Preda: Liliana Minca a furat fara jena sloganul si culorile campaniei lui Teo

Sambata, 17 Aprilie 2010, ora 16:23
2831 citiri
Preda: Liliana Minca a furat fara jena sloganul si culorile campaniei lui Teo

Purtatorul de cuvant al lui Teo Trandafir, Cristian Preda, o acuza pe Liliana Minca de faptul ca se foloseste de sloganul electoral al contracandidatei sale, procedeu care arata lipsa de respect fata de alegatori.

Cristian Preda sustine ca, dupa ce stafful de campanie a lui Minca a renuntat la culoarea rosie in favoarea celei verzi pentru materialele de campanie, acum contracandidata lui Teo Trandafir se foloseste de un slogan apropiat de cel al democrat-liberalii.

In afisele Lilianei Minca apare sloganul "Cu mult suflet", foarte apropiat de cel al lui Teo Trandafir, "Mai mult suflet".

"Liliana Minca, candidata PSD-PC, a furat fara nicio jena sloganul si culorile campaniei electorale a Teodorei Trandafir. Dupa ce si-a insusit sloganul lui Traian Basescu din campania pentru alegerile prezidentiale, Liliana Minca se foloseste acum de sloganul Teodorei Trandafir. Si pentru ca furtul sloganului nu i s-a parut, probabil, suficient, si-a schimbat si culoarea vizualului campaniei electorale, din rosu in verde. Adica exact culoarea folosita de Teo Trandafir", spune Preda.

El afirma sa aceasta situatie arata lipsa de respect fata de electoratul din colegiul 19, pe care Minca ar incerca sa-l insele, dar si fata de normele unei campanii electorale civilizate.

"Gestul Lilianei Minca se inscrie in sirul celorlalte actiuni de campanie murdara: distrugerea bannerelor si a afiselor electorale ale Teodorei Trandafir si publicarea, in ziarul propriu de campanie, a unor acuzatii mincinoase la adresa adversarei sale (...) Este de inteles acum de ce Liliana Minca si-a distrus materialele de campanie electorala, invinuind echipa adversa, fiind clar ca oricum dorea sa le inlocuiasca. O invitam pe doamna Minca sa renunte la plagiat si la distrugerea afiselor si sa abordeze campania cu calm si decenta", mai spune Cristian Preda.

Citeste si:
Numirea lui Alexandru Stănescu în Comitetul de Reglementare al ANRE a ajuns pe masa judecătorilor CCR
Numirea lui Alexandru Stănescu în Comitetul de Reglementare al ANRE a ajuns pe masa judecătorilor CCR
Curtea Constituţională a României (CCR) discută, miercuri, sesizarea USR privind numirea lui Alexandru Stănescu în funcţia de membru al Comitetului de Reglementare al Autorităţii...
Cum s-a ajuns la război total în PMP. Acuzații de lupte pe funcții și o fuziune eșuată
Cum s-a ajuns la război total în PMP. Acuzații de lupte pe funcții și o fuziune eșuată
Lupta internă din PMP a ajuns la noi culmi după ce actualul și fostul președinte al partidului s-au acuzat reciproc că au avut promise funcții de la PNL ca urmare a unei eventuale fuziuni....