Baconschi: Voi candida pentru o functie in conducerea PDL

Vineri, 15 Iunie 2012, ora 15:40
1639 citiri
Baconschi: Voi candida pentru o functie in conducerea PDL

Democrat-liberalul Theodor Baconschi a declarat vineri ca va candida pentru o noua functie de conducere a partidului la urmatoarea Conventie, care in opinia lui ar trebui sa aiba loc inaintea alegerilor parlamentare.

"Eu voi participa la relansarea partidului si voi candida pentru o noua functie la urmatoarea conventie. Este prematur sa spun exact la ce functie", a spus Baconschi. In ceea ce priveste perioada cand ar trebui sa aiba loc Conventia pentru alegerea noi conduceri, Baconschi a afirmat ca probabil va avea loc inaintea alegerilor parlamentare.

"Presupun ca va avea loc (Conventia - n. red.) inainte de alegerile parlamentare. Este nevoie de o conditie statutara si de coerenta politica pentru relansarea partidului", a opinat democrat-liberalul.

Legat de afirmatiile lui Gheorghe Stefan si Mihai Atanasoaei cum ca Baconschi nu a vrut sa demisioneze din functia de prim-vicepresedinte al PDL si ca numele de familie al lui este un brand, Teodor Baconschi a spus ca "este o rastalmacire".

"Este o rastalmacire. Am spus ca valoarea mea este data de CV-ul meu, de ceea ce am facut eu. Sunt opiniile dansilor, declaratii politice", a comentat Baconschi.

PDL asteapta sa vada oferta lui Mihai Razvan Ungureanu

Teodor Baconschi a mai explicat ca nu are nimic impotriva unei colaborari cu Mihai Razvan Ungureanu, ba mai mult el este de parere ca o astfel de colaborare este chiar necesara.

"Constructia politica a lui Mihai Razvan Ungureanu este importanta si asteptam sa vedem ce ofera. Nu avem nimic impotriva unei colaborari cu Ungureanu. Este chiar necesara o astfel de colaborare pentru a intari dreapta. PDL este o forta politica matura care a trecut prin momente dificile. Partidul are forta de relansare", a declarat Teodor Baconschi.

Citeste si:
”Locotenentul” lui Dan Voiculescu, numit șef în compania care administrează drumurile din România
”Locotenentul” lui Dan Voiculescu, numit șef în compania care administrează drumurile din România
Ministerul Transporturilor a decis luni, 27 septembrie, revocarea Marianei Ioniţă de la conducerea Companiei de Drumuri (CNAIR) şi înlocuirea acesteia cu inginerul Cristian Pistol, consilierul...
Ministrul Agriculturii demisionază din guvernul condus de Florin Cîțu. Ce reproșuri îi sunt aduse premierului
Ministrul Agriculturii demisionază din guvernul condus de Florin Cîțu. Ce reproșuri îi sunt aduse premierului
Adrian Oros a anunţat marţi dimineaţa, 28 septembrie, că îşi va părăsi funcţia de ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, precizând că "pentru premierul Florin Cîţu,...
Sursa: rNews