Melescanu ar accepta sa fie sustinut de ACL - in ce conditii

Vineri, 26 Septembrie 2014, ora 11:29
3870 citiri
Melescanu ar accepta sa fie sustinut de ACL - in ce conditii

Candidatul independent la presedintie, Teodor Melescanu, ar accepta sa fie sustinut de Alianta Crestin Liberala (ACL), daca presedintele PNL, Klaus Iohannis, nu ar mai putea candida, fiind declarat incompatibil de instanta.

In opinia lui Teodor Melescanu, candidatura lui Klaus Iohannis la presedintie este "subrezita foarte mult" in prezent: "Sigur ca din pacate, la ora actuala, candidatul Aliantei Crestin Liberale are unele dificultati.

Aici nu noi trebuie sa ne pronuntam, justitia poate sa-l declare incompatibil sau compatibil, dar chiar si acest simplu fapt subrezeste foarte mult aceasta candidatura, pentru ca nu vreau sa ma refer la ceilalti competitori ca persoane. Dar din punct de vedere al candidaturii, este o candidatura care nu vad cum ar putea intr-o batalie cu reprezentantul socialistilor, domnul Victor Ponta, sa castige", a declarat Melescanu la RFI Romania.

Melescanu: Il bat pe Ponta in turul 2 - ce spune despre o revenire in PNL

Intrebat daca ar accepta sa fie sustinut de ACL la presedintie, Teodor Melescanu a replicat: "Raspunsul este da si as fi chiar foarte satisfacut de acest lucru, pentru ca l-as considera o decizie foarte inteleapta".

Citeste mai mult despre Melescanu ar accepta sa fie sustinut de ACL, daca Iohannis ar fi declarat incompatibil pe RFI Romania.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Melescanu Iohannis ACL candidat, #Melescanu candidat ACL presedintie, #Melescanu Iohannis candidat incompatibil , #Klaus Iohannis