Teo Trandafir: Imi amintesc doar ca eram purtata in patura intr-un avion

Miercuri, 16 Aprilie 2014, ora 17:25
3904 citiri
Teo Trandafir: Imi amintesc doar ca eram purtata in patura intr-un avion
Foto: Facebook/Teo Trandafir

Teo Trandafir isi aminteste si acum clipele grele prin care a trecut acum cativa ani cand a fost diagnosticata cu pancreatita, dar detaliile nu ii sunt insa foarte clare.

"Am fost operata de cinci ori si nici nu stiu unde s-a intamplat (la Bucuresti sau la Viena - n.red.), imi amintesc doar ca eram purtata intr-o patura intr-un avion, am fost cvasiinconstienta multa vreme", a declarat Teo Trandafir, pentru Ziarul Ring.

Teo Trandafir marturiseste: Sunt foarte speriata cand vine vorba despre amor

Declaratia vine in contextul in care presa a anuntat ca Daniel Iordachioaie ar suferi de aceeasi boala.

"Nu cred ca Daniel Iordachioaie are aceeasi boala pe care am avut-o, pentru ca eu, in 10 minute dupa ce am aflat ca sufar de pancreatita, eram 'out'.

Mie mi-a plecat o piatra de la bila... a fost un accident care acum se preda la scoala: o piatra mica la bila poate declansa pancreatita prin blocarea canalului pancreatic, si asta se intampla in cinci minute. Pancreatita este o boala extraordinar de periculoasa si de parsiva", a adaugat Teo.

Prezentatoarea TV a precizat ca in cazul in care artistul va avea nevoie de fonduri, ea este dispusa sa organizeze o campanie pentru a-l ajuta.

"Nu stiu daca el isi doreste o campanie, nu stiu daca nu l-ar pune pe el intr-o situatie pe care nu si-ar dori-o... Daca el vrea sa declansam o campanie, noi o facem.

Daniel Iordachioaie este un om extraordinar, special si nu am face asta pentru boala lui, ci pentru calitatea lui de om. O sa ma interesez de aceasta situatie", a mentionat Teo Trandafir.

#Teo Trandafir boala, #Teo Trandafir bolnava, #Teo Trandafir pancretita, #Teo Trandafir emisiune , #stiri Teo Trandafir