Baconschi: Voi candida pentru o functie in conducerea PDL

Vineri, 15 Iunie 2012, ora 15:40
1827 citiri
Baconschi: Voi candida pentru o functie in conducerea PDL
Foto: Arhiva

Democrat-liberalul Theodor Baconschi a declarat vineri ca va candida pentru o noua functie de conducere a partidului la urmatoarea Conventie, care in opinia lui ar trebui sa aiba loc inaintea alegerilor parlamentare.

"Eu voi participa la relansarea partidului si voi candida pentru o noua functie la urmatoarea conventie. Este prematur sa spun exact la ce functie", a spus Baconschi. In ceea ce priveste perioada cand ar trebui sa aiba loc Conventia pentru alegerea noi conduceri, Baconschi a afirmat ca probabil va avea loc inaintea alegerilor parlamentare.

"Presupun ca va avea loc (Conventia - n. red.) inainte de alegerile parlamentare. Este nevoie de o conditie statutara si de coerenta politica pentru relansarea partidului", a opinat democrat-liberalul.

Legat de afirmatiile lui Gheorghe Stefan si Mihai Atanasoaei cum ca Baconschi nu a vrut sa demisioneze din functia de prim-vicepresedinte al PDL si ca numele de familie al lui este un brand, Teodor Baconschi a spus ca "este o rastalmacire".

"Este o rastalmacire. Am spus ca valoarea mea este data de CV-ul meu, de ceea ce am facut eu. Sunt opiniile dansilor, declaratii politice", a comentat Baconschi.

PDL asteapta sa vada oferta lui Mihai Razvan Ungureanu

Teodor Baconschi a mai explicat ca nu are nimic impotriva unei colaborari cu Mihai Razvan Ungureanu, ba mai mult el este de parere ca o astfel de colaborare este chiar necesara.

"Constructia politica a lui Mihai Razvan Ungureanu este importanta si asteptam sa vedem ce ofera. Nu avem nimic impotriva unei colaborari cu Ungureanu. Este chiar necesara o astfel de colaborare pentru a intari dreapta. PDL este o forta politica matura care a trecut prin momente dificile. Partidul are forta de relansare", a declarat Teodor Baconschi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Baconschi candidatura conducere PDL, #Baconschi Mihai Razvan Ungureanu PDL, #alegeri conducere PDL, #Baconschi candidat functie PDL , #PDL