Teo Trandafir implineste 43 de ani

Joi, 02 Iunie 2011, ora 18:50
6036 citiri
Teo Trandafir implineste 43 de ani
stiri-neconventionale.blogspot.com

Teo Virginia Trandafir (pe numele complet), una dintre cele mai cunoscute si iubite realizatoare de emisiuni tv de divertisment, mai nou si om politic, s-a nascut in urma 43 de ani, pe 2 iunie 1968, la Pitesti.

Alaturi de Andreea Marin-Banica si Mihaela Radulescu, se poate spune ca formeaza "trioul" imbatabil, chiar de aur, care a revolutionat dupa 1990 show-ul pe micul ecran, atat de charismaicele-i aparitii pe "sticla" aducandu-i o notorietate de tip hollywoodian.

Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, sectia araba-engleza, din cadrul Universitatii Bucuresti, primul contact cu media post-decembrista l-a avut la inceputul anilor '90 la microfonul Radio 2M+.

Cariera fulminanta in televiziune:

Tele 7abc - 1994/1997 (Buna dimineata Romania, alaturi de Mircea Badea)

Antena 1 - 1997/2001 (emisiunile Buna dimineata devreme si Teo@Mircea Show, alaturi de Mircea Badea, un cuplu irezistibil al micului ecran din acea perioada)

Pro TV - 2001/2006 (Teo Show, emisiune care i-a adus recordul de audienta personala)

Romantica - 2006/2007 (director si realizator)

Local Tv Network - 2009

Omul politic

In primavara anului 2010, Teo a surprins pe toata lumea anuntand ca intra in politica, si nu oriunde, ci in tabara principalului partid aflat la guvernare.

Mizand pe popularitatea deosebita a realizatoarei tv, PDL a nominalizat-o candidata la Camera Deputatilor pentru locul lasat liber de conservatoarea Daniela Popa, as din maneca finalmente castigator in fata fostei directoare a Loteriei Romane, Liliana Minca (PC).

Cateva luni mai tarziu, a socat din nou, politic vorbind, votand in Parlament pentru o motiune de cenzura a Opozitiei, fiind la un pas sa fie exclusa din partid.

La inceputul acestui an, a fost internata de urgenta cu pancreatita acuta la Elias, dupa care la o cunoscuta clinica din Viena, suferind mai multe complicate interventii chirurgicale.

In momentul de fata, Teo se afla acasa, in recuperare, existand semnale incurajatoare de imbunatatire a starii sale de sanatate.

In 2004 a infiiat o fetita, Maia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Teo Trandafir aniversare, #Teo Trandafir deputat, #Teo Trandafir bolnava , #PDL