Ziare.com

Teodor Atanasiu si fiul ministrului Apararii, urmariti penal (Video)

Joi, 16 August 2012, ora 19:57

   

Teodor Atanasiu si fiul ministrului Apararii, urmariti penal (Video)
Fostul ministru al Apararii Teodor Atanasiu si fiul actualului ministru, Corneliu Dobritoiu, Dumitru Samson, sunt urmariti penal, se arata intr-un comunicat al DNA Cluj.

Cei doi sunt acuzati ca si-au folosit influenta pentru a frauda referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu.

Potrivit Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Cluj, Atanasiu este urmarit penal pentru "infractiunea de folosire a influentei in scopul obtinerii unor foloase de natura electorala partidului politic din care face parte, prevazuta in art. 13 din Legea 78/2000, infractiunea de promisiune, oferire sau dare de bani, bunuri sau alte foloase in scopul de a determina alegatorul sa voteze in cadrul referendumului, prevazuta in art. 54 alin. 1 din Legea 3/2000 si asociere pentru savarsirea de infractiuni".

In ceea ce il priveste pe Dumitru Samson, acesta este acuzat de "trafic de influenta, promisiunea, oferirea sau darea de bani, bunuri sau alte foloase in scopul de a determina alegatorul sa voteze in cadrul referendumului, prevazute in art. 54 alin. 1 din Legea 3/2000 si asociere pentru savarsirea de infractiuni".

Teodor Atanasiu si fiul ministrului Apararii, audiati la DNA

DNA mai precizeaza ca s-a inceput urmarirea penala si fata de alte persoane: Magureanu Bogdan Cristian, Grosu Gheorghe, Rus Radu Stelian si Hanzi Nicusor Stefan.

Atanasiu, ironic despre acuzatii: Vor sa demonstreze ca Basescu e un politician foarte iubit (Video)

In rezolutia de incepere a urmaririi penale, procurorii au retinut ca exista indicii cu privire la faptul ca, in cursul lunii iulie 2012, "invinuitul Atanasiu Teodor, deputat in Parlamentul Romaniei si presedinte al organizatiei PNL Alba, in intelegere cu invinuitul Samson Dumitru, a initiat o actiune pentru mobilizarea electoratului din Transilvania si Banat la referendumul din data de 29 iulie 2012 prin sensibilizarea acestuia cu recompense in bani si alte foloase materiale".

Concret, s-a stabilit ca, in cursul diminetii de 29 iulie 2012, in intelegere cu Teodor Atanasiu, Samson Dumitru a apelat la sprijinul lui Magurean Bogdan Cristian (cunoscut interlop din Cluj Napoca, cu relatii in diverse clanuri interlope) pentru ca, in schimbul unor sume de bani, sa actioneze in ziua referendumului pe doua paliere.

Pe de o parte sa mobilizeze alegatorii sa se deplaseze la vot (in special persoane cu un nivel scazut de educatie) iar, pe de alta parte, sa pregateasca in toate marile localitati de pe raza judetelor Alba, Cluj, Salaj, Bistrita Nasaud, Arad, Timis grupuri de interlopi care sa fie pregatiti sa intervina, la nevoie, in locatiile unde se solicita sprijin, precizeaza comunicatul DNA.

"Magurean Bogdan a actionat in sensul celor stabilite, in conditiile in care i s-a pus la dispozitie un spatiu din sediul organizatiei PNL Cluj Napoca iar Samson Dumitru l-a pus in legatura cu mai multi lideri locali ai PNL pentru a le acorda sprijinul in acelasi scop. Magurean Bogdan, prin intermediul altor persoane, a mobilizat votantii de pe raza acestor judete, carora le-a transmis promisiunile facute de invinuitul Samson Dumitru, constand in bani si alte foloase materiale.

Toate aceste promisiuni de foloase materiale au fost indeplinite la sfarsitul zilei de 29 iulie 2012 si in zilele urmatoare, banii fiind transmisi lui Magurean Bogdan de Samson Dumitru iar, pe de alta parte, Atanasiu Teodor, prin intermediar, a remis o suma de bani invinuitului Grosu Gheorghe", se mai arata in comunicat.

Potrivit DNA Cluj, "s-a mai stabilit ca, in schimbul sprijinului acordat, invinuitul Samson Dumitru i-a promis invinuitului Magurean Bogdan ca va utiliza influenta de care se bucura la nivelul ministerelor si ii va influenta pe functionari sa acorde contracte firmei de paza si protectie reprezentate de Magurean Bogdan".

Directia Nationala Anticoruptie precizeaza ca "invinuitilor li s-au adus la cunostinta acuzatiile in conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 Cod de procedura penala".

I.O.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 6992 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
55 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

?????

pe cand o urmarire penala asupra carora au luat buletine de identitate ? multe succesuri tov procurori

 

Asa ! Si ?

Urmeaza un NUP.
Se face un tam-tam,niste poze,si nu se intampla nimic.
Doar propaganda in gasca pdl-cu procurarea sefa-cativa securisti si ce o mai fi.
Dar cum ramane pe urma cu procurorii care se fac vinovati de abuzuri si ilegalitati.
Faceti plangeri penale contra procurorilor.
Procuratura este incompetenta si manevrata politic,COMPROMISA DEFINITIV.

 

sa ii traga pe toti

Bine ar fi daca l-ar trage si pe puturosul de Antonescu dupa el. Sa spuna in instanta cine l-a obligat, si pentru ce, sa isi puna pielea la bataie.

 

Frequently drawn conclusions:

Cum spuneam mai devreme, radea el, dar nu era rasul lui.
In orice caz, dacă nu vor fi acuzați n-are niciun rost...

si tu Atanasiule? singurul "cinstit si sarac" USL?

Atanasiule penalule:pt jafurile tale trebuia sa fii demult la puscarie in compania lui Bombonel...ce mai astepti?...prescrierea?

PeNaLiii!

Chucky, hai ca avem o stenograma si doua casete video cu tine! Nu-ti da demisia! Lasa ca te ia procuratura direct din pat! Hahaha!

sunt curios

de unde proveneau banii?

2. Plangere penală.

PLÂNGERE PENALĂ

Impotriva numitului :

BĂSESCU TRAIAN - presedinte suspendat - fiul lui Elena si Dumitru, cetătean roman, născut la data de 04.11.1951 in localitatea Murfatlar, domiciliat in Bucuresti , sector 1, Vila Lac 3,

pentru săvirsirea infractiunilor de :
- Trădare - Art. 155 - Cod penal - (Fapta cetăteanului roman sau a persoanei fără cetătenie, domiciliată pe teritoriul statului roman, de a intra in legătură cu o putere sau cu o organizatie străină ori cu agenti ai acestora, in scopul de a suprima sau stirbi unitatea si indivizibilitatea, suveranitatea sau independenta statului, prin actiuni de provocare de război contra tării sau de inlesnire a ocupatiei militare străine, ori de subminare economică sau politică a statului, ori de aservire fată de o putere străină, sau de ajutare a unei puteri străine pentru desfăsurarea unei activităti dusmănoase impotriva sigurantei statului, se pedepseste cu detentiune pe viată sau cu inchisoare de la 15 la 25 de ani si interzicerea unor drepturi. )
- Atentat care pune in pericol siguranta statului - Art. 160 - Cod penal - (Atentatul săvarsit contra vietii, integritătii corporale ori sănătătii unei persoane care indeplineste o activitate importantă de stat sau altă activitate publică importantă, in imprejurări care fac ca fapta să pună in pericol siguranta statului, se pedepseste cu detentiune pe viată sau cu inchisoare de la 15 la 25 de ani si interzicerea unor drepturi.)
- Atentat contra unei colectivităti - Art. 161 – Cod penal (Atentatul săvarsit contra unei colectivităti prin otrăviri in masă, provocare de epidemii sau prin orice alt mijloc, de natură să slăbească puterea de stat, se pedepseste cu detentiune pe viată sau cu inchisoare de la 15 la 25 de ani si interzicerea unor drepturi.)
- Subminarea economiei nationale - Art. 165 - Cod penal (Fapta de a folosi o unitate din cele la care se referă art. 145, ori de a impiedica activitatea normală a acesteia, dacă fapta este de natură să submineze economia natională, se pedepseste cu inchisoare de la 5 la 20 de ani si interzicerea unor drepturi.)
Dacă fapta prevăzută in alineatul precedent a produs pagube importante economiei nationale, pedeapsa este detentiunea pe viată sau inchisoarea de la 15 la 25 de ani si interzicerea unor drepturi.)
- Propagandă in favoarea statului totalitar - Art. 166 Cod penal (Propaganda in vederea instaurării unui stat totalitar, săvarsită prin orice mijloace, in public, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani si interzicerea unor drepturi. Propaganda constă in răspandirea, in mod sistematic, sau in apologia unor idei, conceptii sau doctrine cu intentia de a convinge si de a atrage noi adepti.)

care bani bre?

Banii tarii i-au luat cei peste 3000 de procurori-securisti ai lui Basescu: aia care fac politie politica alaturi de primata Lulutza Kovesi si sluga Danila Prepeleac Morar.

1. Plangere penală.

Dar nu pentru Teodor Atanasiu

Plangere penală pe numele lui Traian Băsescu pentru trădare și nu numai.

Plingerea a fost trimisă la Procurorul general Laura Codruta Kovesi si, prin această cerere, se solicită "instrumentarea cu maximă celeritate" intrucit "pe perioada suspendării, presedintele nu beneficiază de nici un fel de imunitate".
Asa cum precizează semnatarii, "prezenta plangere, nu se referă la fapte săvarsite de numitul Traian Băsescu direct impotriva subsemnatilor reclamanti, ci fapte săvarsite de acesta impotriva poporului roman – din care subsemnatii facem parte, precum si impotriva Romaniei".
Principalele capete de acuzare din această plingere vizează incălcarea prevederilor art. 52 alin 1 si 3 din Legea 3/2000, privind organizarea si desfăsurarea referendumului, art. 2 din Legea nr. 14/2003 a partidelor politice, art. 36 din Constitutia Romaniei privind "Dreptul la vot", art. 54 din Constitutia Romaniei, privind "Fidelitatea fată de tară", art. 80 din Constitutia Romaniei, privind "Rolul Presedintelui".
Prezentăm mai jos textul integral al plingerii, asa cum a fost redactat de către semnatari:

DOMNULE PROCUROR GENERAL
LAURA CODRUŢA KOVESI

Subsemnatii ANGHELUS ANA MIHAELA, fiica lui Mihai si Ana, cetătean roman, născută la data de 05.11.1966 in Bucuresti, domiciliată in str. STELEA SPATARUL, nr. ... Bucuresti, legitimată cu CI seria RR nr...., eliberată de SPCEP Sector 3 la data de 08.11.2011, avand CNP 26.....
si Profesor - IONIŢĂ ROMULUS, fiul lui Ion si Maria, cetătean roman, dar si cetătean american din anul 1984, născut la data de 28.01.1937, domiciliat in Bucuresti, sector 1, str. Iacob .... legitimat cu CI seria RT nr. 59... eliberată la data de 10.09.2008, avannd CNP 137....., ziarist de investigatii, publicist si analist politic timp de 30 de ani in New York - SUA, membru al United Press International si Membru al Uniunii Ziaristilor din Romania, militant activ pentru drepturile omului – impreună cu Paul Goma in 1976 -1977 am activat pentru aderarea Romaniei la Carta 77 a drepturilor omului (Cehoslovacia– Pavel Kohout), prin avocat Anghelus Ana Mihaela, cu domiciliul ales pentru comunicarea actelor de procedură la adresa de domiciliu si la sediul profesional al cabinetului - Cabinet Avocat Anghelus Ana Mihaela, str. Stelea Spătarul, nr. ...., Bucuresti, cod postal 030212,
in calitate de reclamanti, formulăm si depunem prezenta

Excelent!

Sa se faca curatenie in mizeria psd-usl, era cazul. Baroniade, fraudare de voturi la ordinea zilei fara urmari, practica curenta a psd, e timpul sa se puna capat. Procurorii dau dovada de curaj si corectitudine.

Era vremea ca Romania sa devina un stat modern, democratic si nu unul tribal. Sa stie de frica orice politician sau baron local care se cred intangibili, la fel cu orice cetatean zeloz caruia nu-i pasa de lege si dreptate ci doar de interesul meschin de trib si de sjugarnicia fata de baroni si shafi PSD.

Se vede clar acum ca Basescu si PDL au luptat din rasputeri cu hidra comunista ascunsa in USL si rezultatele in sfirsit incep sa se vada dar hidra incearca sa lupte pina la ultima suflare iar postacii lucreza de zor fara discenamint intre bine si rau.

Basescu reprezinta garantia democratiei si a statului de drept in Romania, deziderate care le au in vedere marea majoritate a romanilor, inafara de cei 25% care au votat da, pt ca restul sint fraude ce urmeaza a fi dovedite.

Desteapta-te romane!

Mare e gradina lui Dumnezeu....

Si multi extraterestri mai sant in ea !
Bai Ambiextraterestrule !
Cate clase ai nene,de unde scoti bazaconiile astea,din burduhanul ala plin cu .ecale ?!
Sper ca via ID-ul pe care il ai,sa te traseze astia de la SRi si sa o primesti bine pe cocoasa !Ma mir ca nu iti este rusine sa indrugi vrute si nevrute pe acest Forum,dar vorba aia,este criza moncher si foamea este mare!Ptiu *** de aici !

Sunt inchisori pentru hipopotami in Romania?

.

 

NU-MI vine sa cred...(da-tii un fular!)

ca fazta asta de borfas a fost ministrul apararii. Ia asemenea cazuri pedeapsa dubla cu executare.

esti mitochan

crezi ca base a avut sau are fata de presedinte?ce trb are fata prietene ?

3. Plangere penală.

- Actiuni impotriva ordinii constitutionale - Art. 1661 Cod penal (Intreprinderea oricărei actiuni pentru schimbarea prin actiuni ilegale si prin violentă a ordinii constitutionale sau a caracterului national, suveran, independent, unitar si indivizibil al statului roman se pedepseste cu inchisoare de la 5 la 15 ani si interzicerea unor drepturi.)
- Complot Art. 167 - Cod penal (Initierea sau constituirea unei asociatii sau grupări in scopul săvarsirii vreuneia dintre infractiunile prevăzute in art. 155-163, 165 si 1661, ori aderarea sau sprijinirea sub orice formă a unei astfel de asociatii sau grupări se pedepseste cu detentiune pe viată sau cu inchisoare de la 15 la 25 de ani si interzicerea unor drepturi.)
Pedeapsa pentru complot nu poate fi mai mare decat sanctiunea prevăzută de lege pentru cea mai gravă dintre infractiunile care intră in scopul asociatiei sau grupării.
Dacă faptele prevăzute in alin. 1 au fost urmate de săvarsirea unei infractiuni, se aplică regulile de la concursul de infractiuni.
Nu se pedepseste persoana care, săvarsind fapta prevăzută in alin. 1 sau 3, o denuntă mai inainte de a fi fost descoperită.)
- Comunicarea de informatii false, Art. 1681 Cod penal (Comunicarea sau răspandirea, prin orice mijloace, de stiri, date sau informatii false ori de documente falsificate, dacă prin aceasta se pune in pericol siguranta statului, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani.)
- Amenintare Art. 193 Cod penal (Fapta de a ameninta o persoană cu săvarsirea unei infractiuni sau a unei fapte păgubitoare indreptate impotriva ei, a sotului ori a unei rude apropiate, dacă este de natură să o alarmeze, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă, fără ca pedeapsa aplicată să poată depăsi sanctiunea prevăzută de lege pentru infractiunea care a format obiectul amenintării.
Actiunea penală se pune in miscare la plangerea prealabilă a persoanei vătămate.
Impăcarea părtilor inlătură răspunderea penală.)
- Santaj Art. 194 Cod penal (Constrangerea unei persoane, prin violentă sau amenintare, să dea, să facă, să nu facă sau să sufere ceva, dacă fapta este comisă spre a dobandi in mod injust un folos, pentru sine sau pentru altul, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani.
Cand constrangerea constă in amenintarea cu darea in vileag a unei fapte reale sau imaginare, compromitătoare pentru persoana amenintată, pentru sotul acesteia sau pentru o rudă apropiată, pedeapsa este inchisoarea de la 2 la 7 ani.)

14. Plangere penală impotriva lui Băsescu.

Totodată, această perioadă va rămane in memoria colectivă, ca perioada in care a dispărut mai mult de jumătate din flota maritimă a Romaniei, cealaltă parte dispărand si ea in a doua perioadă de ministeriat al lui Traian Băsescu.
In perioada 1996 - 2000 Traian Băsescu a fost din nou numit Ministrul Transportului,
si in acest interval de timp s-a realizat un singur lucru si anume asfaltarea unor sosele nationale care ajunseseră intr-un grad de degradare extrem. Reabilitarea acestor sosele s-a făcut cu banii cetătenilor care au fost obligati să plătească celebra taxă BASESCU, bani care au ajuns in conturile firmelor apropiate lui Traian Băsescu si PD-ului.
Tot acum Traian Băsescu a definitivat, cu ajutorul FPS-ului instrăinarea flotei maritime romane si a adus, tot impreună cu FPS-ul, TAROM-ul in pragul falimentului.
Totodată, SNCFR-ul a fost divizat in mai multe companii, dar asta nu a dus la eficientizarea activitătii institutiei, ci a dus doar la distribuirea de functii de directori mai multor clienti politici, compania rămanand in toată această perioadă pe primul loc pe lista datornicilor la bugetul statului si regia cu cele mai mari pierderi din exploatare.
De asemenea, in perioada 1996 - 2000, SNCFR a constituit alături de Petrom, Renel si Sidex, principala cale de drenare a fondurilor publice către clientela politică a coalitiei aflată la putere.
Cea mai cunoscută mostră de proastă gospodărire a banului public de către Traian Băsescu, a fost "reabilitarea" autostrăzii Bucuresti – Pitesti. Lucrările au costat circa 100.000.000 dolari, din care 53,1 milioane dolari credit BERD, iar 44 milioane dolari de la Guvernul Romaniei. La doar o lună de zile de la darea in folosintă a autostrăzii, s-a prăbusit un pod peste un canal de colectare a apelor, iar dupa 3 luni de zile, covorul asfaltic a inceput să se desprindă asa incat după 6 luni gropile acopereau cea mai mare parte din suprafata autostrăzii, făcand imposibilă circulatia si impunand angajarea unor noi lucrări de asfaltare.
Politic, prima victorie importantă a lui Traian Băsescu, a fost schimbarea Primului Ministru Victor Ciorbea, in primăvara anului 1998, actiune incepută in decembrie 1997 prin declansarea crizei guvernamentale.
Din acest moment si pană la alegerile din 2000, Traian Băsescu a sustinut in permanentă o stare de conflict in cadrul coalitiei de guvernare, initiind dispute cu colegii de Guvern, dar si cu alti lideri ai partidelor aflate la putere.
Prin toate acestea, Traian Băsescu si-a creat o imagine de personaj politic fără scrupule, rău de gură, pus in permanentă pe hartă si care nu se dă in lături de la nimic pentru a-si atinge scopurile.

Bine ,AmbidextrU , ti-am marcat plamgerile peste 15 minute vei ...

....primi o rezolutie la ele.
Astea[ta aoci la ghiseu. Pana atunci serveste un covig si un ceai.
....................................................
Reszolutie la plangerile lui Bmbisexul Netratatu este rmatoarea: gripul procxuroriolor judecand reclamstiile sisnumitului, a constatar ce numitul este apr de SAPACA iar reclamatiilevlui primesc rezolutiea de "NUP" adica Neinceperea Urmaririi Penale.

Semneaza"Dumnezeu e Portocaliu".

Ambidextru, ce ierburi fumati?

Ai zice ca ati absolvit scoala generala tot atat de temeinic ca doctoratul in drept ca al lui Ponta, aveti o logica tot atat de stintifica pe cat e efectul razelor de luna asupra cizmelor de guma, insiruiti aiurea articole imaginare de lege si insinuati voalat sau direct acuzatii halucinante si stupide la adresa presedintelui ales. Perseverenta bolnava cu care lipiti aici una dupa alta obsesiile dvs paranoice, denota disperarea viscerala a penalilor USL in fata unei justitii care in fine a inceput sa functioneze, nauciti ca sunt anchetati, agatandu-se disperati unul de altul toti hotii si tradatorii majoritatii parlamentare care sustine guvernul rusinii si mascotele impostoare Ponta si Antonescu. Ati ajuns iata, sa si platiti oamenii mai prosti pentru a va face pofta de a scapa de ultimul om responsabil din conducerea statului, ultima piedica in drumul spre re-subjugarea justitiei si declansarea talharirii Romaniei. Dar incalcarile legii nu va duc la imbogatire prin furt, ci la puscarie, asa ca Nastase, de aceea USL nu are viitor, va dispare ca o vis urat.

Bai m uie

sunteti la cirma

"Teodor Atanasiu, urmarit penal"

Ia ghiciti cine-i de vina ??? :) Sa vedeti ocari la adresa justitiei, ca-i aservita, ca terorizeaza saracii hoti. Mari otrepe liberalii astia...Incep sa cred ca pesedeii sunt de preferat peneleilor...

 

Daca legea e numai o arma

Daca legea e numai o arma in mana celor ca Basescu, te poti astepta sa te ia si pe tine pentru cine stie ce motiv. Sa vedem atunci ce o sa mai zici!

nu e cine stie ce motiv

scrie in articol exact ce au facut si ce lege au calcat. Daca sunt dovediti vinovati intra la puscarie, daca nu , nu. Asa functioneaza justitia. Nu le explica premierul sau presedintele procurorilor ce cazuri au voie sa ancheteze

13 Plangere penală impotriva lui Băsescu.

Motivul plangerii

Pentru a obtine această functie foarte importantă, Traian Băsescu s-a bucurat de recomandarea si sustinerea secretarului executiv al FSN Silvian Ionescu, dar si ale vechiului său prieten, Călin Marinescu, zis Shogunul, pe atunci Presedinte al CFSN Constanta.
Traian Băsescu, a făcut parte din consiliul de administratie al firmei Astra Vagoane Călători Arad, pentru o perioadă de timp, in anul 1992.
Traian Băsescu , in primul guvern de după Decembrie 1989, respectiv in Guvernul Petre Roman (1), a ocupat functia de subsecretar de stat in Ministerul Transporturilor.
Ulterior, Traian Băsescu a ocupat succesiv următoarele functii :
• Ministrul Transporturilor in Guvernul Petre Roman (2) (30 aprilie 1991 – 16 octombrie 1991)
• Ministrul Transporturilor in Guvernul Theodor Stolojan (16 octombrie 1991 – 19 noiembrie 1992)
• La alegerile legislative din 1992 a fost ales deputat de Vaslui din partea FSN (1992 – 1996)
• Vicepresedinte al Comisiei de Industrie si Servicii a Camerei Deputatilor (1992 – 1996)
• Director Coordonator in campania electorală a lui Petre Roman (1996)
• Deputat PD de Vaslui (1996-2000)
• Ministrul Transporturilor in Guvernul Victor Ciorbea (12 decembrie 1996 – 11 februarie 1998)
• Ministrul Transporturilor in Guvernul Radu Vasile (17 aprilie 1998 – 22 decembrie 1999)
• Ministrul Transporturilor in Guvernul Mugur Isărescu (22 decembrie 1999 – 26 iunie 2000)
• Primar General al Municipiului Bucuresti (Iunie 2000 – Decembrie 2004)
• Presedinte al Organizatiei Partidului Democrat al Municipiului Bucuresti (2000 – 2001)
• Presedintele Partidului Democrat (Mai 2001 – Decembrie 2004)
• Co-presedinte al Aliantei D.A. alături de Theodor Stolojan (2003 – 2004)
• Presedinte al Romaniei (20 decembrie 2004 – 14 decembrie 2009)
o la 16 aprilie 2007 - suspendat de către Parlament
o la 19 mai 2007 - reconfirmat prin Referendum, cu peste 74% din voturile exprimate
• Presedinte al Romaniei (14 decembrie 2009 - 06.07.2012 - in prezent suspendat )
In perioada 1990-1992, Traian Băsescu – Ministru al Transporturilor, a ignorat complet problemele reale din transporturile romanesti si starea proastă a drumurilor ( nici un kilometru de sosea nu a fost modernizată in acesti trei ani ), diminuarea alarmantă a traficului de persoane si de mărfuri pe CFR, concomitent cu scumpirea exagerată a acesui tip de transport, precum si starea deplorabilă a flotilei TAROM.

4. Plangere penală.

- Inselăciune Art. 215 Cod penal (Inducerea in eroare a unei persoane, prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasă a unei fapte adevărate, in scopul de a obtine pentru sine sau pentru altul un folos material injust si dacă s-a pricinuit o pagubă, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 12 ani.
Inselăciunea săvarsită prin folosire de nume sau calităti mincinoase ori de alte mijloace frauduloase se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 15 ani. Dacă mijlocul fraudulos constituie prin el insusi o infractiune, se aplică regulile privind concursul de infractiuni.
Inducerea sau mentinerea in eroare a unei persoane cu prilejul incheierii sau executării unui contract, săvarsită in asa fel incat, fără această eroare, cel inselat nu ar fi incheiat sau executat contractul in conditiile stipulate, se sanctionează cu pedeapsa prevăzută in alineatele precedente, după distinctiile acolo arătate.
Emiterea unui cec asupra unei institutii de credit sau unei persoane, stiind că pentru valorificarea lui nu există provizia sau acoperirea necesară, precum si fapta de a retrage, după emitere, provizia, in totul sau in parte, ori de a interzice trasului de a plăti inainte de expirarea termenului de prezentare, in scopul arătat in alin. 1, dacă s-a pricinuit o pagubă posesorului cecului, se sanctionează cu pedeapsa prevăzută in alin. 2.
Inselăciunea care a avut consecinte deosebit de grave se pedepseste cu inchisoare de la 10 la 20 de ani si interzicerea unor drepturi.)
- Ultraj Art. 239 Cod penal (Amenintarea săvarsită nemijlocit sau prin mijloace de comunicare directă contra unui functionar public care indeplineste o functie ce implică exercitiul autoritătii de stat, aflat in exercitiul functiunii ori pentru fapte indeplinite in exercitiul functiunii, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.
Lovirea sau orice acte de violentă, săvarsite impotriva unui functionar public care indeplineste o functie ce implică exercitiul autoritătii de stat, aflat in exercitiul functiunii ori pentru fapte indeplinite in exercitiul functiunii, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani.
Vătămarea corporală, săvarsită impotriva unui functionar public care indeplineste o functie ce implică exercitiul autoritătii de stat, aflat in exercitiul functiunii ori pentru fapte indeplinite in exercitiul functiunii, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 6 ani.
Vătămarea corporală gravă, săvarsită impotriva unui functionar public care indeplineste o functie ce implică exercitiul autoritătii de stat, aflat in exercitiul functiunii ori pentru fapte indeplinite in exercitiul functiunii, se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 12 ani.

Frequently drawn conclusions:

Te repeți "obsesiv", lucru sancționat pe forum...

opriti Jaful din jungla numita Romania !

Acum,cand parchetul sa pus pe treaba si sunt in vizoru o multime de politicieni,cand Ioan Rus isi da demisia iar usl-ul este hartuit pe toate fronturile,iar motive sunt,nu vad cine ar mai accepta sa devina ministrul justitiei si sa faca jocul usl.Daca doamna Mona Pivniceru a fost compromisa, se pare ca nu a vrut sa cada la pace cu usl iar usl-ul ca sa scape de ea ia pregatit aceasta inscenare sa fie vazuta cu fiul condamnatului 0049.Daca pana la momentul asta,multi se temeau de aceasta functie,acum dupa ce i sa jucat aceasta farsa doamnei pivniceru va fi si mai greu pentru usl sa gaseasca un ministru.Uitati-va la marga ce a facut? Acest vulpoi batran,vazand ca totul pute si-a aranjat sa fie trimis ambasador in Germania,oare de ce?La ora asta,Teodor Atanasiu si alte capete grele sunt urmarite penal.Oare cine mai are curajul sa-si bage piele 'n saramura ca ponta si voiculescu sa scape de puscarie?

 

5. Plangere penală.

Dacă faptele prevăzute in alin. 1-4 sunt săvarsite impotriva unui judecător sau procuror, organ de cercetare penală, expert, executor judecătoresc, politist, jandarm ori militar, limitele pedepsei se majorează cu jumătate.)
- Abuz in serviciu contra intereselor publice Art. 248 Cod penal (Fapta functionarului public, care, in exercitiul atributiilor sale de serviciu, cu stiintă, nu indeplineste un act ori il indeplineste in mod defectuos si prin aceasta cauzează o tulburare insemnată bunului mers al unui organ sau al unei institutii de stat ori al unei alte unităti din cele la care se referă art. 145 sau o pagubă patrimoniului acesteia se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani.)
- Abuz in serviciu in formă calificată Art. 2481 Cod penal (Dacă faptele prevăzute in art. 246, 247 si 248 au avut consecinte deosebit de grave, se pedepsesc cu inchisoare de la 5 la 15 ani si interzicerea unor drepturi.)
- Purtare abuzivă Art. 250 Cod penal (Intrebuintarea de expresii jignitoare fată de o persoană, de către un functionar public in exercitiul atributiilor de serviciu, se pedepseste cu inchisoare de la o lună la un an sau cu amendă.
Amenintarea săvarsită de către un functionar public, in conditiile alin. 1, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.
Lovirea sau alte acte de violentă săvarsite de către un functionar public, in conditiile alin. 1, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.
Vătămarea corporală săvarsită de către un functionar public, in conditiile alin. 1, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 6 ani.
Vătămarea corporală gravă săvarsită de către un functionar public, in conditiile alin. 1, se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 12 ani.)

@ psichopatul ambidextru

Ambidextrule,plangerea ta penala impotriva lui Basescu nu poate fi luata in consideratie din doua motive:

1)Nu sunteti 50%+1 din votantii de pe liste.Deocamdata alergi singur si esti tot pe locul doi.
2)Nu avem ministru al justitiei si nici nu vom avea cat timp usl-ul le cere celora pe care ii propune sa semneze niste falsuri.

In cazul asta iti recomand sa te dai cu capul de pereti pana iti trece

Odata

trebuie facuta curatenie, numai ca cei de la usl sunt obisnuiti cu hotia.Ia strigati ca Basescu de vina.

 

6. Plangere penală impotriva lui Băsescu.

- Trafic de influentă Art. 257 Cod penal (Primirea ori pretinderea de bani sau alte foloase ori acceptarea de promisiuni, de daruri, direct sau indirect, pentru sine ori pentru altul, săvarsită de către o persoană care are influentă sau lasă să se creadă că are influentă asupra unui functionar pentru a-l determina să facă ori să nu facă un act ce intră in atributiile sale de serviciu, se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 10 ani.
Dispozitiile art. 256 alin. 2 se aplică in mod corespunzător.)
Raportat la art. 6 din Legea nr. 78/2000 - pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie - ( Infractiunile de luare de mită - prevăzută la art. 254 din Codul penal, de dare de mită - prevăzută la art. 255 din Codul penal, de primire de foloase necuvenite prevăzută la art. 256 din Codul penal si de trafic de influentă prevăzută la art. 257 din Codul penal se pedepsesc potrivit acelor texte de lege.)

- Asocierea pentru săvarsirea de infractiuni Art. 323 Cod penal (Fapta de a se asocia sau de a initia constituirea unei asocieri in scopul săvarsirii uneia sau mai multor infractiuni, altele decat cele arătate in art. 167, ori aderarea sau sprijinirea sub orice formă a unei astfel de asocieri, se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 15 ani, fără a se putea depăsi pedeapsa prevăzută de lege pentru infractiunea ce intră in scopul asocierii.
Dacă fapta de asociere a fost urmată de săvarsirea unei infractiuni, se aplică celor care au săvarsit infractiunea respectivă pedeapsa pentru acea infractiune, in concurs cu pedeapsa prevăzută in alin. 1.
Nu se pedepsesc persoanele prevăzute in alin. 1, care denuntă autoritătilor asocierea mai inainte de a fi fost descoperită si de a se fi inceput săvarsirea infractiunii care intră in scopul asocierii.)
- Instigare publică si apologia infractiunilor Art. 324 Cod penal (Fapta de a indemna publicul prin grai, scris sau prin orice alte mijloace, de a nu respecta legile, ori de a săvarsi fapte ce constituie infractiuni, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani, fără a se putea depăsi pedeapsa prevăzută de lege pentru infractiunea la săvarsirea căreia s-a instigat.

 

Ulciorul nu merge de multe ori la apa.

Dl.Atanasiu a scapat o data,a doua oara v-a scapa doar daca justitia va fi condusa de dna. Mona Pivniceru.

 

7. Plangere penală impotriva lui Băsescu.

Dacă fapta prevăzută in alin. 1 este săvarsită de un functionar public care indeplineste o functie ce implică exercitiul autoritătii de stat ori de către o persoană dintre cele prevăzute in art. 160, pedeapsa este inchisoarea de la unu la 5 ani, fără a se putea depăsi pedeapsa prevăzută de lege pentru infractiunea la săvarsirea căreia s-a instigat.
Dacă instigarea publică a avut ca urmare săvarsirea infractiunii la care s-a instigat, pedeapsa este cea prevăzută de lege pentru acea infractiune.
Purtarea in public a unei uniforme, embleme, insigne sau altor asemenea semne distinctive neautorizate, in scopurile arătate in alin. 1, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani.
Cu aceeasi pedeapsă se sanctionează lăudarea in public a celor care au săvarsit infractiuni sau a infractiunilor săvarsite de acestia.)
- Genocid Art. 357 Cod penal (Săvarsirea in scopul de a distruge in intregime sau in parte o colectivitate sau un grup national, etnic, rasial sau religios, a vreuneia dintre următoarele fapte:
a) uciderea membrilor colectivitătii sau grupului;
b) vătămarea gravă a integritătii fizice sau mintale a membrilor colectivitătii sau grupului;
c) supunerea colectivitătii ori grupului la conditii de existentă sau tratament de natură să ducă la distrugere fizică;
d) luarea de măsuri tinzand la impiedicarea nasterilor in sanul colectivitătii sau grupului;
e) transferarea fortată a copiilor apartinand unei colectivităti sau unui grup, in altă colectivitate sau in alt grup, se pedepseste cu detentiune pe viată sau cu inchisoare de la 15 la 25 de ani si interzicerea unor drepturi.
Dacă fapta este săvarsită in timp de război, pedeapsa este detentiunea pe viată.
Intelegerea in vederea săvarsirii infractiunii de genocid se pedepseste cu inchisoare de la 5 la 20 de ani si interzicerea unor drepturi.)

Politia Polita a lui Basescu

face noi victime in Romania- de base scapam de Mafia generalilor Securisti a lui Ceusescu care manavreaza doar cind Italia va scapa de Mafie- Procurorii sant Mojici- eu am Plingere penala impotriva Primarului care m-a furat si procurorii nu au dat NUP- nici macar nu s-au obosit sa o ancheteze-au trimis-o de 7 ori la Militieni pentru INormatii suplimentare.Sintem un Sistem Mafiot-Basescu e doar Pavaza la ora actuala-l-au incercat pe MRU-dar e prostut.. Trebuie sa arestam- dar nu cu procurorii colectiviti- Mafia Romana- Ponta si Antonescu pot sa puna un Sistem Anti-Mafiot pe picioare?- daca nu vor disparea!

 

Se pare ca *** in sac este cenzurata

au ajuns sa se teme pana si de o matza

DURA LEX

Dura lex,sed lex.
Nu aveti nici o scapare daca se aplica legea cum trebuie.
Nu matza,ci purceaua e moarta in cotet pentru voi.

7. Plangere penală impotriva lui Băsescu.

Dacă instigarea publică a avut ca urmare săvarsirea infractiunii la care s-a instigat, pedeapsa este cea prevăzută de lege pentru acea infractiune.
Purtarea in public a unei uniforme, embleme, insigne sau altor asemenea semne distinctive neautorizate, in scopurile arătate in alin. 1, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani.
Cu aceeasi pedeapsă se sanctionează lăudarea in public a celor care au săvarsit infractiuni sau a infractiunilor săvarsite de acestia.)
- Genocid Art. 357 Cod penal (Săvarsirea in scopul de a distruge in intregime sau in parte o colectivitate sau un grup national, etnic, rasial sau religios, a vreuneia dintre următoarele fapte:
a) uciderea membrilor colectivitătii sau grupului;
b) vătămarea gravă a integritătii fizice sau mintale a membrilor colectivitătii sau grupului;
c) supunerea colectivitătii ori grupului la conditii de existentă sau tratament de natură să ducă la distrugere fizică;
d) luarea de măsuri tinzand la impiedicarea nasterilor in sanul colectivitătii sau grupului;
e) transferarea fortată a copiilor apartinand unei colectivităti sau unui grup, in altă colectivitate sau in alt grup, se pedepseste cu detentiune pe viată sau cu inchisoare de la 15 la 25 de ani si interzicerea unor drepturi.

Vrajeala basista !

Nici un roman intreg la cap nu mai pune botu' la circul basist . Acel batran onorabil din Vrancea reprezinta opinia publica .

8. Plangere impotriva lui Băsescu

Dacă fapta este săvarsită in timp de război, pedeapsa este detentiunea pe viată.
Intelegerea in vederea săvarsirii infractiunii de genocid se pedepseste cu inchisoare de la 5 la 20 de ani si interzicerea unor drepturi.)

pentru incălcarea :
- art. 52 alin 1 si 3 - din Legea 3/2000 – privind organizarea si desfăsurarea referendumului :
"(1) Impiedicarea prin orice mijloace a liberului exercitiu al dreptului de a participa la referendum se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani si interzicerea unor drepturi.
( (3) Tentativa se pedepseste"

- art. 2 - din Legea nr. 14/2003 - a partidelor politice :
"Prin activitatea lor, partidele politice promoveaza valorile si interesele nationale, pluralismul politic, contribuie la formarea opiniei publice, participa cu candidati in alegeri si la constituirea unor autoritati publice si STIMULEAZA participarea cetatenilor la scrutinuri, potrivit legii."
- art. 36 - din Constitutia Romaniei - Dreptul la vot
(1) Cetatenii au drept de vot de la varsta de 18 ani, impliniti pana in ziua alegerilor inclusiv.
(2) Nu au drept de vot debilii sau alienatii mintal, pusi sub interdictie, si nici persoanele condamnate, prin hotarare judecatoreasca definitiva, la pierderea drepturilor electorale.

- art. 54 - din Constitutia Romaniei - Fidelitatea fată de tară
(1) Fidelitatea fata de tara este sacra.
(2) Cetatenii carora le sunt incredintate functii publice, precum si militarii, raspund de indeplinirea cu credinta a obligatiilor ce le revin si, in acest scop, vor depune juramantul cerut de lege.

- art. 80 - din Constitutia Romaniei - Rolul Presedintelui
(1) Presedintele Romaniei reprezinta statul roman si este garantul independentei nationale, al unitatii si al integritatii teritoriale a tarii.
(2) Presedintele Romaniei vegheaza la respectarea Constitutiei si la buna functionare a autoritatilor publice. In acest scop, Presedintele exercita functia de mediere intre puterile statului, precum si intre stat si societate.
si solicităm trimiterea sa in judecată pentru a răspunde penal .

12. Plangere penală impotriva lui Băsescu...

Motivul plangerii

Pentru a obtine această functie foarte importantă, Traian Băsescu s-a bucurat de recomandarea si sustinerea secretarului executiv al FSN Silvian Ionescu, dar si ale vechiului său prieten, Călin Marinescu, zis Shogunul, pe atunci Presedinte al CFSN Constanta.
Traian Băsescu, a făcut parte din consiliul de administratie al firmei Astra Vagoane Călători Arad, pentru o perioadă de timp, in anul 1992.
Traian Băsescu , in primul guvern de după Decembrie 1989, respectiv in Guvernul Petre Roman (1), a ocupat functia de subsecretar de stat in Ministerul Transporturilor.
Ulterior, Traian Băsescu a ocupat succesiv următoarele functii :
• Ministrul Transporturilor in Guvernul Petre Roman (2) (30 aprilie 1991 – 16 octombrie 1991)
• Ministrul Transporturilor in Guvernul Theodor Stolojan (16 octombrie 1991 – 19 noiembrie 1992)
• La alegerile legislative din 1992 a fost ales deputat de Vaslui din partea FSN (1992 – 1996)
• Vicepresedinte al Comisiei de Industrie si Servicii a Camerei Deputatilor (1992 – 1996)
• Director Coordonator in campania electorală a lui Petre Roman (1996)
• Deputat PD de Vaslui (1996-2000)
• Ministrul Transporturilor in Guvernul Victor Ciorbea (12 decembrie 1996 – 11 februarie 1998)
• Ministrul Transporturilor in Guvernul Radu Vasile (17 aprilie 1998 – 22 decembrie 1999)
• Ministrul Transporturilor in Guvernul Mugur Isărescu (22 decembrie 1999 – 26 iunie 2000)
• Primar General al Municipiului Bucuresti (Iunie 2000 – Decembrie 2004)
• Presedinte al Organizatiei Partidului Democrat al Municipiului Bucuresti (2000 – 2001)
• Presedintele Partidului Democrat (Mai 2001 – Decembrie 2004)
• Co-presedinte al Aliantei D.A. alături de Theodor Stolojan (2003 – 2004)
• Presedinte al Romaniei (20 decembrie 2004 – 14 decembrie 2009)
o la 16 aprilie 2007 - suspendat de către Parlament
o la 19 mai 2007 - reconfirmat prin Referendum, cu peste 74% din voturile exprimate
• Presedinte al Romaniei (14 decembrie 2009 - 06.07.2012 - in prezent suspendat )
In perioada 1990-1992, Traian Băsescu – Ministru al Transporturilor, a ignorat complet problemele reale din transporturile romanesti si starea proastă a drumurilor ( nici un kilometru de sosea nu a fost modernizată in acesti trei ani ), diminuarea alarmantă a traficului de persoane si de mărfuri pe CFR, concomitent cu scumpirea exagerată a acesui tip de transport, precum si starea deplorabilă a flotilei TAROM.

@Ambidextru

- poti sa ajungi si la 101 ! nu te citeste nimeni !

Frequently given answers:

Garanta nu, niculaeda.

Ar trebui sa urle ca sunt persecutati politic

Doar acesta este raspunsul USL-asilor cand sunt prinsi cu *** in sac.

 

9. Plangere impotriva lui Băsescu....

MOTIVELE PLÂNGERII

In prealabil invederăm că ,

Presedintele Romaniei in perioada exercitării mandatului, nu detine imunitate totală, putand fi tras la răspundere politic si juridic pentru faptele sale, săvarsite in exercitiul mandatului, astfel cum este stipulat in art. 95 - Suspendarea din functie - din Constitutia Romaniei.
Presedintele Traian Băsescu, in prezent este suspendat.
Pe perioada suspendării, presedintele nu beneficiază de nici un fel de imunitate, ceea ce in opinia noastră presupune instrumentarea cu maximă celeritate a prezentei reclamatii.

Prezenta plangere, nu se referă la fapte săvarsite de numitul Traian Băsescu direct impotriva subsemnatilor reclamanti, ci fapte săvarsite de acesta impotriva poporului roman – din care subsemnatii facem parte, precum si impotriva Romaniei.
Prezenta plangere reprezintă un demers civic, argumentat temeinic, dar bazat in principal pe informatii publice la care am fost accesibili, pe surse jurnalistice, pe fapte prezentate pe larg in mass media si pe informatii si documente care circulă pe internet.

Pentru a contura profilul moral al numitului Băsescu Traian, redăm in continuare cateva date - astfel cum acestea au apărut public in ultimii ani, atat in mass media, cat si pe internet.
Traian Băsescu a fost timp de 15 ani membru PCR.
Traian Băsescu a fost racolat de Securitate in anul 1973, pe cind era elev al Institutului de Marină, ocazie cu care i-a fost intocmit dosarul personal nr. 3990/09.11.1973.
Pană la terminarea studiilor in 1976, a fost colaborator al lucrătorilor din Directia a IV- a de Contrainformatii Militare.
In această calitate, informa organele de Securitate despre modul in care se desfăsurau activitatile specifice in Institut, despre comportamentul si atitudinea colegilor si ale cadrelor didactice, atat in cadrul activitătilor specifice, cat si in particular.
La terminarea studiilor, Directia a IV- a de Contrainformatii Militare a incetat legătura cu colaboratorul Traian Băsescu, dosarul personal al acestuia fiind transferat la Inspectoratul Judetean Constanta al Ministerului de Interne - Departamentul Securitătii Statului, cu adresa nr. 00151392/29.09.1976.

In sfarsit parchetul se aproprie de hotii cei mari!

Daca Latrina 3 plangea aseara ca saracii batrani, cu memorie scurta, au uitat ca au votat si de aceea au repetat votul de vreo 25 de ori, astazi in sfarsit se ajunge la cei care i-au platit ca sa uite!

 

10. Plangere impotriva lui Băsescu...

MOTIVELE PLÂNGERII

In prealabil invederăm că ,

Presedintele Romaniei in perioada exercitării mandatului, nu detine imunitate totală, putand fi tras la răspundere politic si juridic pentru faptele sale, săvarsite in exercitiul mandatului, astfel cum este stipulat in art. 95 - Suspendarea din functie - din Constitutia Romaniei.
Presedintele Traian Băsescu, in prezent este suspendat.
Pe perioada suspendării, presedintele nu beneficiază de nici un fel de imunitate, ceea ce in opinia noastră presupune instrumentarea cu maximă celeritate a prezentei reclamatii.

Prezenta plangere, nu se referă la fapte săvarsite de numitul Traian Băsescu direct impotriva subsemnatilor reclamanti, ci fapte săvarsite de acesta impotriva poporului roman – din care subsemnatii facem parte, precum si impotriva Romaniei.
Prezenta plangere reprezintă un demers civic, argumentat temeinic, dar bazat in principal pe informatii publice la care am fost accesibili, pe surse jurnalistice, pe fapte prezentate pe larg in mass media si pe informatii si documente care circulă pe internet.

Pentru a contura profilul moral al numitului Băsescu Traian, redăm in continuare cateva date - astfel cum acestea au apărut public in ultimii ani, atat in mass media, cat si pe internet.
Traian Băsescu a fost timp de 15 ani membru PCR.
Traian Băsescu a fost racolat de Securitate in anul 1973, pe cind era elev al Institutului de Marină, ocazie cu care i-a fost intocmit dosarul personal nr. 3990/09.11.1973.
Pană la terminarea studiilor in 1976, a fost colaborator al lucrătorilor din Directia a IV- a de Contrainformatii Militare.
In această calitate, informa organele de Securitate despre modul in care se desfăsurau activitatile specifice in Institut, despre comportamentul si atitudinea colegilor si ale cadrelor didactice, atat in cadrul activitătilor specifice, cat si in particular.
La terminarea studiilor, Directia a IV- a de Contrainformatii Militare a incetat legătura cu colaboratorul Traian Băsescu, dosarul personal al acestuia fiind transferat la Inspectoratul Judetean Constanta al Ministerului de Interne - Departamentul Securitătii Statului, cu adresa nr. 00151392/29.09.1976.

De fapt, mai importanti sunt organizatorii jafului...

...incepand cu baronii locali gen Dragnea, Oprisan, Constantinescu de la Constanta, Mazare si mergand in jos pana la ultimul amarat care a consimtit sa voteze de 2, 8, 20, 25 de ori!!!
Deocamdata avem informatii concrete doar despre doi pesti mari: un fost ministru al apararii, Teodor Atanasiu si beizadeaua actualului ministru al apararii, Corneliu Dobritoiu.
Iata pe mana cui este data armata! Amandoi sunt liberali, sunt dubiosi pentru ca au prieten pe Dogaru si Voiculescu. Amandoi strica imaginea armatei- care era intotdeauna in topul increderii romanilor. Ori, ce vedem acum?,ca de fapt ei sunt niste hoti ...democrati.
Ce ti-e si cu democratura asta liberala!!!

 

11. Plangere impotriva lui Băsescu...

........

Motivul plangerii

După absolvirea Institutului de Marină, Traian Băsescu este incadrat ca ofiter la Intreprinderea de Exploatare a Flotei Maritime NAVROM Constanta, calitate in care a fost preluat ca informator-sursă, de către lucrătorii Biroului de Securitate Port Constanta, birou condus la acea vreme de ofiterul Dumitru Nicusor.
De folosirea ofiterului de marină Traian Băsescu s-a ocupat direct locotenentul major de Securitate Mihai Avramides ( care provenea din sistemul penitenciarelor ), care a cerut si a obtinut de la informatorul Traian Băsescu mai multe note scrise pe care le-a depus la dosarul acestuia, nr. 3990/1973.
In calitatea sa de ofiter de marină, Traian Băsescu dădea informatii - cu privire la starea de spirit a echipajului, temele de discutie abordate de membrii echipajului, activitătile si contactele pe care membrii echipajului le aveau in porturi, in timpul escalelor, activităti de contrabandă si speculă, dar si despre eventuale aprecieri sau comentarii făcute de membrii echipajului cu privire la conducerea superioară de partid si de stat.
In jurul anului 1984 informatorul Traian Băsescu, a fost trecut in reteaua Centrului de Informatii Externe din Departamentul Securitătii Statului unde a lucrat cu ofiterul Silvian Ionescu din cadrul Directiei I.
In anul 1987 Traian Băsescu este numit sef al Agentiei Economice NAVROM din Anvers, Belgia, unde isi desfăsoară activitatea sub directa coordonare a lui Silvian Ionescu care conducea la acea dată Serviciul I ( Belgia-Olanda-Luxemburg ) din Directia a I a CIE.
Pe 8.03.1989 Traian Băsescu este rechemat in tară, fiind acuzat de nereguli grave in administrarea fondurilor NAVROM.
Traian Băsescu a fost sanctionat pentru că a autorizat, fără aprobarea NAVROM Constanta, o plată suplimentară de 300.000 de franci belgieni pentru lucrările de reparatii efectuate la nava Zimnicea in ianuarie 1989.
In 22 decembrie 1989, ofiterul de Securitate Silvian Ionescu, cel care l-a avut in subordine pe Traian Băsescu, s-a infiltrat printre revolutionarii din fata Comitetului Central, a intrat in anturajul lui Dan Iosif si ulterior al lui Gelu Voican Voiculescu si in ianuarie 1990 a fost numit Secretar Executiv al FSN.
Imediat după Revolutie, Traian Băsescu a fost numit Director General al Inspectoratului de Stat al Navigatiei Civile din Ministerul Transporturilor.

@Ambidextru

15 postari pe pagina asta. N-ai obosit?
Mai ia o pauza!

Frequently given answers:

Nu poate, culitza, că azi e plătit "la metru".
Da poate fi raportat pentru off-topic și repetări obsesive...

organizatorii jafului pedele...

... in tzepe cu ei!

la ziare.com nu se mai semneaza delatiunile?

Pai se poate tovarashi securisti... semnati-va delatiunile ca stim de cine radem! Hai succesuri ca va vad in criza de inspiratie!
Tovarasului Basescu am ai face o rugaminte pe aceasta cale:
-Tovarashe Ceaubasescu, nu v-au mai ramas niste caldari, pelerine si cizme portocalii din daniile mariei tale la alegerile din 2009? Hai bre chiorosule, manca'ti-as coliva lu' matali! Vedea'te-as printre lumanari pe nasalie cu vata in nas si papuci de unica folosinta in picioare!

 

prigoana basista continua

Atanasiu a fost primul ministru al apararii demis de dictator in 2006 pentru ca a atacat-o pe d-na Saftoiu si care a spus ca are si el sursele lui de informaredespre...
Mai tarziu si aceasta d-na a fost demisa de base.
Ce nu i-a convenit a eliminat.Base si-a pastrat numai puscariabilii, incepand cu serviciile secrete, curte Constitutionala, dna, justitie, tot!!!
Acum nimeni nu poate misca in front
Mi se pare ca eu te-am pus....
mi se pare ca eu te-am facut...
DICTATURA!!!!!

 

Suntem o tara unde totul se bazeaza pe hotie si minciuna

Am facut si eu parte din PSD, crezand in doctrina aceastei formatiuni, care ar trebui sa apere interesele legitime ale celor multi si saraci, dar m-am inselat. Cu ani in urma, participand la alegeri mi s-a facut propunerea sa fraudez. Am refuzat acest lucru si m-am retras din aceasta formatiune politica. De fapt se fura fara perdea la toate partidele, de aceia patrund in Parlamentul Romaniei nulitati si infractori de drept comun. Sa ne traiasca Justitia care a inceput sa aibe curaj in oprirea acestui fenomen. Nu luati in seama amenintarile lui Ponta, Antonescu si Iliescu. Shalom

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor