Teo Trandafir: Nu-mi cereti, fratilor, sa ma imbrac frumos si cum vreti voi!

Joi, 25 Iulie 2013, ora 14:54
3207 citiri
Teo Trandafir: Nu-mi cereti, fratilor, sa ma imbrac frumos si cum vreti voi!
Foto: teotrandafir.com

Teo Trandafir a fost recent criticata pentru o tinuta. Cateva zile nu a zis nimic, insa joi s-a hotarat sa isi spuna punctul de vedere, ea transmitand jurnalistilor nemultumiti sa nu ii ceara sa se imbrace cum vor ei.

Fosta prezentatoare TV, Teo Trandafir, spune foarte clar ca ea se imbraca decent si explica ce intelege ea prin asta.

"Eu va spun deschis ce stiu eu despre imbracat: daca pe Stefan cel Mare nu s-au instituit alte reguli de ora sase dupa-amiaza si n-am aflat eu inca, iti pui pe tine niste haine pe care sa nu le fi furat, dar pe care sa le fi spalat, incerci sa se vada cat mai putin din ce nu vrei sa se vada, socotesti cat ai de mers pe jos si alegi.

Daca scopul deplasarii e sa-ti cumperi pesmet pentru chiftelute de post, de exemplu, iti iei o pereche de pantofi foarte comozi, ca cine stie cat zabovesti printre rafturi (si mersul la pas prin magazin e infiorator pe tocuri de 12), pui un tricouas frumos si curat, nu uiti sa-ti tragi pantalonii si sa-i inchei la fermoar si cam asta. Asa inteleg eu, nu mi-o luati in nume de rau", a scris Teo Trandafir pe blog.

Teo Trandafir: Plangeam ca proasta in fata ecranului - vezi motivul

Ea a mai scris ca nu se pricepe la toate aceste lucruri, ca nu intelege deosebirea intre marci si ca, mai ales, nu se teme deloc de "politia modei".

"Nu-mi cereti, fratilor, sa ma imbrac frumos si cum vreti voi. Nu stiu sa fac asta, am demonstrat-o aproape ostentativ, desi complet involuntar. (...)De ce trebuie sa ma tem ca de dracu' de politia modei?

Asa cum sunt ele, sunt hainele mele, deci politia modei poate sa mai stea o tura! Cei care ma iubesc stiu ca nu inteleg hainele, ca nu ies la petreceri cu staif ca habar n-am cum naiba sa multumesc stilistii, deci stau acasa, in legea mea", a continuat ea.

In final, Teo a transmis cititorilor ca va continua sa se imbrace tot in stilul ei, chiar daca stau paparazzi prin "boscheti" ca sa faca poze.

A.G.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Teo Trandafir imbracaminte, #Teo Trandafir paparazzi, #Teo Trandafir haine, #Teo Trandafir tinute , #stiri Teo Trandafir