Ziare.com

Ministrul Teodor Baconschi a primit premiul "Celebritatea anului in administratie"

Luni, 11 Iulie 2011, ora 22:56

   

Ministrul Teodor Baconschi a primit premiul "Celebritatea anului in administratie"
Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, a primit luni premiul "Celebritatea anului in administratie", la cea de-a patra editie a Galei Celebritatile Anului, informeaza MAE.

"Celebritatea nu e vanitate doar in masura in care e folosita ca parghie pentru cultivarea binelui comun in orice societate si ma straduiesc sa fac acest lucru si din aceasta functie si din retrospectiva carierei diplomatice, pe care am dedicat-o Romaniei de aproape 14 ani", a declarat ministrul Baconschi cu ocazia primirii premiului.

De asemenea, seful diplomatiei romane a multumit juriului condus de Octavian Belu si publicului care a votat nominalizarea sa pentru categoria "Celebritatea anului in administratie".

In cadrul Galei au mai fost premiate si alte personalitati din diverse domenii de activitate: televiziune, administratie, actorie, regie, afaceri, sanatate, politica, invatamant, administratie, sport, cultura, eleganta, muzica, popularitate, precum si o serie de premii de excelenta in diplomatie.

Conform organizatorilor, Gala Celebritatile Anului a reusit in fiecare an sa aduca in atentie peste 700 de personalitati din toate domeniile, care au impresionat publicul din punct de vedere profesional, celebritati inzestrate cu talent, ambitie, vointa si perseverenta, care au lasat in urma momente unice pentru public.


Sursa: rNews

Articol citit de 1559 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

in administratie?

corect, uitasem ca el a organzita alegeruile si cu asta se ocupa si acum! in primul moment m-am gandit ca e o greseala si premiul era pentru diplomatie!

 

Se premiaza

pedelistii intre ei. Fara nicio legatura cu performanta sau nivelul de satidfactie al electoratului care i-a ales.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor