PNL ii cere lui Ponta sa retraga nominalizarea lui Manda: E finul lui Zgonea

Vineri, 01 August 2014, ora 15:52
2735 citiri
PNL ii cere lui Ponta sa retraga nominalizarea lui Manda: E finul lui Zgonea

PNL ii solicita premierului Victor Ponta sa retraga nominalizarea deputatului PSD Claudiu Manda pentru postul de ministru delegat pentru Buget si sa isi ceara public scuze.

"Incep cu o solicitare pe care PNL o face prim-ministrului Victor Ponta de a-si retrage nominalizarea lui Claudiu Manda pentru functia de ministru al Bugetului si ii cerem, totodata, sa isi ceara si scuze pentru aceasta nominalizare.

Este inadmisibil ca in Romania Guvernul sa devina o afacere de familie, o afacere intre rude. Dupa ce-l avem in marea familie PSD-ista pe vicepremierul Oprea, ministru de Interne si nas al lui Victor Ponta, dupa ce-l avem in Guvernul Ponta pe ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, ca var al premierului Ponta, dupa ce-l avem in fruntea senatorilor PSD ca lider pe socrul prim-ministrului Ponta, astazi ni se propune sa avem si un fin al presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea", a afirmat, vineri, vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu intr-o conferinta de presa.

Desemnarea lui Claudiu Manda la Buget, analizata de un specialist in economie

El considera ca "este prea mult pentru un guvern cu atatea rude" si ca premierul "trebuie sa inteleaga ca nu este guvernul familiei lui ci este vorba de Guvernul Romaniei si ca este o batjocura la adresa romanilor sa propui ca ministrul Bugetului un om fara nicio experienta profesionala in acest domeniu".

Atanasiu sustine ca "singura tangenta pe care a avut-o Claudiu Manda cu Ministerul Bugetului este falsul in declaratiile facute, potrivit carora ar fi fost contabil-sef la o firma inainte de a absolvi facultatea".

Victor Ponta anunta noii ministri: Rozalia Biro la Cultura si Claudiu Manda la Buget (Video)

Ponta a trimis la Cotroceni propunerile pentru ministrii Culturii si Bugetului

Premierul Victor Ponta a anuntat vineri ca a trimis presedintelui Traian Basescu propunerile pentru noii ministri de la Cultura si Buget.

Propunerea pentru postul de ministrul al Culturii si cel de vicepremier din partea UDMR este Rozalia Biro, in timp ce pentru portofoliul bugetului a fost propus Claudiu Manda, deputat PSD.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu ce se laudă Piedone: ”L-am bătut pe șmecherul numărul 1”. Povestea care i-a adus celebra poreclă
Cu ce se laudă Piedone: ”L-am bătut pe șmecherul numărul 1”. Povestea care i-a adus celebra poreclă
Cristian Popescu-Piedone deja se vede primar al Bucureștiului. El a declarat că va câștiga cu peste 40% și că pentru PSD ar fi bine să-l susțină. De asemenea, politicianul continuă...
Cât de aproape este Nicușor Dan de al doilea mandat. Nou sondaj realizat la comanda actualului primar al Capitalei
Cât de aproape este Nicușor Dan de al doilea mandat. Nou sondaj realizat la comanda actualului primar al Capitalei
Primarul general Nicuşor Dan este favorit în cursa pentru Primăria Capitalei, cu 46,1% din opţiuni, conform unui sondaj Verifield realizat la comanda actualului edil. La întrebarea ”Dacă...
#Atanasiu PSD Manda Buget, #Atanasiu Manda fin Zgonea, #Ponta Manda Buget , #PNL