Ziare.com

Baconschi a discutat cu ambasadorul Germaniei despre scutul antiracheta

Luni, 08 Februarie 2010, ora 22:31

   

Baconschi a discutat cu ambasadorul Germaniei despre scutul antiracheta
Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, l-a primit luni in audienta pe Andreas von Mettenheim, ambasadorul Republicii Federale Germania la Bucuresti.

Cu acest prilej au fost abordate teme aflate pe agenda bilaterala politica si economica, marcata, in acest an, de implinirea a 130 de ani de la stabilirea relatiilor diplomatice (23 martie 2010). Au fost trasate principalele momente ale dialogul politic la nivel inalt in perioada urmatoare si s-a convenit aprofundarea cooperarii sectoriale bilaterale.

Partile au avut un schimb de vederi extins pe teme de interes comun referitoare la situatia regionala, dar si cu privire la impactul scutului american amplasat in tara noastra.

"Au fost discutate aspecte privind dinamica relatiilor bilaterale Romania - R. Moldova, ulterior recentei vizite la Chisinau a Presedintelui Romaniei, impactul regional al cooptarii Romaniei in programul american Missile Defense, precum si evaluari asupra rezultatelor alegerilor prezidentiale din Ucraina", se arata intr-un comunicat al MAE, remis Ziare.com.

Romania, pe scut sau sub scut?

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 613 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Romania este o tara mica... prea mica pentru un razboi atat de mare... AIci este nevoie de referendum. Numai ca atunci cand nu suntem intrebati vom suporta consecintele prostiei celor care ne conduc.

De ce bal ... Traia ' n liniste si pace... daca nu se dadeau razboinic...

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor