Teo stie unde greseste in relatia cu sexul opus. A aflat "secretul major"

Marti, 21 Ianuarie 2014, ora 14:48
3376 citiri
Teo stie unde greseste in relatia cu sexul opus. A aflat "secretul major"
Foto: Facebook/Teo Trandafir

Teo Trandafir, care a divortat dupa un mariaj de numai cateva luni, a aflat in sfarsit unde greseste in relatia cu sexul opus.

Revelatia a venit in urma unei intalniri cu Veronica A. Cara, cea care si-a castigat renumele de "confidenta vedetelor". Dupa ce aceasta i-a spus ca abordarea sa e complet gresita, respectiv "incapatanarea de a inchide si sigila relatiile cu oamenii de sex opus", prezentatoarea TV a zabovit singura acestei probleme, gasind, in cele din urma, si rezolvarea.

Intr-o postare pe blogul sau, vedeta de la Kanal D admite: "De ce sa nu recunosc, le pun capac ca borcanelor cu dulceata de visine pe care stiu bine ca n-o sa mai incerc sa le deschid vreodata", spune ea, referindu-se la relatia cu cei de sex opus.

"Dar nu fac bine, poate undeva s-au strecurat lucruri reparabile, poate n-o sa se ajunga tot acolo, cum imi tot spun, poate daca m-as relaxa si m-as lasa iubita, for a change, mi-ar fi mai lesne, poate daca n-as salaslui chircita de frica pierderii in mine insami...", continua Teo Trandafir.

"Secretul major e sa te lasi iubita. Sa te lasi moale"

"In istetimea mea, caut un milion de cai si ma ratacesc in ele, am un milion de ipoteze si un alt milion de contraargumente, ma obosesc de una singura, fara sa pot urla 'bingo' cand am gasit ceva cu adevarat corect, in mintea mea, pentru ca nu stiu cand se intampla asta", mai scrie ea.

In cele din urma, vine si cu o concluzie: "Secretul major e sa te lasi iubita. Sa te lasi moale". Chiar daca asta inseamna sa se nasca alte intrebari, alte probleme: "Cum, cand? Cand mai am timp si pentru asta?".

A.S.

#Teo Trandafir relatie sex opus, #Teo Trandafir barbati, #Teo Trandafir relatii, #Teo Trandafir Veronica A Cara , #stiri Teo Trandafir
Comentarii
Poza DAN-795
DAN-795
rank 5
Pentru TEO , sexul opus nu exista decit in vibrator