a adus recordul de audienta personala)

Romantica - 2006/2007 (director si realizator)

Local Tv Network - 2009

Omul politic

In primavara anului 2010, Teo a surprins pe toata lumea anuntand ca intra in politica, si nu oriunde, ci in tabara principalului partid aflat la guvernare.

Mizand pe popularitatea deosebita a realizatoarei tv, PDL a nominalizat-o candidata la Camera Deputatilor pentru locul lasat liber de conservatoarea Daniela Popa, as din maneca finalmente castigator in fata fostei directoare a Loteriei Romane, Liliana Minca (PC).

Cateva luni mai tarziu, a socat din nou, politic vorbind, votand in Parlament pentru o motiune de cenzura a Opozitiei, fiind la un pas sa fie exclusa din partid.

La inceputul acestui an, a fost internata de urgenta cu pancreatita acuta la Elias, dupa care la o cunoscuta clinica din Viena, suferind mai multe complicate interventii chirurgicale.

In momentul de fata, Teo se afla acasa, in recuperare, existand semnale incurajatoare de imbunatatire a starii sale de sanatate.

In 2004 a infiiat o fetita, Maia.

Citeste si:
Pod inaugurat la ambele capete de PSD şi PNL pentru a nu se amesteca delegațiile. Slujba religioasă de la jumătatea podului le-a unit în final
Pod inaugurat la ambele capete de PSD şi PNL pentru a nu se amesteca delegațiile. Slujba religioasă de la jumătatea podului le-a unit în final
Un pod a fost inaugurat cu mare fast, la ambele capete, în județul Buzău. Este vorba despre podul care leagă municipiul Buzău de localitatea Vadu Pașii, iar la un capăt, panglica a fost...
Se conturează programul de guvernare al executivului Nicolae Ciucă. UDMR vrea încurajarea natalității
Se conturează programul de guvernare al executivului Nicolae Ciucă. UDMR vrea încurajarea natalității
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sâmbătă, 23 octombrie, după discuţiile de la Palatul Victoria, că politica formaţiunii s-a axat, în ultimele trei decenii, pe reprezentarea...
Sursa: Ziare.com