Se rupe PNL? Vechii liberali vor sa-i debarce pe PDL-isti, in frunte cu Predoiu (surse)

Sambata, 09 Mai 2015, ora 20:45
13079 citiri
Se rupe PNL? Vechii liberali vor sa-i debarce pe PDL-isti, in frunte cu Predoiu (surse)

Alianta din spatele noului PNL ar fi pe cale sa se rupa, dintr-un moment in altul, conform unei inregistrari aparute in presa, intr-un articol postat chiar de premierul Victor Ponta pe Facebook, sambata.

"Cum se imparte pielea ursului din padure" si "Ce inseamna loialitate intr-o alianta la PNL-PDL", a scris Victor Ponta pe Facebook, unde a distribuit un articol publicat de site-ul stiripesurse.ro, in care apare inregistrarea unei discutii la varf dintre vechii liberali care s-ar pregati sa se debaraseze de colegii asimilati din fostul PDL.

"Noi fara PD nu castigam presedintele. Ne-am tinut de nas si am facut un compromis. Altfel nu se putea. (...) Noi am facut o fuziune paritara in care noi am dat numele partidului, sigla partidului, candidatul la presedintie al partidului si ei ne-au dat sediul, locatia in care sa functionam.

Ganditi-va ca avem 28 de judete in care noi conducem in fuziunea asta paritara. Mai mult de atat nu puteam obtine. Eu va spun ca le-am dat si iluzia ca o sa aiba prim-ministru. N-o sa-l mai aiba. Va dau in scris ca nu o sa-l aiba!", le-a transmis Teodor Atanasiu liberalilor din Bistrita.

Asculta inregistrarea:

Audio recording >>

Publicatia citata sustine ca aceasta este doar o oprire din cadrul unui adevarat tur de forta al liderilor din vechiul PNL, care incearca se la transmita filialelor din teritoriu ca nu mai este nevoie de fostii PDL-listi si ca acestia nu vor primi functia de premier, pentru care se pregateste acum Catalin Predoiu.

La discutii ar fi participat si Alina Gorghiu, co-presedintele PNL.

Premierul Victor Ponta s-a numarat printre primii care au atras atentia asupra inregistrarii, iar postarea sa pe Facebook se incheie astfel: "DISTRATI-va, dar sa nu uitam!"

Daca doriti sa revedeti un episod remixat din seriile 1. Cum se imparte pielea ursului din padure2. Ce inseamna...

Posted by Victor Ponta on Saturday, May 9, 2015

Citeste si:
Cât va fi valabilă măsura compensării prețurilor la carburanți „astfel încât să nu afecteze bugetul”
Cât va fi valabilă măsura compensării prețurilor la carburanți „astfel încât să nu afecteze bugetul”
Compensarea cu 50 de bani a preţului la carburanţi este o măsură care va funcţiona trei luni, luată astfel încât să nu afecteze bugetul, în condiţiile în care în România nu mai...
„Beleaua” descoperită de Kelemen Hunor în legislația românească. „Este o problemă”
„Beleaua” descoperită de Kelemen Hunor în legislația românească. „Este o problemă”
Preşedintele UDMR, vicepremierul Kelemen Hunor, este de părere că doar modificarea Constituţiei în sensul reducerii domeniilor pentru care Guvernul poate adopta Ordonanţe de Urgenţă poate...