Usile PSD sunt deschise pentru Teo Trandafir

Marti, 22 Iunie 2010, ora 12:47
2713 citiri
Usile PSD sunt deschise pentru Teo Trandafir

Partidul Social Democrat le deschide usa unora dintre parlamentarii PD-L, care au votat motiunea de cenzura, afirma vicepresedintele social-democrat Gheorghe Nichita.

"Eu nu am spus ca nu ar trebui ca unora dintre ei (n.r. parlamentari PD-L) sa le deschidem usa. Ba da, mentinem discutiile cu ei, relatiile cu ei, dar nu cred ca trebuie sa fie o procedura in clipa de fata, un scop. De la caz la caz, lucrurile se pot discuta. Oamenii trebuie evaluati in ceea ce sunt dansii si-n mod special ma intereseaza caracterul lor", a declarat Nichita la RFI.

Vicepresedintele social democrat a dat de inteles ca printre parlamentarii Puterii pentru care usa PSD este deschisa se numara si Teo Trandafir.

"Teo Trandafir este o personalitate si faptul ca a intrat in politica, faptul ca si-a exprimat ideile in mod liber si nu a devenit un politician din acesta harsit, care sa stie sa fuga de anumite lucruri, eu cred ca e de foarte apreciat lucrul acesta. (...)

La Teo Trandafir sunt convins ca-i vorba de un caracter bun, ea a intrat in politica sa faca ceva bun, crezand ca poate sa faca mai mult decat a vazut in jurul ei", explica Gheorghe Nichita.

Teo Trandafir si Daniel Oajdea raman independenti, daca sunt dati afara din PD-L

Teodora Trandafir a declarat insa, pentru Ziare.com, ca nu se va inscrie in niciun alt partid daca va fi data afara din PD-L.

"O sa raman independent (daca voi fi exclusa, n.red.)", a declarat Teo Trandafir, pentru Ziare.com.

Teo Trandafir si Daniel Oajdea, propusi pentru excludere din PD-L

Grupul deputatilor PD-L a decis luni, prin vot secret, sa propuna forurilor ierarhic superioare excluderea deputatilor Teo Trandafir si Daniel Oajdea, decizia finala urmand a fi luata de Consiliul National de Coordonare al partidului. Asta dupa ce au votat in favoarea motiunii de cenzura depuse de PSD.

I.O.

Citeste si:
Cine sunt parlamentarii și europarlamentarii care își vor da demisia din USR și îl vor urma pe Dacian Cioloș
Cine sunt parlamentarii și europarlamentarii care își vor da demisia din USR și îl vor urma pe Dacian Cioloș
Europarlamentarul USR Dacian Cioloş va anunţa un nou proiect politic săptămâna viitoare, au declarat pentru News.ro surse apropiate fostului lider USR. Cioloș va fi urmat de maximum 10...
Lăutari și băutură. Un vicepreședinte PNL a explicat cum îi aborda pe primarii care cereau bani pentru proiecte VIDEO
Lăutari și băutură. Un vicepreședinte PNL a explicat cum îi aborda pe primarii care cereau bani pentru proiecte VIDEO
Senatorul PNL Virgil Guran, ales vineri, 27 mai în funcția de vicepreședinte al partidului, a declarat în fața partidului modul în care îi aborda pe primarii care veneau la el să îi ceară...