Liberalii exclud orice coabitare cu Traian Basescu

Luni, 19 Septembrie 2011, ora 13:44
1089 citiri
Liberalii exclud orice coabitare cu Traian Basescu
Foto: dolj.radicalonline

Liberalii exclud orice coabitare cu Traian Basescu, dar si rediscutarea negocierilor cu privire la candidaturile USL pentru alegerile locale.

Conducerea PNL a anuntat in cadrul Biroul Politic Central al partidului ca membrii PNL care incalca aceste decizii se situeaza in afara partidului.

"Biroul Politic Central al Partidului National Liberal a reiterat, in sedinta de luni, faptul ca orice rediscutare a negocierilor cu privire la candidaturile Uniunii Social Liberale pentru alegerile locale este exclusa.

De asemenea, conducerea liberala a reafirmat mandatul pe care l-a obtinut la Congresul partidului din 2010, potrivit caruia exclude orice fel de colaborare cu Partidul Democrat si cu Traian Basescu. Incalcarea deciziilor conducerii de catre orice membru PNL, indiferent de functia pe care o detine, il situeaza pe cel in cauza in afara partidului", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Reactia liberalilor este o replica la declaratiile lui Teodor Melescanu. In cadrul unui interviu pentru Evz.ro, Melescanu a fost intrebat daca, in situatia in care USL va castiga alegerile, se va putea coabita cu Traian Basescu.

"Eu personal am coabitat cu domnul Basescu. Au facut-o si alti colegi de-ai mei, care au fost ministri desigur cu bune, cu rele. Nu sunt unul dintre cei care considera ca este o coabitare imposibila. Cred ca acest lucru s-a dovedit chiar in perioada guvernului Tariceanu, cand, cu toate relatiile extrem de proaste, pe problemele importante se ajungea la o intelegere. Depinde doar de capacitatea pe care o avem cei care suntem in politica de a ne asuma niste responsabilitati", a raspuns liberalul.

Citește și:
De când se vor putea vaccina antigripal românii în farmacii. Anunțul ministrului Sănătății
De când se vor putea vaccina antigripal românii în farmacii. Anunțul ministrului Sănătății
Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a anunțat luni, 3 octombrie, că românii s-ar putea vaccina antigripal în farmacii din acest an. Ministrul a precizat că autoritățile...
Mesajul lui Klaus Iohannis după ce a ”uns-o” pe Ligia Deca la conducerea Ministerului Educației VIDEO
Mesajul lui Klaus Iohannis după ce a ”uns-o” pe Ligia Deca la conducerea Ministerului Educației VIDEO
Fostul consilier prezidenţial Ligia Deca a depus luni, 3 octombrie, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Educaţiei, la Palatul Cotroceni. În cadrul ceremoniei,...