Teodor Melescanu: USL e foarte solida si unita

Vineri, 19 August 2011, ora 09:21
2806 citiri
Teodor Melescanu: USL e foarte solida si unita
Foto:Evenimentul Zilei

Senatorul PNL Teodor Melescanu a declarat ca USL e foarte unita in acest moment, datorita faptului ca are un obiectiv foarte clar, cel de a castiga alegerile din 2012 si de a guverna.

"Ceea ce uneste USL si o face foarte solida e obiectivul de castigare a alegerilor si de guvernare a Romaniei. (...) Exista un obiectiv comun pe care toata lumea il impartaseste foarte clar, obiectivul castigarii alegerilor locale si parlamentare. Evident ca acest obiectiv trebuie pus in practica prin candidaturi, prin oameni, prin negocieri, prin adunare de voturi, ceea ce poate sa creeze opinii diferite in legatura cu cel mai bun candidat, cu cine ar trebui sa reprezinte USL, lucruri care tin de administrarea aliantei", a declarat fostul ministru de Externe, pentru Ziare.com.

Intrebat ce parere are despre unele tensiuni din PNL, ca de exemplu atacul primarului de Baia Mare, Catalin Chereches, la presedintele PSD, Victor Ponta, Melescanu a spus ca cel mai important lucru pentru alianta din care face parte e actiunea comuna si unitatea.

Chereches il ataca pe Ponta si il face praf pe candidatul USL

"In perioada in care ne aflam noi acum, lucrul cel mai important e unitatea USL si capacitatea sa de actiune comuna. Criticile intre noi trebuie facute pe plan intern. E un element foarte important sa consolidam aceasta uniune", a mai spus Melescanu.

Chereches spusese, intr-un interviu pentru Ziare.com, ca Ponta ar trebui "sa-si gaseasca echilibrul" in raport cu unii colegi de alianta si a spus ca e "lipsit de respect".

Melescanu nu s-a pronuntat, cand a fost intrebat daca USL e mai unita decat Alianta DA, spunand doar ca ambele au fost impuse "de sus".

"Mi-e foarte greu sa fac evaluari de genul acesta - si in cazul Aliantei DA, si al USL, a fost o decizie la varf. Unitatea de fapt si de actiune se vede la nivel local - la nivel de comune, primarii, crearea de majoritatii in consilii judetene, e foarte greu de facut o evaluare", a declarat Melescanu.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Melescanu USL, #Melescanu USL unita, #Teodor Melescanu, #USL obiectiv guvernare, #USL obiectiv alegeri , #PNL