Presa de azi: PD-L prezinta: Teo Show electoral

Joi, 01 Aprilie 2010, ora 07:30
3693 citiri
Presa de azi: PD-L prezinta: Teo Show electoral
Foto: clubulbucuriei.ro

Boc i-a angajat candidatei Teo fostii strategi ai lui Piedone, scrie, joi, Evenimentul Zilei.

Intrarea in politica a lui Teo Trandafir a fost pregatita in PD-L timp de doua saptamani, intr-un secret total, prin aceeasi firma de consultanta care l-a facut primar pe "adversarul" sau din sectorul 4.

Vedeta TV Teo Trandafir a intrat miercuri in PDL, anuntandu-si candidatura la alegerile din 25 aprilie pentru colegiul de deputat din sectorul 4 al Capitalei.

Colegiul i-a pus pe fuga pe mai toti liderii PDL, inclusiv pe ministri, carora sondajele le dadeau sanse nule intr-o competitie cu Liliana Ghervasuc Minca (PC), in sectorul "patronat" de primarul Cristian Popescu- Piedone.

Tinuta secreta pana in ultimul moment de Emil Boc, chiar si fata de majoritatea liderilor PDL, candidata Teo face insa training politic intens, de la programari de sedinte foto pana la acomodarea cu mesajele electorale, de mai bine de doua saptamani, au declarat pentru EVZ surse din partid.

Ca dovada, in doar cateva ore dupa depunerea candidaturii, a si avut miercuri prima sedinta foto pentru afisele electorale, si-a primit biroul in sediul de partid, iar din Modrogan a si plecat prima comanda pentru tipografie: 20.000 de felicitari de Paste cu semnatura ei.

Romania Libera: PD-L prezinta: Teo Show electoral

Democrat-liberalii au rezolvat criza de cadre din partid importand din show-biz. Teo Trandafir, membru PDL de nici 48 de ore, va lupta pentru onoarea partidului in alegerile partiale din 25 aprilie. Dupa Honorius Prigoana, presedintele PDL, premierul Emil Boc, a pregatit o surpriza electoratului bucurestean, pe care altadata partidul il avea la degetul mic. Fosta realizatoare TV Teo Trandafir se va bate cu Liliana Minca Ghervasiuc (PC), sustinuta de toate fortele opozitiei, pentru fotoliul de deputat eliberat de Daniela Popa.

Teo Trandafir sustine ca s-a inscris in PD-L pentru ca acest partid a hotarat sa vina in ajutorul ei pentru a pune in practica mai multe planuri cu care "se chinuieste de ani de zile". "Am spus ca momentul acesta este foarte bun, ca si cum astrele s-ar fi aliniat in favoarea noastra, si iata-ma aici!", a declarat proaspata pedelista la depunerea candidaturii la Biroul Electoral Municipal.

Trandafir sustine ca doreste sa mearga in Parlament pentru ca ii sunt dragi copiii: "Este o chestiune de atitudine, pentru ca sunt atat de pornita si atat de furioasa in urma lucrurilor pe care le-am vazut, incat sunt sigura ca voi reusi, pentru ca nu exista o alta cale".

Adevarul: Teo, in ring cu Piedone

In timp ce actele ii erau verificate, Teo zambea mirata, tradand nervozitate. In cateva minute, inainte chiar de ora anuntata pentru depunerea candidaturii, dosarul fusese deja validat.

"Presa si politica nu sunt complet despartite. Sunt complementare si pot sa mearga mana in mana!", a fost prima declaratie a lui Teo Trandafir in calitate de membru al PDL. De altfel, momentul inscrierii in partid a generat prima "balba". "Este o chestiune personala. M-am inscris mai de mult", a spus Teo.

"Marti s-a inscris", a corectat-o presedintele Organizatiei Sector 4, Romeo Raicu. El a mai pretins ca decizia finala a partidului privind candidatura acesteia a fost luata chiar in cursul noptii precedente inscrierii la BEM. Potrivit unor surse din partid, in cadrul sondajului realizat pentru desemnarea candidatului la alegerile din Colegiul 19, finalisti au fost Teo Trandafir si Octavian Bellu.

Acesta a refuzat insa oferta PD-L, pe care Teo a gasit-o insa "explicita, limpede, pe puncte". Mircea Raicu, viceprimarul Capitalei, sau ministrii Teodor Baconschi, Daniel Funeriu si Gabriel Sandu au fost alte nume vehiculate drept posibili candidati.

Cotidianul: Teo, ofertata si cu TVR

Teo Trandafir ar avea rezervat un loc in Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Televiziune (SRTv) in cazul in care ar pierde alegerile partiale din Colegiul 19, unde se lupta pentru un fotoliu de deputat cu candidatul PC, Liliana Minca.

Desemnarea ei a fost bizara in conditiile in care insusi presedintele Organizatiei PD-L Sector 4, Romeo Raicu, a precizat ca a aflat de aceasta candidatura abia in dimineata zilei depunerii acesteia, cand a si semnat foaia de candidatura.

Liderii PD-L au incercat sa convinga o buna parte din subiectii care erau cotati in propriul sondaj cu sanse bune in Colegiul 19. Rand pe rand, ministrul Teodor Baconschi, actorii Florin Calinescu si Alexandru Arsinal ar fi refuzat aceasta oferta, democrat-liberalii fiind siliti sa se opreasca la optiunea Teo Trandafir, care si ea refuzase initial sa faca acest pas.

Gandul: Teo: N-am sa-i ridic osanale lui Basescu

"Pe mine ma intereseaza mai putin disputele intre partide. Romanii l-au ales pe Basescu drept Presedinte al Romaniei. Stiu ca prietenul meu, Mircea, a exprimat o parere foarte clara, despre el, pe blog. Eu candidez din partea partidului care l-a sustinut pe Traian Basescu", a declarat Teo Trandafir, marturisind ca l-a votat pe actualul presedinte.

"Si daca l-am votat, mi-l asum si cu bune, si cu rele. Dar daca va asteptati acum sa-i ridic osanale lui Basescu, va inselati. Nu sunt genul de om care sa faca declaratii oportuniste. De aceea, prefer sa ma abtin in a-mi exprima o parere cu epitete", a mai zis ea.

Revenind la vechea ei prietenie cu Mircea Badea, Teo recunoaste ca nu au aceleasi pareri politice. "Dar ceea ce ne leaga sau ne desparte nu are legatura cu optiunile si opiniile politice. Mai degraba ne certam pe chestiuni de fotbal, desi nici macar nu ne place acest sport".

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#Teo Trandafir Colegiul 19, #Teo Trandafir PDL, #Teo Trandafir politica , #stiri Teo Trandafir
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Dupa furtuna starnita in presa...
Poza dianatudor
dianatudor
rank 5
Draga Teo, sper sa reusesti si sa nu faci doar promisiuni ca doamna Cristina Pocora PNL