Teo lasa Romantica pentru Antena 1

Vineri, 26 Octombrie 2007, ora 07:06
6328 citiri
Teo lasa Romantica pentru Antena 1

Carismatica Teo Trandafir va parasi postul Romantica, pentru a reveni la televiziunea care a consacrat-o: Antena 1. Jurnalistii de la "Ziarul" sustin ca realizatoarea TV a negociat deja un contract cu postul din Baneasca, desi are inca un contract semnat cu Romantica. Se pare ca Teo va prezenta, din iarna, o emisiune noua de divertisment, alaturi de unul dintre prietenii ei buni, Mircea Badea. Acesta din urma ar trebui insa sa renunte la "In gura presei", emisiune la care tine foarte mult.

Noua emisiune va fi difuzata intre orele 17:30-19:00, la concurenta cu "Happy Hour" cu Catalin Maruta de pe Pro TV.

"Ziarul" scrie ca, in cautarea audientei pierdute, Teo vroia sa se intoarca la Pro TV, insa pana la urma a trebuit sa se multumeasca doar cu Antena 1. Motivul principal al plecarii de la Romantica este ratingul scazut al emisiunii "Teoviziunea".

In plus, se pare ca prezentatoarea nu a fost deloc incantata de conducerea bicefala a postului: pe de-o parte, Teo si echipa ei, venita de la Pro TV, si pe de alta parte, echipa condusa de Madalina Radulescu, venita din Antena 1 si impusa de trustul Realitatea, cu oameni adusi din toata massmedia. Atmosfera era tensionata pentru ca fiecare se vedea "sefa suprema".