Teo a scapat de operatie

Vineri, 21 Ianuarie 2011, ora 16:05
4638 citiri
Teo a scapat de operatie
Foto: anxietatea.blogspot.com

Deputata PD-L Teo Trandafir, aflata in prezent intr-un spital din Viena, se simte mai bine si nu va fi supusa unei interventii chirurgicale.

Teo Trandafir a vorbit la telefon cateva minute cu tatal sau, medicul brailean Ion Uta, si l-a anuntat ca se simte mult mai bine. Ea este inca internata in Sectia de Terapie Intensiva de la Allgemeines Krankenhaus der Stadt Wien (AKH), clinica din capitala Austriei unde se afla sub atenta supraveghere a medicilor, potrivit Adevarul.

"Tratamentul medicamentos si-a facut efectul scontat si pot spune acum ca nu mai este nevoie de operatie. De altfel specialistii de acolo chiar au dorit sa nu ajunga la interventia chirugicala si iata, efectele tratamentului si-au aratat roadele. Peste cateva zile va fi transferata de la Sectia de Terapie Intensiva a clinici in care este internata si sper atunci sa pot lua legatura cu ea mai des", a spus tatal lui Teo.

Si mitropolitul Clujului, Bartolomeu Anania, se afla internat in acelasi spital austriac. Aici acesta va fi supus unei operatii pe cord. Medicii clujeni care au investigat starea de sanatate a mitropolitului sustin ca acesta sufera de stenoza de valva aortica.

O singura zi de spitalizare in aceasta clinica costa 1.000 de euro, iar nota de plata in cazul Inalt Prea Sfintiei va fi achitata de Mitropolia Clujului. Cat despre factura lui Teo Trandafir, aceasta va fi achitata de fostul ei sef de la ProTV, Adrian Sarbu.

De asemenea, in aceasta clinica austriaca s-a tratat si presedintele Traian Basescu.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#teo trandafir austria, #tei trandafir spital, #teo internata , #spital