Baconschi ataca jurnalistii Antena 3: Mercenari pentru care dusmanii stapanului trebuie asasinati

Vineri, 20 Decembrie 2013, ora 11:53
3222 citiri
Baconschi ataca jurnalistii Antena 3: Mercenari pentru care dusmanii stapanului trebuie asasinati
Foto: Arhiva

Teodor Baconschi, vicepresedintele Partidului Miscarea Populara, a atacat trustul de presa Intact al lui Dan Voiculescu, spunand ca jurnalistii de aici sunt oameni care ii seamana, "plini de ura, bine platiti, mercenari".

Fostul ministru de Externe sustine ca Intact nu este un trust de presa, ci "un instrument de manipulare si propaganda", intr-o opinie semnata de acesta si publicata pe Evenimentul zilei.

Acesta a spus ca Intact este un aparat de spalat creiere, marturisind ca nu se uita niciodata la Antena 3 si ca nici nu a calcat vreodata in studiourile "acestei fabrici de minciuni si calomnii".

Baconschi: MAE, populat de tuteri politici transferati direct de pe platourile Antenei 3

"Cred ca Dan Voiculescu este un om profund nociv pentru intreaga societate romaneasca. Nu am motive sa-l respect. Oricat as cauta partea lui buna nu o pot identifica. Averea lui - imensa, desi diminuata in ultima vreme - are o poveste 'incurcata'.

A fost turnator al Securitatii comuniste si este un infractor condamnat in prima instanta la inchisoare cu executare. In ultimul deceniu, Voiculescu a otravit cu presa lui societatea romaneasca, a atacat ca 'senator' statul de drept, a maculat sute de personalitati publice onorabile", a scris Baconschi.

In plus, acesta i-a criticat in termeni duri si pe jurnalistii care lucreaza pentru trustul lui Voiculescu, spunand ca, "pentru ei, dusmanii stapanului trebuie asasinati, macar mediatic".

Teodor Baconschi: Voi reclama Antena 3 la CNA

"Este, in plus, un las: acum e parlamentar, acum demisioneaza, doar doar scapa de justitie. Jurnalistii sai de casa sunt oameni care, fireste, ii seamana. Oameni cu miros de isterie, dezinformare si minciuna diabolica. Oameni plini de ura, bine platiti, mercenari. Pentru ei, dusmanii stapanului trebuie asasinati, macar mediatic.

Stiu ca multi romani nu realizeaza ca Antena 3 ii minte zilnic, asemenea acolitilor lui Voiculescu din USL. Daca pactizezi cu Voiculescu, esti menajat. Daca i te opui, incearca sa te demoleze. Sunt unul dintre cei mereu denigrati de acest individ odios, alaturi de toate persoanele publice angajate pro-occidental, pro-democractic si anti-comunist", a opinat fostul ministru de Externe.

George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat joi, 28 martie, că ultima factură de energie electrică pe care a plătit-o a fost ”destul de mare”, ținând cont că nu este un mare...
#Teodor Baconschi Antena 3, #Teodor Baconschi Intact, #Teodor Baconschi Dan Voiculescu, #Teodor Baconschi jurnalisti , #Partidul Miscarea Populara