Teo Trandafir: Am complexe politice

Joi, 01 Aprilie 2010, ora 22:13
2260 citiri
Teo Trandafir: Am complexe politice
foto: Vox News

Teo Trandafir, candidatul PD-L la alegerile din 25 aprilie, sustine ca are complexe politice, pentru ca nu se poate pricepe la toate, insa s-a apucat sa invete pe dinafara cat e punctul de pensie si alte notiuni nelipsite din vocabularul politicienilor.

"Am complexe politice, asa cum toata lumea are complexe de toate felurile. Eu nu ma pricep la toate si atunci am inceput sa invat pe dinafara cat e punctul de pensie, toate alea", a declarat Teo Trandafir, in direct la Vox News.

Cu toate acestea, candidata PD-L pentru fotoliul de deputat din Colegiul 19 al Capitalei crede ca experienta politica nu trebuie sa prevaleze in fata bunei credinte.

Teo Trandafir: N-o sa-i ridic osanale lui Basescu

"Stau si ma gandesc: eu ma duc sa fiu ministrul Muncii? Sigur ca e bine sa le stii, sa intelegi limba, dar de ce-mi fac eu atatea griji acum? Daca peste doi ani nu stiu toate lucrurile astea atunci ...", a mai spus Teo.

Teo in campanie: E relaxant, e placut, oamenii ma pupa!

Desi marturiseste ca intrarea in politica i se pare usor infricosatoare, Teo sustine ca inceputul campaniei electorale s-a dovedit a fi unul foarte placut.

"E relaxant, e placut, oamenii ma pupa! Ne-am imbratisat, ne-am bucurat, astazi, de exemulu, iar asta a fost o previziune a lucrurilor care se vor intampla. Noi nu facem campanii agresive, noi nu facem de-astea. Avem o treaba, mergem si-o facem. Dup-aia vom vedea daca a fost sau nu ceea ce am promis, daca avem sau nu curajul de a ne uita in oglinda", sustine Teo.

Teo Trandafir catre jurnalisti: Nu pot spune ca politica a fost visul meu

In timpul intalnirilor cu alegatorii din Colegiul 19, Teo a primit flori si vorbe bune, dar si cuvinte mai putin placute si promisiuni apasate.

"E si placut, am primit flori, am primit vorbe frumoase, am primit si vorbe mai putin frumoase, dar n-am fost jignita. Atat mi-a spus o doamna, pe care o salut: 'Sa dea Dumnezeu sa iesi si daca nu faci ce-ai promis eu vin si mie-mi dai socoteala", a povestit Teo o intamplare din primele ore ale campaniei electorale.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Teo campanie electorala, #Teo candidat deputat, #Teo Trandafir Colegiul , #stiri Teo Trandafir
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
purcica Teo in politica? am trait s-o vad si pe asta...Daca Calinescu a furat IOR, pai si Mircea Diaconu si Teo ar mai gasi ceva si ei sa fure...dupa modelele Dinescu si Calinescu...