Baconschi: Lamentabila iesirea lui Cezar Preda impotriva noilor figuri din PDL

Miercuri, 19 Octombrie 2011, ora 13:54
1794 citiri
Baconschi: Lamentabila iesirea lui Cezar Preda impotriva noilor figuri din PDL

Teodor Baconschi, ministrul de Externe, considera "lamentabila" iesirea lui Cezar Preda, care a declarat ca Monica Macovei ar trebui sa faca partidul alaturi de Sever Voinescu, Teodor Baconschi si Cristian Preda.

"Lamentabila iesirea deputatului Cezar Preda impotriva noilor figuri din PDL. Preda considera ca partidul putea ramane de-a pururi neschimbat. Un partid inchis cu sapte lacate, pe care nicio idee venita dinspre lumea exterioara, dinspre societate sa nu-l poata penetra", a scris Baconschi, pe blog.

Cezar Preda: Macovei, Voinescu, Baconschi si Preda sa-si faca singuri partid

Ministrul sustine ca Preda sfideaza in acest fel votul exprimat in cadrul congresului PDL, "cat si asteptarile electoratului de dreapta, pe care primenirea partidului le reflecta".

Baconschi lauda PDL in cadrul aceleiasi postari, spunand ca a evoluat, dar mentionand ca acest lucru nu ii place lui Preda.

"Spre deosebire de PSD sau PC, partidul nostru a stiut sa evolueze, lucru care vad ca ii displace profund domnului Preda. Un mare partid popular nu se face doar cu o buna administratie locala, ci si cu doctrina, cu viziune nationala si internationala, cu dezbatere. Iar dezbaterea nu poate avea loc doar in BPN, fiindca asta l-ar exclude pe insusi Preda, care nu este membru al acestui for. Dezbaterea o facem intre noi si cu societatea, asa cum s-a intamplat vinerea trecuta la lansarea cartii 'Noua scoala de gandire a dreptei'", a continuat politicianul.

Ministrul considera ca ceea ce se intampla in ultimele zile in cadrul partidului este "un spectacol de prost gust, care dauneaza".

Macovei: As vrea sa fac un partid nou. Trebuie un partid nou

Deputatul PDL Cezar Preda a comentat declaratiile Monicai Macovei referitor la infiintarea unui nou partid. Acesta isi arata nemultumirea si spune ca Macovei ar trebui sa faca partidul alaturi de Sever Voinescu, Teodor Baconschi si Cristian Preda.

A.G.

Citeste si:
Liviu Dragnea are un nou partid. Foștii membri PSD care au înființat ”Alianţa pentru Patrie”
Liviu Dragnea are un nou partid. Foștii membri PSD care au înființat ”Alianţa pentru Patrie”
Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea a anunțat duminică seara, 19 septembrie, că Alianţa pentru Patrie este noul partid în care se va înscrie dacă instanța îi va permite. Patru...
Cum a devenit AUR frecventabil, de la un partid hulit. Pierzătorii și câștigătorii moțiunii de cenzură
Cum a devenit AUR frecventabil, de la un partid hulit. Pierzătorii și câștigătorii moțiunii de cenzură
La începutul lunii septembrie, imediat după scandalul demiterii lui Stelian Ion din funcția de ministru al Justiției, atât PSD, cât și USR PLUS și AUR au anunțat că depun moțiune de...
Sursa: Ziare.com
Comentarii
acinoI
rank 5
vin_de_sfecla
rank 3
"Pe Lenin am să-l pot vedea ..." (Tolea E. Baconsky)