Teo vorbeste fara perdea despre adevarata dragoste: Iata, foarte aspru, cum stau lucrurile

Luni, 11 Noiembrie 2013, ora 12:22
4388 citiri
Teo vorbeste fara perdea despre adevarata dragoste: Iata, foarte aspru, cum stau lucrurile
Foto: Facebook/Teo Trandafir

Confidenta multora, gratie naturii sale, dar si emisiunilor pe care le-a prezentat de-a lungul vremii, Teo Trandafir a tras niste concluzii, care, daca sunt aplicate, spune ea, pot aduce armonie in cuplu sau destrama o pereche care oricum nu avea sanse.

"Am analizat lucrurile pe care le fac eu sau pe care le fac prietenii mei care mi se confeseaza, asa cum fac si eu in preajma lor. Iata, pe scurt si foarte aspru, cum stau lucrurile: ne pozitionam gresit in fata partenerilor de orice fel. Poate din lipsa de incredere in noi, ni se pare ca meritam sa privim in sus catre celalalt.

Ca e o onoare pentru noi sa fim iubiti sau apreciati de celalalt sau, si mai rau, ca asta meritam si oricum altul mai bun nu exista. Exista altul mai bun. Tot el, dar stiind ca ne calca pe cap. Daca e rezonabil, va intelege asta. Daca nu, cautam in continuare...", scrie Teo Trandafir pe blogul sau, mentionand cel mai mult conteaza intr-un cuplu, si nu numai, in toate relatiile inter-umane, respectul.

"'De ce nu-mi raspunde la mesaje, cand i le trimit, si trebuie sa astept pana se trezeste ca e cazul sa zica oarece? De ce trebuie sa fac ce vrea el, pentru ca vrea el acum? De ce e lipsit de sensibilitatile pe care altminteri eu i le arat? De ce el se enerveaza la lucruri pe care eu le permit cu eleganta?'", ofera cateva situatii binecunoscute tuturor Teo, probleme ce apar in multe cupluri. Iar raspusul il da tot ea: "Pentru ca poate!".

In final, vedeta, care are doua divorturi la activ, cel de-al doilea mariaj terminandu-se anul trecut, in decembrie, dupa doar cateva luni, are un sfat pentru femei: "Fruntea sus (...). Incercati sa taceti mai rar... poate veti zambi mai des".

Dupa o astfel de postare, nu ai cum sa nu te intrebi daca nu cumva vedeta vorbeste si din proprie experienta. Se poate ca tocmai acesta sa fi fost motivul celor doua divorturi ale omului de televiziune?

A.S.

#Teo Trandafir respect, #Teo Trandafir sfaturi cuplu, #Teo Trandafir blog, #Teo Trandafir casatorii , #stiri Teo Trandafir