Baconschi, atac la Sulfina Barbu: Miscarea Populara este o forta vie

Duminica, 25 August 2013, ora 17:40
1700 citiri
Baconschi, atac la Sulfina Barbu: Miscarea Populara este o forta vie

Fostul ministru democrat-liberal de Externe Teodor Baconschi comenteaza declaratiile vicepresedintelui PDL Sulfina Barbu la adresa Partidului Miscarea Populara, afirmand ca, "spre deosebire de PDL Blaga", PMP este "o forta vie".

"Obisnuita cu toropeala din PDL si cu o totala ingaduinta fata de guvernarea USL, dna Sulfina Barbu a primit in schimb sarcina de a critica partidul Miscarea Populara. In opinia sa, PMP are 'pretentii cam mari pentru ceea ce reprezinta'.

Ii aducem aminte dnei Barbu ca PMP reprezinta forta politica si viziunea reformatoare a presedintelui Traian Basescu, adica o platforma nationala pe care milioane de romani continua sa o sprijine. Spre deosebire de PDL Blaga, Partidul Miscarea Populara este o forta vie, care creste dintr-o asteptare populara adevarata", declara Baconschi, potrivit unui comunicat de presa remis Ziare.com.

https://ziare.com/miscarea-populara/pdl/sulfina-barbu-atac-la-miscarea-populara-sunt-destul-de-vocali-ridica-prea-multe-pretentii-1253120

Acesta considera ca faptul ca PDL "a fost trimis in opozitie si nu e capabil sa-si asume acest rol nu inseamna ca nimeni altcineva nu trebuie sa faca opozitie guvernului Ponta-Antonescu-Voiculescu", adaugand ca Partidul Miscarea Populara este cel care si-a asumat aceasta misiune democratica.

"Spre deosebire de PDL, care s-a rupt de programul presedintelui Traian Basescu si e macinat de lupte interne fara miza pentru cetateni, Partidul Miscarea Populara nu are nevoie de sustinerea Sulfinei Barbu pentru a isi urma drumul, alaturi de alegatorii de dreapta care isi doresc innoirea clasei politice, revenirea la normalitate si iesirea din fundatura in care USL a impins Romania", mai afirma Teodor Baconschi.

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu considera ca Miscarea Populara ridica prea multe pretentii, opinand ca reprezentantii acesteia sunt destul de vocali, dar fara sa se bazeze pe lucruri concrete.

"Deocamdata nici nu sunt partid politic. Despre ce discutam? Nici nu au structuri in teritoriu. Cred ca fiecare ar trebui sa-si analizeze exact pozitia pe care o are, fiecare dintre aceste forte. Poti sa ridici pretentii atunci cand stii ca pleci de la o baza serioasa. Eu asta consider, ca sunt destul de vocali, fara sa se bazeze pe lucruri concrete", a conchis vicepresedintele democrat-liberal.

F.N.

Citește și:
Sorin Cîmpeanu invocă ”o presiune nedreaptă și ilogică”. Fostul ministru se declară îngrijorat de reforma Educației
Sorin Cîmpeanu invocă ”o presiune nedreaptă și ilogică”. Fostul ministru se declară îngrijorat de reforma Educației
Sorin Cîmpeanu a făcut vineri, 30 septembrie, precizări în legătură cu decizia sa de a demisiona din funcția de ministru al Educației. Cîmpeanu susține că prin decizia sa a vrut...
Mesajul liderilor politici din România pentru Vladimir Putin după ”anexarea ilegală” a teritoriilor din Ucraina UPDATE
Mesajul liderilor politici din România pentru Vladimir Putin după ”anexarea ilegală” a teritoriilor din Ucraina UPDATE
Preşedintele Klaus Iohannis, premierul Nicolae Ciucă și MAE au transmis vineri, 30 septembrie, că România nu va recunoaște referendumurile de anexare organizate de Rusia în cele patru...