Melescanu: E greu sa gasesti oameni care impartasesc valori de dreapta

Vineri, 02 Septembrie 2011, ora 21:42
1405 citiri
Melescanu: E greu sa gasesti oameni care impartasesc valori de dreapta
Foto: Arhiva

Senatorul PNL Teodor Melescanu considera ca oamenii politici sunt persoane vulnerabile si, dupa ce sunt adusi in fata justitiei, nu mai au nicio "valoare de intrebuintare".

"In materie de justitie, la noi e o problema foarte complicata. Nu stiu cati sunt condamnati si cati merg in puscarie, dar la televizor vezi foarte mult aceste cazuri. Dar, pentru un om politic, singura valoare pe care o are este credibilitatea. In momentul in care aceasta credibilitate ii este doar stirbita, omul politic nu mai are nicio intrebuintare", a explicat senatorul, invitat la Antena 3.

"Ar fi nedrept sa credem ca exista o singura persoana care trage itele si sforile justitiei romanesti. Exista foarte multi oameni care se folosesc de toate mijloacele pentru a studia posibilitatile de a aduce parlamentarii sau primarii in starea vulnerabila, in fata justitiei", a adaugat Teodor Melescanu.

In alta ordine de idei, fostul ministru de Externe a comentat si pe marginea declaratiilor facute de presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, aflata la Scoala de Vara a tineretului democrat-liberal.

"Daca doamna Roberta Anastase ar fi spus ca stie printre liberali si oameni care impartasesc valorile de dreapta, as putea sa va enumar multe lume. Insa avem o problema sa gasim pe cineva la noi in partid, care sa impartaseasca valorile de dreapta asa cum le intelege PDL", a apreciat senatorul PNL, completand ca "la scolile de vara exista tentatia de a lua lucrurile mai usor, ca o semi-vacanta".

Wikileaks: Basescu l-a presat pe Boc sa-l numeasca pe Baconschi ministru

Pe lista subiectelor abordate de fostul ministru se afla si cablograma WikiLeaks, potrivit careia presedintele Traian Basescu insusi l-ar fi presat pe premierul Emil Boc sa il aleaga pe Teodor Baconschi in functia de ministru de Externe in locul secretarului de stat din MAE Bogdan Aurescu.

"Telegrama face parte din telegramele care urmaresc sa creeze un profil al celor care au anumite pozitii importante. Nu cred ca e o presiune, decizia a fost intotdeauna la Palatul Cotroceni, nicidecum la Palatul Victoriei", a declarat, scurt, Teodor Melescanu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#melescanu valori dreapta pnl, #melescanu justitie romania , #PNL