Melescanu ar accepta sa fie sustinut de ACL - in ce conditii

Vineri, 26 Septembrie 2014, ora 11:29
3886 citiri
Melescanu ar accepta sa fie sustinut de ACL - in ce conditii

Candidatul independent la presedintie, Teodor Melescanu, ar accepta sa fie sustinut de Alianta Crestin Liberala (ACL), daca presedintele PNL, Klaus Iohannis, nu ar mai putea candida, fiind declarat incompatibil de instanta.

In opinia lui Teodor Melescanu, candidatura lui Klaus Iohannis la presedintie este "subrezita foarte mult" in prezent: "Sigur ca din pacate, la ora actuala, candidatul Aliantei Crestin Liberale are unele dificultati.

Aici nu noi trebuie sa ne pronuntam, justitia poate sa-l declare incompatibil sau compatibil, dar chiar si acest simplu fapt subrezeste foarte mult aceasta candidatura, pentru ca nu vreau sa ma refer la ceilalti competitori ca persoane. Dar din punct de vedere al candidaturii, este o candidatura care nu vad cum ar putea intr-o batalie cu reprezentantul socialistilor, domnul Victor Ponta, sa castige", a declarat Melescanu la RFI Romania.

Melescanu: Il bat pe Ponta in turul 2 - ce spune despre o revenire in PNL

Intrebat daca ar accepta sa fie sustinut de ACL la presedintie, Teodor Melescanu a replicat: "Raspunsul este da si as fi chiar foarte satisfacut de acest lucru, pentru ca l-as considera o decizie foarte inteleapta".

Citeste mai mult despre Melescanu ar accepta sa fie sustinut de ACL, daca Iohannis ar fi declarat incompatibil pe RFI Romania.

Ce scrie presa străină despre retragerea candidaturii lui Iohannis la șefia NATO: ”Finalul unui fals suspans”
Ce scrie presa străină despre retragerea candidaturii lui Iohannis la șefia NATO: ”Finalul unui fals suspans”
Preşedintele român Klaus Iohannis şi-a anunţat retragerea candidaturii de la şefia NATO, lăsând astfel drum liber premierului olandez Mark Rutte să-i succeadă lui Jens Stoltenberg,...
Marcel Ciolacu, ”radiografiat” de Recorder. Ce spun cei care au avut curajul să vorbească despre începuturile actualului premier: "Un șmecheraș"
Marcel Ciolacu, ”radiografiat” de Recorder. Ce spun cei care au avut curajul să vorbească despre începuturile actualului premier: "Un șmecheraș"
Biografia premierului Marcel Ciolacu, probabil viitor candidat PSD la alegerile prezidențiale, stârnește interes în aceste zile, mai ales că există mari diferențe între informațiile...
#Melescanu Iohannis ACL candidat, #Melescanu candidat ACL presedintie, #Melescanu Iohannis candidat incompatibil , #Klaus Iohannis
  1. Ce scrie presa străină despre retragerea candidaturii lui Iohannis la șefia NATO: ”Finalul unui fals suspans”
  2. Marcel Ciolacu, ”radiografiat” de Recorder. Ce spun cei care au avut curajul să vorbească despre începuturile actualului premier: "Un șmecheraș"
  3. Includerea AUR în Grupul Conservatorilor din PE, criticată de oamenii lui Viktor Orban: FIDESZ nu poate sta alături de „un astfel de partid”
  4. Cum vede CTP retragerea lui Klaus Iohannis: ”Ne mai rămâne totuși o speranță, să ne concentrăm cu toții...”
  5. Variantele pentru organizarea alegerilor prezidențiale. Coaliția va lua decizia finală marți SURSE
  6. Războiul dintre Clotilde Armand și Toni Greblă, tranșat de Autoritatea Electorală Permanentă
  7. Klaus Iohannis și-a retras candidatura de la șefia NATO. România îl va susține pe olandezul Mark Rutte
  8. Crin Antonescu: „Harta s-a înroşit după alegeri, dar n-aş vrea să fiu în pielea lui Ciolacu”
  9. Negocieri USR-REPER. Condiția impusă de Elena Lasconi pentru o alianță: ”Nu mai avem cum să batem palma cu Cioloș”
  10. ”Misiune imposibilă”. Coaliția nu poate stabili data alegerilor prezidențiale. Nicolae Ciucă a fost lăsat cu „ochii în soare”