Alegeri in Colegiul 19: Teo Trandafir vs Liliana Minca, runda finala

Sambata, 24 Aprilie 2010, ora 23:49
3422 citiri
Alegeri in Colegiul 19: Teo Trandafir vs Liliana Minca, runda finala

Teodora Trandafir, candidata din partea PD-L, si Liliana Minca, reprezentanta Partidului Conservator, joaca duminica runda finala a meciului pentru castigarea mandatului de parlamentar in Colegiul 19 din Sectorul 4 din Capitala.

Saptamanile de campanie nu au fost lipsite de incindente si atacuri la persoana, in ciuda faptului ca "in lupta" s-au aflat doua femei.

Rand pe rand, Teodora Trandafir si Liliana Minca, in frunte cu stafurile lor de campanie, au recurs la toate tertipurile practicate pe plaiurile mioritice.

Recent, cele doua candidate s-au acuzat reciproc de mita electorala. In timp ce Teo Trandafir a acuzat-o pe contracandidata sa si formatiunea politica din care face parte ca impart la populatie conserve de ananas si sticle de vin "fara surse clare de provenienta", care ar putea fi o sursa de imbolnavire, fosta sefa de la Loterie a replicat ca Teo si PD-L mituiesc alegatorii cu arpacas si prosoape flausate.

Teo si Minca se acuza reciproc de mita electorala, pe final de campanie.

Doamnele au avut clinciuri inclusiv pe marginea sloganul electoral care trebuia sa se invarta musai in jurul cuvantului "suflet" si intr-un caz si in celalalt.

Dupa ce i-a reprosat ca i-a plagiat sloganul electoral, Teo a mai acuzat-o pe Liliana Minca si de vandalizarea sediului de campanie. Aceeasi acuza a venit si dinspre PC catre PD-L si Teo Trandafir.

Teo Trandafir s-a razgandit: Nu mai vrea dezbatere cu Liliana Minca

Cele doua candidate s-au certat inclusiv in legatura cu dezbaterile televizate la care ar fi trebuit sa apara impreuna, Minca sustinand ca lui Teo Trandafir ii este frica sa se confrunte cu ea.

In ceea priveste confruntarea pe principii si idei politice, multe lucruri nu sunt de spus. Minca a pledat pentru interzicerea plecarii la munca in strainatate a ambilor parinti, iar Teo a militat pentru legalizarea prostitutiei spre "fericirea barbatilor".

Liliana Minca vrea sa interzica plecarea la munca in strainatate a ambilor parinti

Eveniment Quarterly Report

Ce spune Marcel Ciolacu despre o candidatură la alegerile prezidențiale de anul viitor. Provocarea pe care o are în prezent
Ce spune Marcel Ciolacu despre o candidatură la alegerile prezidențiale de anul viitor. Provocarea pe care o are în prezent
Prim-ministrul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat că nu ştie ce va face legat de o candidatură a sa la alegerile prezidenţiale de anul viitor, subliniind că provocarea pe care o are...
Marcel Ciolacu exclude USL 2. „Exista un duşman, Traian Băsescu. Eu nu am duşmani în politică”
Marcel Ciolacu exclude USL 2. „Exista un duşman, Traian Băsescu. Eu nu am duşmani în politică”
Liderul PSD Marcel Ciolacu a precizat că exclude crearea unui nou USL şi a adăugat că Uniunea Social-Liberală a fost creată deoarece exista un duşman atunci, respectiv Traian Băsescu....
#Liliana Minca, #Teo Trandafir, #alegeri Colegiul 19 , #stiri Teo Trandafir