Teo Trandafir nu vrea masina si telefon de serviciu: Le am pe ale mele!

Joi, 10 Iunie 2010, ora 16:56
3562 citiri
Teo Trandafir nu vrea masina si telefon de serviciu: Le am pe ale mele!
Foto: Jurnalul National

Teodora Trandafir, proaspat deputat PD-L, a renuntat din proprie initiativa la masina si telefonul de serviciu, considerand ca e un minim lucru pe care il poate face pentru tara pe vreme de criza.

"Am renuntat demult (la masina de serviciu - n.red.), nici nu am folosit-o. Cum am primit-o, am si dat-o inapoi. Eu nu obisnuiesc sa merg pe banii oamenilor, eu sunt obisnuita sa lucrez in sectorul privat. In sectorul privat ce ti se da este doar pe munca ta. Nu-mi trebuie mie masina, nu-mi trebuie mie telefon, le am pe ale mele!

Ce venituri are Teo Trandafir

Am primit, dar le-am dat inapoi, pentru ca mi-am dat seama ca nu am nevoie, nu am avut niciodata, si pe de alta parte stau sa ma gandesc ca in conditiile actuale macar atata lucru as putea sa fac si eu. Atata m-a dus capul", a declarat Teodora Trandafir, pentru Ziare.com.

Intrebata daca si-a indemnat si colegii de partid sa faca acelasi lucru, deputatul PD-L a spus ca a fost o decizie personala si ca nu-si permite sa le dea altora sfaturi, insa a asigurat ca toti parlamentarii, atat din PD-L, cat si din alte partide, incearca sa faca ce pot ei mai bine pentru a contribui la redresarea situatiei economice.

"Ganditi-va ca la mine este mult mai simplu, eu nu fac naveta cum fac alti colegi pe distante mult mai lungi. Mie mi-e usor, ajung la biroul parlamentar una-doua. Eu sunt in oras, nu pot sa-mi permit eu sa le spun colegilor mei ce sa faca. Fiecare are constiinta lui si, credeti-ma, am fost acolo si am vazut ca toata lumea vrea sa faca un lucru bun, nimeni nu vrea sa faca rele.

Mircea Toader: Teo Trandafir va fi un soldat disciplinat al PD-L

Eu m-am uitat bine si n-am vazut pe nimeni sa faca intentionat rau si fiecare are constiinta lui, fiecare stie ce-are de facut si fiecare face cum il duce pe el inima. Eu nu pot sa ma apuc sa le spun colegilor mei ce sa faca si ce sa dreaga, mai ales ca sunt acolo de mult prea putin timp ca sa imi permit sa dau asemenea sfaturi. Eu intai sa pun mana sa invat ce am de invatat si dupa aia sa dau sfaturi altora", a mai spus Teodora Trandafir.

Democrat-liberala a adaugat ca ar fi vrut sa nu se afle acest amanunt pentru a nu parea ca ia masuri populiste.

Ca deputat Teo Trandafir va castiga cei mai putini bani din cariera ei

"Astea nici macar nu-s masuri anticriza. Mi-a fost teama sa nu cumva sa se afle pentru ca suna destul de populist asa si nesimtit, intr-un fel. Adica sa nu creada cineva ca vreau eu sa demonstrez marea cu sarea. Mi-e teama sa nu cumva sa se interpreteze gresit. Atat am putut, atat m-a dus mintea, atat am facut si o sa fac tot ce o sa pot sa ajut si eu cum ajuta toata lumea", a mai spus Teodora Trandafir.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Teo Trandafir deputat PDL, #Teo Trandafir masina deputat, #Teo Trandafir telefon deputat, #Teo Trandafir reduceri bugetare , #PDL
Comentarii
Poza Boby 23
Boby 23
rank 5
Parerea unei pedeliste, care a intrat in Parlament mintind ca va avea grija de batrani, de tineri si de copii. Uite-o care are : "Sa manance paine goala!"