Teo, revelatii despre Fuego si Temisan

Joi, 09 Ianuarie 2014, ora 20:57
4355 citiri
Teo, revelatii despre Fuego si Temisan
Foto: Facebook/Teo Trandafir

Teo Trandafir, recent intoarsa din Israel, inca isi povesteste impresiile de calatorie. Certe sunt cele formate despre cantareti precum Fuego si Aurelian Temisan, dar si despre actrita Cristina Stamate.

Intr-o postare in care abordeaza teme precum bunul simt, generozitatea sau altruismul, Teo ii portretizeaza in cateva cuvinte pe Fuego, Temisan si Cristina Stamate.

"Am descoperit un Temisan care poate glumi dupa patru ore de somn, un Fuego care nu se duce sa bea apa fara sa intrebe daca mai e cineva insetat, o Cristina Stamate preocupata de starea mea fizica, mai degraba decat de a sa. Impresionant", scrie ea.

Spre deosebire de gramatica sau chimie, remarca prezentatoarea TV, bunul simt, generozitatea si altruismul nu pot fi invatate. "Asta se fura", e de parere Teo.

"Asta am invatat, in aceste cinci zile in Israel si o sa ma las ascultata la lectia asta superba", intocmai cum elevii sunt ascultati la materiile pentru care studiaza, a incheiat vedeta.

A.S.

#Teo Trandafir Fuego, #Teo Trandafir Aurelian Temisan, #Teo Trandafir Cristina Stamate, #Teo Trandafir Israel , #stiri Teo Trandafir