Teo Trandafir va face miercuri primele analize

Miercuri, 12 Ianuarie 2011, ora 13:03
1844 citiri
Teo Trandafir va face miercuri primele analize
Foto: Ziaremondene

Deputatul Teo Trandafir va efectua mai multe analize in dimineata zilei de miercuri la clinica AKH din Viena, unde a a fost internata in cursul noptii, la ora 02.00, intr-o rezerva a spitalului, informeaza Realitatea TV.

Teo Trandafir a ajuns, marti seara, la Viena si a fost internata, cu diagnosticul de pancreatita acuta de severitate medie, la spitalul Allgemeines Krankenhaus (AKH), al treilea ca marime din lume, unde o zi de spitalizare costa 900 de euro, potrivit sursei citate.

Din cauza cetii, avionul care a transportat-o pe fosta vedeta TV de la Bucuresti a aterizat in orasul austriac Linz. De aici, ea a fost dusa la Viena cu o ambulanta.

Teo Trandafir a fost transferata la spitalul AKH pentru investigatii suplimentare si tratament, ca urmare a solicitarii familiei si prietenilor.

Spitalul AKH are circa un milion de pacienti pe an si este apreciat si de romani. Anul trecut, numarul romanilor care s-au internat aici a crescut cu 20%. Printre numele sonore care s-au tratat la Viena de-a lungul timpului se numara seful statului, Traian Basescu, si fostul premier Adrian Nastase.

Clinica din Viena dispune de cea mai moderna aparatura medicala, are o suprafata de 240.000 de metri patrati, peste 50 de sali de operatie si 1.400 de medici.

In cazul lui Teo Trandafir, costurile de spitalizare vor fi suportate de fostul actionar majoritar al PRO TV, Adrian Sarbu.

Fosta vedeta TV a ajuns in stare grava la Spitalul Elias din Capitala, joia trecuta, si a fost internata la sectia de terapie intensiva.

In varsta de 42 de ani, Teo Trandafir si-a castigat popularitatea, inainte de intrarea in politica, datorita emisiunilor de divertisment pe care le-a realizat timp de mai multi ani si care au inregistrat audiente semnificative, in special in perioada difuzarii lor la Pro TV. Din mai 2010, ea este deputat PD-L.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Teo Trandafir spital, #Viena analize tratament , #spital