Teo trece la un alt gen de show

Luni, 24 Decembrie 2007, ora 20:45
5006 citiri
Teo trece la un alt gen de show

Teo Trandafir s-a despartit, vineri, 21 decembrie, dupa ultima editie a emisiunii sale de postul Romantica. Din 20 ianuarie, ea va avea parte de un nou inceput: doua emisiuni, una numita 'Teo Live", si una saptamanala care va fi difuzata din luna martie si care se va numi "Momentul adevarului", anunta Adevarul.

20 ianuarie este data la care va fi lansata la Prima TV emisiunea "Teo Live", productie dedicata in special publicului feminin, care va fi difuzata de luni pana vineri intre orele 16.30-18.00. Apoi, din luna martie, va incepe emisiunea saptamanala care se va numi "Momentul adevarului" si care va pune in joc pentru fiecare editie 150.000 RON.

Cei care se vor inscrie in concurs nu trebuie decat sa fie capabili de un grad de sinceritate impins la extreme, sa poata raspunde cinstit unor intrebari incomode de genul "V-ati inselat vreodata sotul/sotia?", Ati furat vreodata dintr-un magazin?" si altele de acelasi gen.

Concurentii nu trebuie sa aiba niciun fel de cultura generala, dar inainte de emisiune li se va face un test fiind conectati la poligraf, li se vor pune aceleasi intrebari incomode si, in functie de rezultatul aparatului rezultat pe care ei nu-l vor stii - daca ei sunt dispusi sa mearga mai departe, vor intra in concurs si li se vor pune exact intrebarile cele mai incomode dintre cele la care au raspuns deja inainte de a intra in competitie.

In functie de raspunsurile adevarate, suma creste, dar, daca cel intrat in concurs nu merge cu adevarul pana la capat, atunci pierde tot ce a castigat pana la acel moment. In mod evident, emisiunea va genera o serie de scandaluri, mergand chiar pana la divorturi sau decredibilizarea unei persoane in ochii societatii.

Postul Romantica a tinut sa se desparta de Teo intr-un stil original si festiv multumindu-i pentru tot ceea ce a facut de la momentul lansarii de acum noua luni si pana acum. In ultima parte a emisiunii din 21 decembrie, dialogul lui Teo cu invitatii Viorica si Ionita din Clejani a fost intrerupt de un mesaj venit in casca vedetei: "Uita-te la usile din platou!".

A fost momentul in care Ioana Oprea, prezentatoarea stirilor de la Romantica, a venit cu un buchet mare de flori si cateva cadouri de suflet pentru Teo, printre care un medalion de aur pe care numele Romantica era scris manual si un DVD cu imagini surprinse inaintea spectacolului de lansare de la circ.

Teo a recunoscut ca nu se astepta la asa o surpriza si a plans minute in sir.

Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timişoara, că dă asigurări că că avem un plan pentru ca, până la sfârşitul anului, să avem o...