Teo Trandafir se simte mai bine si ar putea fi externata in curand

Marti, 12 Aprilie 2011, ora 11:28
5194 citiri
Teo Trandafir se simte mai bine si ar putea fi externata in curand
Foto: 1235.ro

Teo Trandafir se recupereaza bine, poate merge singura si a fost transferata de la terapie intensiva. Totodata, tratamentul i s-a redus gradual dupa noua interventie chirurgicala suferita la sfarsitul lunii martie, informeaza, marti, spitalul AKH care precizeaza ca pacienta ar putea fi externata in 10-14 zile.

Starea de sanatate a Teodorei Trandafir s-a ameliorat in ultimele zile. Ea a fost transferata cu succes intr-un salon standard al sectiei de chirurgie, unde isi continua tratamentul si recuperarea, anunta clinica de la Viena.

Teo Trandafir poate merge singura, iar intensitatea tratamentului este redusa gradual, potrivit Allgemeines Krankenhaus.

"Suntem extrem de multumiti de evolutia din ultimele zile", a declarat profesorul Michael Gnant, seful echipei de medici care a operat-o pe Teo Trandafir.

"Aparent, putem spune acum ca situatia de criza care ii ameninta viata a fost rezolvata cu succes, ceea ce a presupus un efort extraordinar din partea echipei interdisciplinare", a adaugat medicul.

Daca recuperarea continua, Teo Trandafir s-ar putea intoarce in Romania in 10-14 zile, precizeaza comunicatul AKH.

In varsta de 42 de ani, Teo Trandafir a fost internata la Viena la 11 ianuarie, cu diagnosticul pancreatita acuta de severitate medie. Ea a fost operata in 24 februarie, ulterior aflandu-se in coma indusa. Dupa o evolutie relativ buna, starea pacientei s-a inrautatit din nou si a trebuit sa fie supusa unei noi interventii chirurgicale, la 25 martie, pentru indepartarea unor resturi de tesut necrozat si a infectiei din abdomen.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Teo Trandafir spital, #Teo Trandafir externata , #spital