Teo Trandafir, de pe patul de spital: Nu fiti ingrjiorati, sunt pe maini bune

Vineri, 01 Aprilie 2011, ora 12:21
8120 citiri
Teo Trandafir, de pe patul de spital: Nu fiti ingrjiorati, sunt pe maini bune
Foto: Arhiva

Teo Trandafir transmite, intr-o scrisoare deschisa, multumiri tuturor celor care se intereseaza de starea sanatatii ei si marturiseste ca i s-a facut dor de Romania.

"Dragii mei,

Dupa doua luni de tratament medical si doua operatii, incerc sa-mi adun puterile, sa pot scrie cateva randuri, pentru ca mi-e tare tare dor de prietenii mei. Mi-e dor de casa, de studentii mei, de oamenii care zilnic imi trimit scrisori sau posteaza pe adresa mea de facebook, iar eu inca nu ma simt in putere sa le raspund tuturor.

As vrea sa pot sa-i vad pe toti, sa-i strang in brate si sa le multumesc ca ma sustin. Vreau ca fiecare dintre acesti oameni la care ma gandesc acum, prieteni care de-a lungul anilor mi-au fost aproape sau oameni care pur si simplu mi-au apreciat munca, sa stie ca ma gandesc cu drag la ei. Vreau sa stie ca, indiferent de faptul ca nu-i pot primi aici, in rezerva de la Viena, nu inseamna nici ca sunt prizoniera medicilor, nici ca nu doresc sa vad pe nimeni. Pur si simplu evolutia imprevizibila a bolii nu mi-a permis sa fac asta", scrie indragita vedeta TV in scrisoarea deschisa prezentata integral de Mediafax.

Teo le multumeste colegilor din presa care au tratat cu profesionalism cazul ei si nu au facut din el subiect de cancan.

"Sunt multi jurnalisti care au inteles ca, in acest caz, saracia informatiilor picante si lipsa speculatiilor nefondate ajuta un om sa treaca peste un moment greu. Aici in Spital n-am fost in dispozitia de a urmari presa constant, insa imi doresc tare mult ca Maia, fiica mea, sa nu se sperie cand deschide televizorul si afla informatii despre mine.

Sunt un om care cunoaste bine mass-media. Stiu cat de greu e sa alegi intre a forta o stire suculenta si a publica informatia seaca primita de pe un comunicat de presa", mai scrie Teo Trandafir.

Aceasta mai atrage atentia ca singura sursa de informatie credibila ramane spitalul din Viena la care este internata.

"Orice alte declaratii bombastice venite din partea unor rude sau 'cunostinte' din tara cred ca ar trebui tratate rezervat pentru ca am apucat sa vad cateva care recunosc ca m-au mahnit.

Si totusi sper sa vin in tara cat mai repede. Oricat ar suna de patetic pentru unii, dupa doua luni de stat aici mi s-a facut un dor de Romania mea de nu va pot spune.

Va sarut si nu fiti ingrjiorati, sunt pe maini bune", incheie Teo.

Teo Trandafir a fost internata de urgenta timp de sase zile la Spitalul Elias din Bucuresti dupa care, in 11 ianuarie a fost transportata cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, cu diagnosticul de pancreatita severa. Teo Trandafir a suferit doua interventii chirurgicale, in 24 februarie, respectiv in 25 martie, pentru inlaturarea unor noi urme de necroza si tesut infectat din abdomen, pronosticul medicilor fiind unul rezervat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#Teo Trandafir scrisoare, #Teo Trandafir spital, #Teo Trandafir Viena , #spital