Teo Trandafir: Nu m-am operat ca sa slabesc - adevaratul motiv al interventiei

Luni, 06 Ianuarie 2014, ora 20:28
10381 citiri
Teo Trandafir: Nu m-am operat ca sa slabesc - adevaratul motiv al interventiei
Foto: Facebook/Teo Trandafir

Teo Trandafir a fost supusa, in decembrie, unei operatii de micsorare a stomacului, dar nu pentru a slabi. Ea a explicat ca a facut acest lucru in urma unor complicatii aparute dupa interventiile chirurgicale de la Viena.

"Nu m-am operat ca sa slabesc. Trebuia sa imi puna o plasa si pentru asta trebuia sa micsoreze 'lucrurile'. Operatia trebuia sa dureze o ora. A durat cinci, pentru ca au aparut complicatii si s-a descoperit ceva. Cand am vazut doctorul schimbat la fata, mi-am dat seama ca m-am dus la operatie in momentul in care a trebuit", a declarat Teo Trandafir in timpul misiunii sale de la Kanal D.

Prezentatoarea Tv a clarificat lucrurile si a explicat de ce motivul operatiei nu a fost reprezentat de dorinta de a slabi.

Teo Trandafir: Ma uimeste lipsa de incredere a celorlalti in mine

"Nu mi-am micsorat stomacul singura in intimitatea dormitorului meu. In cazul meu lucrurile au stat diferit. Eu am suferit mai multe operatii si lucrurile s-au asezat 'acolo' cum s-a nimerit. Interiorul abdomenului meu era dat peste cap. Cineva trebuia sa puna lucrurile la loc. Acela a fost doctorul Catalin Copaescu, care s-a bagat pentru colegii lui de la Viena", a explicat Teo Trandafir.

Aceasta a tinut sa laude conditiile din spitalul in care s-a operat pe 20 decembrie.

"Operatie in cele mai minunate conditii, insotita de oameni extraordinari, intr-un mediu cum nu am vazut nici macar la Viena. Aceasta operatie va scapa de diabet zaharat. (...) Aceasta operatie mi-a salvat viata", a mai spus Teo Trandafir.

#Teo Trandafir operatie, #Teo Trandafir micsorare stomac, #Teo Trandafir operat stomac, #Teo Trandafir emisiune , #stiri Teo Trandafir