Teo Trandafir lupta cu morile de vant: Daca lucrezi la un trust, e o belea sa te duci la altul!

Joi, 21 Noiembrie 2013, ora 17:58
3748 citiri
Teo Trandafir lupta cu morile de vant: Daca lucrezi la un trust, e o belea sa te duci la altul!
Foto: Kanal D

Teo Trandafir a vorbit, joi dupa-amiaza, despre un obicei aparut in ultimii ani in televiziuni: interdictia de a lasa o vedeta a postului sa mearga la un alt trust.

De cand a inceput Teo Show, prezentatoarea TV a adus in emisiunea de la Kanal D mai multi artisti sau realizatori TV care lucreaza pentru alte trusturi. Ea a marturisit ca de multe ori a avut emotii, pentru ca unora dintre vedete li se interzicea in ultimul moment sa se prezinte in emisiune.

"Daca lucrezi la un trust e o belea sa te duci la altul. Aici (la Kanal D - n.red.) am facut un fel enclava. Au venit Trupa One - care lucreaza la ei (Trustul Media Pro - n.red), au venit de la TVR, a venit Delia Matache care e la Antena. In locul asta asa cum e el am incercat sa facem un spatiu al tuturor, unde sa nu vorbim despre televiziunile respective", a declarat Teo Trandafir.

Printre invitatii de joi ai lui Teo Trandafir s-a numarat si Carmen Tanase, care are un contract cu Media Pro.

De-a lungul vremii, prin platoul de la Kanal D s-au perindat vedete precum Carmen Bruma (Realitatea TV), Delia Matache (Antena 1), Andreea Marin (TVR1) sau Pepe (Antena 1).

Wilmark face lumina in cazul concedierii de la Pro Tv

Acestora li s-a permis sa vina la o televiziune concurenta, insa este cunoscut faptul ca Wilmark Rizzo Hernandez si-a pierdut locul din juriul "Dansez pentru tine" dupa ce a participat la emisiunea "Roata Norocului". Producatorii show-ului de la Pro Tv nu au trecut cu vederea acest lucru, chiar daca fostul jurat era acolo pentru o cauza nobila.

Totusi, la cateva saptamani dupa acest eveniment o alta vedeta a trustului Media Pro a fost la aceeasi emisiune de la Kanal D, dar de data aceasta ea nu si-a pierdut locul de munca. Este vorba despre Nicoleta Luciu.

#Teo Trandafir trusturi, #Teo Trandafir concurenta trusturi, #Teo Trandafir invitati emisiune, #Teo Trandafir emisiune, #Teo Trandafir KanalD , #stiri Teo Trandafir